kızlar iki testimin kan sonucu belli oldu.
free beta hcg 31,69
papp a 1,2
ense kalınlıklarımızda biri 2 diğeride 2,2
doktor konturolum ayın 6 sında ...ertık ne olduğunu gidince görücez..
hayırlı olsun cnm, ense kalınlığı 3 ün altında olması gerekiyormuş seninkiler gayet ii görünüyo, umarım diğer testlerinin neticeside ii dir, darısı bizim başımıza artık...
günaydın kızlar
bana hiç günaydın olmadı valla. Akşam acile gittik. öksürmekten bayılacaktım artık. kan tahlili ve idrar tahlili yaptırdılar. idrarda enfeksiyon çıktı. şimdi kızlar doktorum yaptığında testlerin temiz bişey yok dediydi. burda enfeksiyon çıktı. benim doktorda bişe var herhalde. boğazım için ilaç vermediler :sinifsinif: gece 12 ye kadar hastanede serum yedim. eve gelincede öksürükten sabaha kadar uyuyamadım. şimdide işteyim senağlama
sağol canım..inş öylediir.ben pek anlamadım..doktor ne dicek diye bekliyorum şuan..inş rabbim hepimizin yüzünü güldürür..
slm kızlar cok duygusalım bugün balıklarım dogum yaptı 7 tane yavrumuz var
kızlar acayip sinirlerim bozuldu..burda muhasebede çalışan bi tane manyak bi kız var..kompleksli ..sabah koridorda resmen üstüme çıktı..karnım acıyoo şuan..rahim iyice kasıldı sinirden.saçını başını yolasım geldi..kasıtlı yaptı..gıcığız birbirimize zaten..ama bunu neden yaptı anlamadım...nasıl sakinleşicem bilmiyorum yaa...
evet hayatım patronlara söylesemmi söylemesem mi bilemedim..birbirimize olan gıcıklığımızı zaten biliyorlar..ona yorarlarr..yanlış anlamışındır.yanlışla olmuş..falan derler..çıtlatıcam gene odama gelince patron..ama bir olay daha bekliyorum..o zaman fabrikayı onun başına yıkarım...allahım sen böyle insanlardan bizleri koru...ne olduğunuda çok ii biliyorum ama..tövbe yarabiim..allahından bulsun inş..yıktığı yuvalar aldığı beddular..allahım çok büyük..rabbim ona o fırsatı vermesinn..
midem ağzımda hakatten bıktım artık :bbo:
geçmiş olsun, maden suyu iç belki ii gelir cnm
aaa ne manyaklar var yarabbim, insan gıcıkta olsa, kasıtlı olarak gebe arkadaşına nasıl zarar vermek ister.. nasıl insanlar bunlar annamadım ya..:umursamaz:
boşver tatlım hiç sinirini bozma her şirkette böle o.... lar var maalesef, onun amacıda senin sinirini bozmak mutlusun ya onu çekemio kendisi mutlu olmadığı için herkes mutsuz olsun istio vardır öle tipler hep, zevk alıyordur senin sinir olmandan, aksine davran arkadaşlarınla gülerek sohbet et, neşeli ol ona inat... bebişlerin ii dir merak etme öle ufak bi darbe onlara zarar vermez...opuyorumnanaktan
amin..:Saruboceq:
değer aralıklarına bak cnm ordan kendin bile anlarsın, sorunlu olanlar kalın puntolarla yazılmış olanlar oluyo genelde, seninkinde öle bi şi var mı bilmiorum tabi...opuyorumnanaktan
kızlar yüz üstü yatabiliyor musunuz ?
ben hep yüz üstü uyurum çok zorlanıyorum bu açıdan..
yüz üstü yattığım zaman rahatsızlık duyuyorum hemen yan dönüyorum olmuyor diğer tarafa dönüyorum sürekli dönüp duruyorum yatakta.
bir tek adımı soyadımı büyük ve kalın harflerle yazmışlar...acaba başlı başına benmi sorunum:))))))))))))))aay sinirlerim bozulduu..gülmek istiyorumm..bu arada facede sayfamı var..banada söyleyiin..
iyiydi aslında, yemek pişirmem gerekiyodu kokusu gelince coştu yine. bir deneyeyim canım teşekkür ederim opuyorumnanaktan
allah iyiliğini versin kopardın beni balkonda, millette delimi ne demiştir valla...sırnaşık şey delikafadulden
günydın kızlar nasılsınız.bn dün acile gittim.işyerinde bayılıyodum.zor tuttular.serum yedim.bebeğim bütün vitaminlemri almış ben dirençsiz kalmışım.bebeğim çok iyidi.tam günü gününe hiç bi sorun yok dedi doktor.ama kendim güçüsz kalmışım.normalde en az 1 2 kilo alman lazım dedi ama ben sadce 100 gram almışım.çok çok yeemen lazım dedi.hani bizim depolarda besleniyolardı.:bbo::bbo:
hoşgeldin canım, sabahta benim öyleydi.. Allah yardımcımız olsun bi atlatsak şu günleri
tünaydın, geçmiş olsun, sabah bende öleydim, çay yaptım kendime sıcak sıcak ii geldi valla...
iyiydi aslında, yemek pişirmem gerekiyodu kokusu gelince coştu yine. bir deneyeyim canım teşekkür ederim opuyorumnanaktan
günydın kızlar nasılsınız.bn dün acile gittim.işyerinde bayılıyodum.zor tuttular.serum yedim.bebeğim bütün vitaminlemri almış ben dirençsiz kalmışım.bebeğim çok iyidi.tam günü gününe hiç bi sorun yok dedi doktor.ama kendim güçüsz kalmışım.normalde en az 1 2 kilo alman lazım dedi ama ben sadce 100 gram almışım.çok çok yeemen lazım dedi.hani bizim depolarda besleniyolardı.:bbo::bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?