ben kız hissediyorum ama belki kız istediğim içindir.kız hisseden yok galiba
kızlar bebişlere bişeyler almaya başladınız mı ben artık almak istiyorum yaaaaaaa:lepi:
ben oğlumdan önce iki defa düşük yaptım.eve geldiğimde onlara ait ne varsa çok canımı yakmıştı.test yaptığım aleti bile saklıyordum.düşükten sonra eşim çöpe atmış.çöpte görünce bile çok ağlamıştım.o yüzden oğluma hamileyken 7 aylık olana kadar hiç bi şey almadan.ben daha bi şi almadım, geçen sefer bi akrabamız patik almıştı, düşük yapınca patikleri gördükce ağladığım için onları doğum yapan bi arkadaşa verdim atmaya kıyamamıştım, bu sefer temkinliyim, son aylara kadar bi şi almam pek...
gözünaydın canım.darısı bizlerin başınaiyi akşamlar kızlar brawaaa sizlere baya muhabbet edilmiş geçmişi okuyamiyacam malesef .... ikili testimin sonucunu öğrendim kızlar.. şükürler olsun çok iyi.. darısı başınıza annişler
ya bende 100 kilonun üstüne çıkarsam normal doğum yapamam mı acaba illa sezeryan mı olmam lazım, ooofffff bak yine sinir oldum keşke biraz daha zayıflasaydım ne ii olacaktı yaaa... ben normal doğum istiyorum....
canım, benim ablam 116 kiloyla normal doğum yaptı endişelenme.. çatın müsaitse normal doğum yapabilirsin
ben oğlumda yediğim ekşinin haddi hesabı yoktu.tatlıyı ağzıma alamazdım.hergün 4-5 limonu tuzlayıp yerdim.ekşi meyveleri kilo kilo yerdim.ama oğlum oldu.bu hamileliğimde ekşiyi daha az yiyorum.mesele limon hiç yemedim.ama yine ekşi meyve yiyorum.tatlıda yiyebiliyorum.bakalım bu ne olacakbafooo, bebeklerin isminin altına yazmışsın yanlışlıkla.. herkes ekşi yiyor ve erkek hissediyor, bu arada yabancı forumlarda ekşi tuzlu yiyen için erkek bebeği olacak yazıyor.
niye bazı arkadaşlar yaş ve kilolarını yazmamış, en yaşlı ve kilolu ben olduğum halde yazmışım valla...
benim bildiğim ve kağan kocatepeyi dinlemiştim bi kanalda ona görede ikili testin güvenirliliği yanılma payının azlığı üçlüden daha fazla olduğuydu.üçlü daha detaylı ama yanılma payı daha fazla olarak biliyorum.bi de dörtlü var son dönemlerde.kağan kocatepe ikili ve dörtlü için güvenirlikliği yüksek dedi.ben oğlumda hem ikili hem üçlü yaptırdım garantiye almak için işi.iki arkadaşımın ikili testi iyi çıkıp üçlüleri kötü çıktı.hemen amniyosentez yapıldı bebekler gayet iyi çıktılar.o yüzden üçlüdense ikiliyi tercih ederim.ama benim doktorum her ikisinide yaptırıyorselam anneler,
kocam halı saha macına gtti, bende fırsat varken bir bakayım napıyorsunuz dedim,
iş yerinde yoğunluğa göre bilgisayardaydım, bugün .
hiç biiiiilgisayara giresim yoktu,
ama sizi merak ettim.
bafo'cum merhaba,
benim eksik bilgilerim kalmış, onları tamamlıyayım güzelim
yaşım 32,
70 kiloyum,
2 'li test yaptırmıyorum,
hiç tatlı yeme isteğim olmuyor, hep tuzlu ve ekşi seviyorum, sanırım kız olacak,
hayırlısı canım
:Saruboceq:
canım bi yerde risk oranının yazması gerekiyor.risk oranın ne peki.ense kalınlıklarınız normal ama risk oranıda önemli.mesela benim oğlumda risk oaranı1/8700 gibi bi şeydi.kızlar iki testimin kan sonucu belli oldu.
free beta hcg 31,69
papp a 1,2
ense kalınlıklarımızda biri 2 diğeride 2,2
doktor konturolum ayın 6 sında ...ertık ne olduğunu gidince görücez..
günaydın kızlar
bana hiç günaydın olmadı valla. Akşam acile gittik. öksürmekten bayılacaktım artık. kan tahlili ve idrar tahlili yaptırdılar. idrarda enfeksiyon çıktı. şimdi kızlar doktorum yaptığında testlerin temiz bişey yok dediydi. burda enfeksiyon çıktı. benim doktorda bişe var herhalde. boğazım için ilaç vermediler :sinifsinif: gece 12 ye kadar hastanede serum yedim. eve gelincede öksürükten sabaha kadar uyuyamadım. şimdide işteyim senağlama
canım bi yerde risk oranının yazması gerekiyor.risk oranın ne peki.ense kalınlıklarınız normal ama risk oranıda önemli.mesela benim oğlumda risk oaranı1/8700 gibi bi şeydi.
çok geçmiş olsun canım.enfeksiyon yeni oluşmuş olmasın.bi doktorunu arasaydın.güvenmüyorsan doktorunu değiştir derimgünaydın kızlar
bana hiç günaydın olmadı valla. Akşam acile gittik. öksürmekten bayılacaktım artık. kan tahlili ve idrar tahlili yaptırdılar. idrarda enfeksiyon çıktı. şimdi kızlar doktorum yaptığında testlerin temiz bişey yok dediydi. burda enfeksiyon çıktı. benim doktorda bişe var herhalde. boğazım için ilaç vermediler :sinifsinif: gece 12 ye kadar hastanede serum yedim. eve gelincede öksürükten sabaha kadar uyuyamadım. şimdide işteyim senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?