2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

iyiym canım bende cok şükür bende hiç mide bulantısı olmadı 10+1 oldum bugün bundan sonrada olmaz iş.

günaydın kızlar uykusuz bir gecenin ardından tekrar burdayım

neden bu kadar sessiz gidiyo burası anlamadım guclubacismile

günaydın canım, hayırdır neden uyuyamadın canım ?

dünün sessizliği bugüne de yansıdı.. anneler daha uyanamadı galiba zemuszemus

inşallah tosti, bundan sonra da bulanmadan devam etsin. Maaşallah

günaydın herkeze bende dün çok kötydüm midem çok kötüydü tansiyonda düşüktü işe gidemedim evde yattım saati saatine uymuyor bulantıların bir saat iyiysen hemen sonra kötü oluyorumbu ikinci izin alışım iş yerindekilerde ne düşünüyor bilmiyorum hiçte sorun değil bebeğimiz bizim için daha önemli hepinize bulantısız neşeli bir gün diliyorum :)

günaydın kızlar uykusuz bir gecenin ardından tekrar burdayım
neden bu kadar sessiz gidiyo burası anlamadım guclubacismile
ay hayatım 12. haftaya geldik hala uyku sorunu :bbo: ben dün öğlen uyumama rağmen geceyi de birkaç kere kalkarak kapattım. üst kattaki öğrenciyle sevgilisi saat 2 miydi neydi kavga etti kız ciyak ciyak bağırdı yarım saat sonra çarptı kapıyı gitti de allahtan, ben de devam ettim uykuma kaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun kızzzzzzzzzz ben de diyorum nerde bu. valla ben de dün aynıydım hayatım mafoldumben

geçmiş olsun figen, işyerindekilerin ne düşündüğünün bir önemi yok canım boşver takma onu kafana.. bebişin iyi ya başka sorun yok. sağol canım ben de sana bulantısız bir gün diliyorum :)
inşallah dilekler kabul olur da geçer bu bulantılar..

canım yaa sormaa kafamı kaldıramadımm sürekli uyudum midem kötüüüü sürekli acıkma hissi bugün iyiyim biras daha hatti düne görte çok iyiyim bizde acile gittik bir gün rapor aldımm doktorumuda gördüm iki gün vereyim dinlen dedi bende baktım bugün iyi gibiyim gideyim işe dedim sanada geçmiş olsun meyvalı soda iyimi geldi deneyeyim bende

volkan zaten bayılıyor rapor vermeye :) bence de iyiysen başka zamana sakla rapor hakkını. inşallah bir daha olmaz canım..

evet sırma marka limonlu soda iyi geldi dün biraz, tabi tamamen geçirmedi ama rahatlattı..

sağol esracım takmıyorum zaten o halde zatwen gelemezdim işe sürünüyordum kafa kalkmıyorrr iş yerinde işim rahat oturuyorum diyorum ama sabah 8 akşam 8 olunca insan yoruluyorr evde iş hiç yapmıyorum yarın işte kışlıkları kaldırıp yazlıkları çıkarcam kışlık montları yıkayacağım onlar kalkcak eşimde yardım ederim dedi sağolsun :):

canım fazla içmeyin limonlu soda şeker var içinde,sade sodaya limon dilimi atın yanına da iki parça grisini iyi gelir.Boşa şeker yüklemeyin kendinize bence.Günde 6 öğün yiyin.Benim de bulantılarım oldu sadece 1 hafta. Ama kendim başediyorum bununla tabikide. midem bulandıkça grisini yedim sık aralıklarla azar azar yedim.Çok yiyince de bulantı oluyor maalesef.:S

12 saat çokmuş canım ya.. eşlerin hamile eşlerine yardımcı olması çok hoşuma gidiyor. benim eşimde çok yardımcı oluyor sağolsun.. ben de 1 ay sonra taşınıcam o zaman halledicem kışlık yazlık kıyafetleri..

grisini yi ilk haftalarda tükettim ve acayip midemi bulandırdı o günden sonra da yemiyorum..

tamam sağol canımm denerimm
Dene cnm mutlaka çok iyi geliyor.Ben çok fenaydım aç susuz dolaşıyodum bulantılardan.2 haftada bir doktor kontrolüne gidiyoruz sağolsun sürekli destek oluyor.Uyanır uyanmaz bir bardak süt içiyorum. 1 saat sonra fln kahvaltımı yapıyorum güzel bir şekilde. gün içinde tam acıkmadan hafif birşeyler atıştırıyorum.Akşama kadar ara ara yani.Bu şekilde bulantılarım azaldı.Tansiyon düşüklüğü de bulantı yapıyor zaten bu yüzden ara ara yenince hepsi dengeleniyor.

canım valla ben ne zararlı ne zararsız hiiiç bakacak durumda değilim şu an. içki ve sigara harici herşeyi deneyebilirim o derece yani. nerdee 6 öğün yemekkk, benim için imkansız bişey.. sütünü, yoğurdunu, sebzesini, etini saati saati günü gününe yiyen ben şimdilerde midemi geçirecek ne varsa saldıracak durumdayım o derece.. grisini, tost, bayat ekmek vsvs hepsinin işi 2-3 gün sürüyor sonra etki etmez hale geliyor malesef..

1 hafta çekmişsin biraz anlarsın belki ben 1,5 aydır böyleyim :bbo:

AH CANIM BENİM YAA kıyamam :S dayan biraz daha az kaldı 12.haftada hepsi geçecekmiş.Anneliğin zorluğu daha en başından başladı napalım bebişlerimiz için katlancaz inşallah bir an önce geçer canım.Doktorun bulantı hapı verdi mi sana ?

belki onun bi faydası olur onu deniyim bakalım.. 6 öğün yemek bana da uzak geliyor. değişiyor bazen 3 bazen 4 oluyor.

Kızlar hamileliğin başından beri doktora ne kadar sıklıkla kontol için gidiyorsunuz?Ya bizimki 2 haftada bir çağırıyor fazla değil mi başlarda bu kadar çok gitmek.Birçok arkadaşımla konuştum hiçbiri bu kadar gitmemiş herkes ayda 1 gitmiş.Benimkinin hastanenin ticarethane olduğundan kaynaklandığını söylüyorlar ama insan bilemiyor ki.İlk hamilelik gitmeyelim diyoruz sonra da içimiz elvermiyor :S

bijoux canım benim de 1 aydır bu şekilde. çok zor, çok iyi anlıyorum seni. 12. haftada geçer diyorlar ama kesin değil işte. bazılarında değişiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…