ben olsam anında ispiyonlamıştım meybie iyi saklamışsın valla. hile hurdayla işe girenlere sinir oluyorum..
meybie canım çok üzüldüm, ben olsam saçını başını yolardım o kadınınklava:
zaten çabuk sinirleniyorum hamilelikten dolayı.. Allah bildiği gibi yapsın öylelerini...
begümcük canım çok çok geçmiş olsun, dikkat et kendine bir an önce iyileşmeye bak canım.. limonlu ıhlamuru elinden bırakma gerekirse.. Allah yardımcın olsun canım.
günaydın kızlar, bu sabah salatalık yedim işe gelene kadar susadım ve su içtim onun peşine yine çıkarttım.. kahvaltıda da poğaça yedim. doktorum günde 1 bardak kahve içebilirsin demişti uzun zamandır içmiyordum tek şekerli sütlü nescafe içtim (normalde şeker kullanmam ama sade içince de midem yansın istemedim) iyi geldi. umarım artık midem bulanmaz.
ya begümcükk kusura bakma ne olur...yemin ederim gözüm bişey görmüyorr sinirden..şimdi gördüm çok geçmiş olsun..dikkat et kendine.alllaha emanet oll..
ben olsam anında ispiyonlamıştım meybie iyi saklamışsın valla. hile hurdayla işe girenlere sinir oluyorum..
rica ederim canım opuyorumnanaktanGünaydın kızlar.Facede ben de varım.Grubun gizli olması çok güzel olmuş.Çünkü ben de duyurulmasını istemiyordum.Hamile olduğumu bilmeyenler var daha.Bir de burada bizi bulabilirler endişesi. Sağol bijouxa.s.
evet bide öyle bişey var bu sene erkek senesi birde kız senesi diye ayrım yaparlar canım peki çin takvimine baktınızmı ben 26 ıma girdim artık ona baktım mesela yanlış hatırlamıyorsam ocak tan mayıs a kadar hep erkek gösteriyordu onada inanıp takip eden çok varaslında tatlı yada tuzluyla çok alakası yokmuş bebeğin cinsiyetinin, yakında görücez zaten, ekim ayı annelerinin çoğunu erkek olacakmış, bu sene yine erkek senesimi ne?
canım ailemi mi yoksa yaprak dökümünü mü izliyosunuz bakim....
ama banada canım tatlı çekiyooo deyince kızın olacak dedilerr
hangisii doğrukii canımmm
banada tatlı yeyince öyle dediler benimde tatlı çekiyooo
sen yiyebiliyormusunn canımm tatlıı
çok geçmiş olsun canım.bebeğe hapşururken bi şey olmaz belki içerde biraz zıplar o kadar
ben oğlumda cinsiyetini öğrenmek için doktorum çikolata yedirip yarım saat bekletip öyle baktı.çok inatçıydı göstermiyordu oğlum doktorumda çikolata yedirip yeniden muayeneye aldı
37.haftamda NST aletinde oğlumun kalp grafisinde kalp atımları çok düşük çıktı.aç gitmiştim.doktorum yemek ye üstüne çikolata ve meyve suyu iç eğer yine böyle olursa bebeği hemen sezeryana alacağız dedi ama oğlumun yediklerimden sünre kalp atımları iyi çıktı.hatta NST aletine bağlanılan yerde kapıya yarım saat önce çikolata yiyip meyve suyu içerek geliniz yazıyordu.32.haftadan büyük tüm bekleyen hamilelerin elinde çikolata vardı.tatlı yiyecekler bebeğe enerji veriyor.
kızlar yüz üstü yatabiliyor musunuz ?
ben hep yüz üstü uyurum çok zorlanıyorum bu açıdan..
yüz üstü yattığım zaman rahatsızlık duyuyorum hemen yan dönüyorum olmuyor diğer tarafa dönüyorum sürekli dönüp duruyorum yatakta.
çin takvimi banada kız dediğinde oğlum olmuştuçin takvimi bana erkek diyo :1shok::1shok:
:CüvCüv:
yüz üstü yattığım zaman rahatsızlık duyuyorum hemen yan dönüyorum olmuyor diğer tarafa dönüyorum sürekli dönüp duruyorum yatakta.
meybie sıkma canını bişeycik olmaz Alah ın izniyle o salakta yaptığından utansın dengesizzz
günaydın kızlar
bana hiç günaydın olmadı valla. Akşam acile gittik. öksürmekten bayılacaktım artık. kan tahlili ve idrar tahlili yaptırdılar. idrarda enfeksiyon çıktı. şimdi kızlar doktorum yaptığında testlerin temiz bişey yok dediydi. burda enfeksiyon çıktı. benim doktorda bişe var herhalde. boğazım için ilaç vermediler :sinifsinif: gece 12 ye kadar hastanede serum yedim. eve gelincede öksürükten sabaha kadar uyuyamadım. şimdide işteyim senağlama
yani arkadaşlar test yaptırmayı düşünüyorsanız üçlüdense ikiliyi tercih edin.ben her ikisinide yaptıracağım ama doktorum daha çok ikiliyi önemsiyor.
kızlar acayip sinirlerim bozuldu..burda muhasebede çalışan bi tane manyak bi kız var..kompleksli ..sabah koridorda resmen üstüme çıktı..karnım acıyoo şuan..rahim iyice kasıldı sinirden.saçını başını yolasım geldi..kasıtlı yaptı..gıcığız birbirimize zaten..ama bunu neden yaptı anlamadım...nasıl sakinleşicem bilmiyorum yaa...
Günaydın kızlar.Facede ben de varım.Grubun gizli olması çok güzel olmuş.Çünkü ben de duyurulmasını istemiyordum.Hamile olduğumu bilmeyenler var daha.Bir de burada bizi bulabilirler endişesi. Sağol bijouxa.s.
canım poğaca yağlı değilmi ona da dikkat et gevrek-simit yesen belki daha iyi tutar seni
öğleden sonra 23 nisan provası var.yarın sabahta tören var.ayakta öğrencilerin başında bekleyeceğiz saatlerce.zor olacak ama mecburen dayanacağız
canım muhakkak bişeyler yemen gerekiyor ozaman aç kalınca daha kötü olursun tatlımm
canım cım doktor yasak dedi yüzüstü kesinlikle yatmıyacaksın dediii sakınnnnnnnn canım sakın yatma özellikle soluna yatcakmışsınki bebişimiz daha rahat ediyormuş ozman araştır bak okumuştum ben onla ilgili bişeyler ama
ELVAN
tok gidebilirsin ikili teste.tok olduğunda bebek daha hareketli oluyor kalbi daha güçlü atıyor.çok aç kaldığında bebekde halsizleşiyor
ay canım ya ıns boyle devam etmezdün benim serum yediğim oda da bi bayan daha vardı. 6 aylık evli 2 aylık hamile.
Serumla besleniyormuş. Sürekli kusuyormuş. Akşamları bile uyuyamıyorum dedi. Su dahil hiçbişey yiyip içemiyormuş. çokk zorr yaa allah yardımcısı olsun o zorlukları çekenlerin
vay terbıyesız ahlaksız kadın canım hıc sınır olma cık canım dısarı temız hava al. Bebeklerını strese bogmakonuşmadan anlıcak bir insan değil..asla kimse lafımı sözümü yanlış anlamasın..kendisi 39 yaşında işe gireli 10 ay falan oldu..cvsine 31 yaşındayım demiş..bir gün bende bunu tesadüfen visite kağıdını görünce anladım..demedim tabii ne kendisine ne başkasına ama kompleksi olduğu her halinden belii.akşama kadar odasında tek başına oturuyo..bende 4 yıllık oldum artık..sonradan gelen insanın rahat tavırlar sergilemesi hoşuma gitmez.hoş 10 yıılık olan insanında..sabahlar saat 9,30 önce işe gelmez..20 dk ojesi vardır.kahvaltısı vardıır.o kadar rahat tavırları varkii acayip rahatsız oluyorum böyle insanlardan..aay çok sinirliyim çook..hamile olmasam vallahi uğraşırım..ama şuan üsteleyip kendimi riske atmak istemiyorum..
slm kızlar cok duygusalım bugün balıklarım dogum yaptı 7 tane yavrumuz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?