2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar iki testimin kan sonucu belli oldu.

free beta hcg 31,69
papp a 1,2
ense kalınlıklarımızda biri 2 diğeride 2,2
doktor konturolum ayın 6 sında ...ertık ne olduğunu gidince görücez..

hayırlı olsun cnm, ense kalınlığı 3 ün altında olması gerekiyormuş seninkiler gayet ii görünüyo, umarım diğer testlerinin neticeside ii dir, darısı bizim başımıza artık...

hayırlı olsun cnm, ense kalınlığı 3 ün altında olması gerekiyormuş seninkiler gayet ii görünüyo, umarım diğer testlerinin neticeside ii dir, darısı bizim başımıza artık...

sağol canım..inş öylediir.ben pek anlamadım..doktor ne dicek diye bekliyorum şuan..inş rabbim hepimizin yüzünü güldürür..

geçmiş olsun cnm, belkide geçen sefer yaptırdığın testleri bi başka dr. a göstermelisin bakalım o ne diecek, şu anki dr.un yanlış değerlendirme yaptıysa onu hemen değiştir bence...

sağol canım..inş öylediir.ben pek anlamadım..doktor ne dicek diye bekliyorum şuan..inş rabbim hepimizin yüzünü güldürür..

amin..:Saruboceq:

değer aralıklarına bak cnm ordan kendin bile anlarsın, sorunlu olanlar kalın puntolarla yazılmış olanlar oluyo genelde, seninkinde öle bi şi var mı bilmiorum tabi...opuyorumnanaktan

aaa ne manyaklar var yarabbim, insan gıcıkta olsa, kasıtlı olarak gebe arkadaşına nasıl zarar vermek ister.. nasıl insanlar bunlar annamadım ya..:umursamaz:

boşver tatlım hiç sinirini bozma her şirkette böle o.... lar var maalesef, onun amacıda senin sinirini bozmak mutlusun ya onu çekemio kendisi mutlu olmadığı için herkes mutsuz olsun istio vardır öle tipler hep, zevk alıyordur senin sinir olmandan, aksine davran arkadaşlarınla gülerek sohbet et, neşeli ol ona inat... bebişlerin ii dir merak etme öle ufak bi darbe onlara zarar vermez...opuyorumnanaktan

aaa ne manyaklar var yarabbim, insan gıcıkta olsa, kasıtlı olarak gebe arkadaşına nasıl zarar vermek ister.. nasıl insanlar bunlar annamadım ya..:umursamaz:

onun ben hakkından gelmesini çook ii bilirim..işten çıkarılacağımı bilsem bile..ki şuan işten çıkartamazlar beni...ama sırf bebişlerim için eşim için fazla büyütmedim konuyu...hiç taarzım değil hiiç daha önce böyle düşünmedim kimse hakkında ama vallahi üzerine atlayıp saçını başını yolasım geldi.bir güzel tekme tokat girişmek istedimm.

sağol tatlımm..iyiki sizler varsınız..hemen aklıma siz geldiniz sabah..allah hepinizden bin kere razı olsun...

amin..:Saruboceq:

değer aralıklarına bak cnm ordan kendin bile anlarsın, sorunlu olanlar kalın puntolarla yazılmış olanlar oluyo genelde, seninkinde öle bi şi var mı bilmiorum tabi...opuyorumnanaktan

bir tek adımı soyadımı büyük ve kalın harflerle yazmışlar...acaba başlı başına benmi sorunum:))))))))))))))aay sinirlerim bozulduu..gülmek istiyorumm..bu arada facede sayfamı var..banada söyleyiin..

bir tek adımı soyadımı büyük ve kalın harflerle yazmışlar...acaba başlı başına benmi sorunum:))))))))))))))aay sinirlerim bozulduu..gülmek istiyorumm..bu arada facede sayfamı var..banada söyleyiin..

allah iyiliğini versin kopardın beni balkonda, millette delimi ne demiştir valla...sırnaşık şey delikafadulden

allah iyiliğini versin kopardın beni balkonda, millette delimi ne demiştir valla...sırnaşık şey delikafadulden

aay napayım canım yaaa..sabahtan beri gördünüz halimii..yidim kafayı sonunda..boşver.deli olmak iyidiir..takıl kafana göree...

çoook geçmişolsun cnm, dikkat et kendine, işte seni depodan beslenmiş senin depo boşalmış onun için, sen depoya takviye yapacan şimdi, yemek yemeyi ihmal etme elinden geldiği kadar, ii bak kendine...

hoşgeldin canım, sabahta benim öyleydi.. Allah yardımcımız olsun bi atlatsak şu günleri

İnşallah bir an önce :gitme:

tünaydın, geçmiş olsun, sabah bende öleydim, çay yaptım kendime sıcak sıcak ii geldi valla...

Çay mı :bbo: ben çaydan tiksineli çok oldu halbuki demlik demlik çay içerdim ben:gitme:

Yemek yiyiyorum miğdem ayağa kalkıyor senağlama
Acıkıyorum yine ayakta :çok üzgünüm:
Hiç normal olamayacakmı benim miğdem :çok üzgünüm:

iyiydi aslında, yemek pişirmem gerekiyodu kokusu gelince coştu yine. bir deneyeyim canım teşekkür ederim opuyorumnanaktan

ya benimde yemek yaparken öle oluyo, bazı kokular acayip midemi bulandırıyo, geçen gün kabak içimi kaldırdı resmen eşim ilgilenmek zorunda kaldı napim... böööögggg

bijoux cnm ben meden suyu içiyorum biraz hafifletio ama tamamen geçirmio, bide arada sade ekmek bi kaç lokma ii gelio...

çook çook geçmiş olsun canım..bak sen sıpaya bütün depoyu sıfırlamış demek ki..:)o zaman en kısa zamanda depoyu fulla canım..kendine ii bakk..benim doktor gene sakın ilk 4-5 ay kilo alma dedii.ben aldığımıda vermeye çalışıyorumm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…