2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canim cok gecmis olsun insallah biran önce iyilesirsinolumunekankayizsmile

aa geçmiş olsun canım dikkat et kendineee
:1hug:

çok sinir bi durum ve yaptığı büyük bi ayıp.birbirinize gıcıkta olsanız hamile birine böyle kasıtlı ve canını yakacak şeyler yapmaması lazım ama canım insanlardan her zaman doğru ve olması gereken davranışlar beklememeliyiz.olayı uzatırsan sen daha çok gerilirsin daha çok öfkelenebilirsin sakinleşmeye çalış.sakin iken konuşmadan anlayacak biriyse konuş anlamayacaksa hiç deneme

kizlar ben ikili testi yaptirmayi düsünmüyorum esimde istemiyor benim burda üc komsum yeni dogum yaptilar onlarda yaptirmadilar sadece üclü testi yaptirdilar heralde bende öyle yaparim

konuşmadan anlıcak bir insan değil..asla kimse lafımı sözümü yanlış anlamasın..kendisi 39 yaşında işe gireli 10 ay falan oldu..cvsine 31 yaşındayım demiş..bir gün bende bunu tesadüfen visite kağıdını görünce anladım..demedim tabii ne kendisine ne başkasına ama kompleksi olduğu her halinden belii.akşama kadar odasında tek başına oturuyo..bende 4 yıllık oldum artık..sonradan gelen insanın rahat tavırlar sergilemesi hoşuma gitmez.hoş 10 yıılık olan insanında..sabahlar saat 9,30 önce işe gelmez..20 dk ojesi vardır.kahvaltısı vardıır.o kadar rahat tavırları varkii acayip rahatsız oluyorum böyle insanlardan..aay çok sinirliyim çook..hamile olmasam vallahi uğraşırım..ama şuan üsteleyip kendimi riske atmak istemiyorum..

begümcüm geçmiş olsun cnmmm ya keşke bugün rapor alsaydın işe gitmeseydinn dinlenmen daha iyiydi

meybie cim boşver cnmm o salağı düşünüpte sinirini bozma ben senin yerinde olsam bana bunu yapan birinin gerçek yaşını ortaya çıkarırdım iyilikte bir yere kadar bu tip insanlar iyilikten anlamazlar malesefklava:

Günaydın kızlar.Facede ben de varım.Grubun gizli olması çok güzel olmuş.Çünkü ben de duyurulmasını istemiyordum.Hamile olduğumu bilmeyenler var daha.Bir de burada bizi bulabilirler endişesi. Sağol bijouxa.s.

Geçmiş olsun canım.Hamileliğin başlarında normalmiş gribal durumlar.Direncimiz düşüyor sanırım.Ben de hastayım kaç gündür.

Çok haklısın sinirlenmekte.Ben de okulda çocuklar koşunca çok sinir oluyorum bana çarpacaklar diye

cok geçmiş olsun zencefilin bildiğim kadarıyla hamilelikte zararı yok limon zencefil iç yumuşatır biraz canım

limonlu çay ve ıhlamur içiyorum canım günlerdir. ama ciğerlerime işlemiş iice banamısın demedi

çok geçmiş olsun canım.enfeksiyon yeni oluşmuş olmasın.bi doktorunu arasaydın.güvenmüyorsan doktorunu değiştir derim

doktorumu aradım kendisi konuşmadı yardımcısı konuştu. o ordan dio yardımcısına o da bana dio. ben bilmem doktora git dedi boğazım için. acildeki doktorda kadın doktorunla bi görüş o daha ii bilir die ilaç yazmadı. doktorumu deiştirdim 30 nisanı bekliorum. ona kadar ölmezsem :sinifsinif:

her yerde var mı böyle gerizekalılar yaaa klava: canını sıkma canım. git üstünüz bilmem ne yokmu konuş onunla söyle. ukala yaaa sinir oldum

canim cok gecmis olsun insallah biran önce iyilesirsinolumunekankayizsmile

sağolasın canım inşallahhhh. bişey deil öksürmekten kasıklarım karnım o kadar ağrıyor ki korkuyorum artık bebeğime bişe olacak die allah korusun

aa geçmiş olsun canım dikkat et kendineee :1hug:

saol bidenem a.s.

begümcüm geçmiş olsun cnmmm ya keşke bugün rapor alsaydın işe gitmeseydinn dinlenmen daha iyiydi

canım sezenim iş yerim çok sorun çıkarıyo işte. işten atarlarsa die korkuorum. onlarda görüyor ne halde olduğumu halbuki

aynenn benimde bilmeyenler var. hatta özellikle bilmesini istemediğim kişiler var facede. ben ayarlardan gizledim. gruplarım görünmüor artık profilimde

canım onuda düşündüm ama öyle bişey olacak ki herkesin içinde yapmak lazım onu..

Çok haklısın sinirlenmekte.Ben de okulda çocuklar koşunca çok sinir oluyorum bana çarpacaklar diye[/QUOTE]

hala acıyor karnım canım yaa..

her yerde var mı böyle gerizekalılar yaaa klava: canını sıkma canım. git üstünüz bilmem ne yokmu konuş onunla söyle. ukala yaaa sinir oldum

evet hayatım patronlara söylesemmi söylemesem mi bilemedim..birbirimize olan gıcıklığımızı zaten biliyorlar..ona yorarlarr..yanlış anlamışındır.yanlışla olmuş..falan derler..çıtlatıcam gene odama gelince patron..ama bir olay daha bekliyorum..o zaman fabrikayı onun başına yıkarım...allahım sen böyle insanlardan bizleri koru...ne olduğunuda çok ii biliyorum ama..tövbe yarabiim..allahından bulsun inş..yıktığı yuvalar aldığı beddular..allahım çok büyük..rabbim ona o fırsatı vermesinn..

Meybia arkadaşım sakin olmaya çalış oldumu bende iş yerinde huzursuzluklar yaşıyorum ama artık beni üzmelerine izin vermiycemm sende takma unut başka şeyler düşün mesela bebeğin doğacağı günü ona alıcağın cicileri ben öyle iyi hisediyorum kendimi :)begümcükk geçmiş olsun canım sanada kendine iyi bakk

meybie canım çok üzüldüm, ben olsam saçını başını yolardım o kadının klava:
zaten çabuk sinirleniyorum hamilelikten dolayı.. Allah bildiği gibi yapsın öylelerini...

begümcük canım çok çok geçmiş olsun, dikkat et kendine bir an önce iyileşmeye bak canım.. limonlu ıhlamuru elinden bırakma gerekirse.. Allah yardımcın olsun canım.

günaydın kızlar, bu sabah salatalık yedim işe gelene kadar susadım ve su içtim onun peşine yine çıkarttım.. kahvaltıda da poğaça yedim. doktorum günde 1 bardak kahve içebilirsin demişti uzun zamandır içmiyordum tek şekerli sütlü nescafe içtim (normalde şeker kullanmam ama sade içince de midem yansın istemedim) iyi geldi. umarım artık midem bulanmaz.

evet dediğin gibi yapmaya çalışıyorum canım..ama karnım acıyor ve resmen kasıldım..allah hepimizi sevdiği iyi kullarıyla karşılaştırsın..böylelerinden bizi sakınsın..insanın hayatını karartır böyleleri..

ya begümcükk kusura bakma ne olur...yemin ederim gözüm bişey görmüyorr sinirden..şimdi gördüm çok geçmiş olsun..dikkat et kendine.alllaha emanet oll..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…