2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yüz üstü yatamıyorum zaten hemen rahatsız ediyor beni, en rahatta sol tarafıma dönük yatabiliyorum.. vallahi şimdiden böyleysek ileride nasıl oluruz Allah bilir..
Elvan canım, simiti aç karnına yiyince bana dokunuyor canım o yüzden poğaça da daha rahat ediyorum. hiç yememektense iyidir diyorum.. başka da ekmek tarzı şeyler yiyemiyorum zaten, belki öğle yemeğinde yerim o da bir-iki dilim..
hamilelikten önce günde 3lt suyu içebilirdim şimdi 1,5 lt anca. bu bulantılar iştahsızlık içmemi engelliyor. ama dikkat edicem en az 2,5 lt ye çıkarmam lazım

günydın kızlar nasılsınız.bn dün acile gittim.işyerinde bayılıyodum.zor tuttular.serum yedim.bebeğim bütün vitaminlemri almış ben dirençsiz kalmışım.bebeğim çok iyidi.tam günü gününe hiç bi sorun yok dedi doktor.ama kendim güçüsz kalmışım.normalde en az 1 2 kilo alman lazım dedi ama ben sadce 100 gram almışım.çok çok yeemen lazım dedi.hani bizim depolarda besleniyolardı.:bbo::bbo:

[/QUOTE]

arkadaşlar eksiklikler olmuş olabilir. mesaj atarsanız düzeltirim. Uzun süre güncellemeyen arkadaşları listeden silmek durumundayız. bilginize... sevgiler

Lilypie - Pregnancy ticker details
1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-hakkımda bölümüne girin.. çizelge satırındaki kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..[/QUOTE]

son durum kızlar

günaydın canım geçmiş olsun 10 haftalık olmuşsun artık senin bebiş depodakileri bitirmiş demekki maaşallah ona.. artık yeme zamanı gelmiş bundan sonra yediklerine dikkat etmeye başla canım.

tünaydın kızlar nasılsınız?

hava ne güzel bugün değilmi, şu an balkonda çay keyfi yapıyorum içimden bugün böle geldi valla biraz balkonda takılıcam...

canım, benim ablam 116 kiloyla normal doğum yaptı endişelenme.. çatın müsaitse normal doğum yapabilirsin

canım benim süpersin ya bak zaten moralim ii di, şimdi sayende hepten tavan yaptı... delikafadulden

inşallah bi aksilik çıkmazda normal doğum yaparım..:lepi:

hoşgeldin nalancım afiyet olsun,
evet hava çok güzel tam keyiflik, keşke evde olsam ya da gezmelere gitsem.. benim yerime de sür keyfini canım

Bafo mesaj atamıyorum özelden. Eklersen beni de sevinirim.SAT:10.02.2010
BDT:17.11.2010 Yaş:33 kilo:61 İki hata sonra ikili test için gidicem

canım benim süpersin ya bak zaten moralim ii di, şimdi sayende hepten tavan yaptı... delikafadulden

inşallah bi aksilik çıkmazda normal doğum yaparım..:lepi:

inşallah canım, ben ablamın doğumunda da bulundum, çok güzel bir duygu Allah nasip ederse ben de normal doğum yapmayı düşünüyorum. yeter ki normal doğuma çatım müsait olsun.. sağlık sorunu da olmasın tabi :)

canım bende 33 yaşında 65 kiloyum.

sen körpe ve zayıfsın bana göre şekerim, bak ben 40 a merdiven dayadım....mafoldumben

şaka, şaka, olsun her yaşı yaşadık, her yaşın kendine has güzelliği var, sonuçta kimse 20 yaşında çakılı kalmıyo, herkes bi gün bu yaşa geliyo, önemli olan dolu dolu yaşamak, ben mutluyum, ama bebişimin daha erken yaşta olmasını isterdim ne yalan sölim ama olmadı napalım...

hoşgeldin nalancım afiyet olsun,
evet hava çok güzel tam keyiflik, keşke evde olsam ya da gezmelere gitsem.. benim yerime de sür keyfini canım

tamam sürerim cnm, özlemişim valla böle güneşli havada balkonda oturmayı, yarın sabahta böle olursa kahvaltıyı balkonda yaparız eşimle çok keyifli oluyo, eğer imkanınız varsa sizde kaçırmayın valla...

süper demek doğuma girdin, ne güzel bi an, belki bende kardeşimi sokarım tecrübe olsun ona, en güzeli normal doğum valla hem annenin hemde bebişi sağlığı için, inş. çatımız müsaittirde normal doğum yaparız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…