Kızlar ben çıkıyorum yarın görüşürüz hoşcakalın
yazdım kusumvalla ben 3-4 kere yazdım 2 li test tarihini listeye geçmedi daha, sonra nie haber vermedin demeyin...
bafocum pardon 10 mayıs olacak yanlış yazmışım
iyi akşamlar arkadaşlar yen igirebildim bugün midem berbattt dün kötü bir gün geçirdim demiştim size bahsetmişti eşimde kendimi iyi hissedeyim diğe beni akşam yemeğe götürdü güseldi ama eve gelince ne yediysem çıktı midem nasıl kötüydü kusmak istemedi tuttum kendimi olcak gib değil ne var ne yo çıktı eşimde üzüldü seninle ilgisi yok dedim bugünde devam ediyor rahatsızık midemda yanma var ve bulantı canım hiç bir şey istemiyorr sabahtan bri iki tane kumpir patates yedim sade içinde bişi yok birde acıkma hissi herşey bebişler için sağlıklı olsunlarda katlancaz hepinizi öpüyorum az bulantılı akşamlarr
iyi akşamlar arkadaşlar yen igirebildim bugün midem berbattt dün kötü bir gün geçirdim demiştim size bahsetmişti eşimde kendimi iyi hissedeyim diğe beni akşam yemeğe götürdü güseldi ama eve gelince ne yediysem çıktı midem nasıl kötüydü kusmak istemedi tuttum kendimi olcak gib değil ne var ne yo çıktı eşimde üzüldü seninle ilgisi yok dedim bugünde devam ediyor rahatsızık midemda yanma var ve bulantı canım hiç bir şey istemiyorr sabahtan bri iki tane kumpir patates yedim sade içinde bişi yok birde acıkma hissi herşey bebişler için sağlıklı olsunlarda katlancaz hepinizi öpüyorum az bulantılı akşamlarr
yazdım kusum
ben cıktım ıyı akşamlar kızlarkaydirigubbakcemile2
sağolun arkadaşlar dışardan çok yemiycem artık dediğiniz gibi hafif şeyler yiip atlatcaz mide yanması çok kötü yiyecekler ağzıma geliyor afedersiniz zaten mide rahatsızlığı olanlrın hamileliği daha zor geçiyomuş doktormuz demiştiii
sağolun arkadaşlar dışardan çok yemiycem artık dediğiniz gibi hafif şeyler yiip atlatcaz mide yanması çok kötü yiyecekler ağzıma geliyor afedersiniz zaten mide rahatsızlığı olanlrın hamileliği daha zor geçiyomuş doktormuz demiştiii
sağol canım özellikle soğuk olcak dimi tamam denerimmm
herkese selamm,
birkaç kişiyi onayladım grupta. o grubun bize faydası rahat rahat foto koyabilmemiz olacak. ister göbüşler ister bebekler. ben buraya koysam da kaldırıyorum bir zaman sonra çünkü kim giriyor belli değil malesef. hem de samimi bir ortam birbirimizi tanıyalım falan.. gelmek isteyene kapımız açıkk :)
selam anneler,
kocam halı saha macına gtti, bende fırsat varken bir bakayım napıyorsunuz dedim,
iş yerinde yoğunluğa göre bilgisayardaydım, bugün .
hiç biiiiilgisayara giresim yoktu,
ama sizi merak ettim.
bafo'cum merhaba,
benim eksik bilgilerim kalmış, onları tamamlıyayım güzelim
yaşım 32,
70 kiloyum,
2 'li test yaptırmıyorum,
hiç tatlı yeme isteğim olmuyor, hep tuzlu ve ekşi seviyorum, sanırım kız olacak,
hayırlısı canım
:Saruboceq:
bafooo, bebeklerin isminin altına yazmışsın yanlışlıkla.. herkes ekşi yiyor ve erkek hissediyor, bu arada yabancı forumlarda ekşi tuzlu yiyen için erkek bebeği olacak yazıyor.
ye ekşiyi al ayşeyi durumu demek
bugün de bundan bahsetmiştik çoğunluk tatlı yemiyor ekşi ve tuzlu yiyor hayırlısı bakalım sağlıklı ve hayırlı olsunlar da
kimileri ikili test yaptırmak istememeiş özel değilse sebebini yazabilirmisin chilek
yani 2 li testin verdiği sonucu 3lü testte veriyor öyle miaslnda ben ikili test yaptırmayı düşünüyordum,
pazartesi günü doktor kontrolüm vardı,
doktorum 2 ve 3 lü testten bahsetti, 3lü test daha detaylı ve kesinlik oranı 2 li teste göre fazla dedi,
ama istersen yaptırabiliriz dedi, bende eşimle yaptırmamaya karar verdik.
şu anda herhangi br sorunda görünmüyor dedi,
artık hayırlısı güzelim,
umarım sağlıklı olur bebişlerimiz hayırlısı ile.,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?