O yüzden o zman canım seninki de.Hayırlı olsun bu arada bebeğin :) İnşallah kolay bir doğum yaparız.Ve inşalllah çatlamadan kilo almadan geçeririz:)Bende zayıfım canım, karnım hiç yok gibiydi.Rahim büyüyor herhalde ondandır.Zaten dışardan kimse anlamazda ben hissediyorum.
günaydın canım, hayırdır neden uyuyamadın canım ?
dünün sessizliği bugüne de yansıdı.. anneler daha uyanamadı galiba zemuszemus
inşallah tosti, bundan sonra da bulanmadan devam etsin. Maaşallah
günaydın herkeze bende dün çok kötydüm midem çok kötüydü tansiyonda düşüktü işe gidemedim evde yattım saati saatine uymuyor bulantıların bir saat iyiysen hemen sonra kötü oluyorumbu ikinci izin alışım iş yerindekilerde ne düşünüyor bilmiyorum hiçte sorun değil bebeğimiz bizim için daha önemli hepinize bulantısız neşeli bir gün diliyorum :)
ay hayatım 12. haftaya geldik hala uyku sorunu :bbo: ben dün öğlen uyumama rağmen geceyi de birkaç kere kalkarak kapattım. üst kattaki öğrenciyle sevgilisi saat 2 miydi neydi kavga etti kız ciyak ciyak bağırdı yarım saat sonra çarptı kapıyı gitti de allahtan, ben de devam ettim uykuma kaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun kızzzzzzzzzz ben de diyorum nerde bu. valla ben de dün aynıydım hayatım mafoldumben
Çatlamamak için geçen öğrendim, hodan yağı alıcam.Yakında alıp sürmeye başlarım.Eski çatlaklara bile iyi geliyormuş.Denemekte fayda var.
aaaa Hodan yağı nedir??Çatlamamak için geçen öğrendim, hodan yağı alıcam.Yakında alıp sürmeye başlarım.Eski çatlaklara bile iyi geliyormuş.Denemekte fayda var.
evet canim ben bugünlerde biraz fazla yoruldum iki gündürde bel agrisi cekiyorum aksam belimi tutarak yürüdüm erkenden yattim sende kendine dikkat et canim dinlenmeye calisopuyorumnanaktanzeyn77 cnm ben geldim ama şimdide sen yoksun
kendini fazla yorma, son günlerde doğum günü misafir derken yoruldun halsiz düştün tabi, kendinede bebişinede ii baka cnm...
canim güle güle büyüt bebeklerini nasil oldu öyle tekken iki tek yumurtami cift yumurtami bebislermerhaba kızlar ben 2009 kasım annesıyım yazılarınızı bebeklerımden fırsat bulup bızraz olsun takıp ettım.ne kadar guzel ve heyacanlı gunler gecırıyorsunuz allah hepınıze sağlıkla kucaklamayı nasıp etsın bebeklerınızı.zaman suan hıc gecmıyordur sıze.hatırlıyorumda 1 ay gecmek bılmezdı bebeklerımı gormek ıcın delırırdım(aslında 3.randevuma kadar tek bebek sanıyorduk sonradan 2 oğluşum oldu)yardımcı olabıleceğim bısey olursa nacızane cevaplamak ısterım.sevgıler hepınıze....
canim benimde özellikle aksamlari karnim cok cikiyor disardan görenler hemen anliyor normalde göbegim yoktu:kedi:gerci hosumada gidiyor:CüvCüv:Arkadaşlar dünde sormuştum kimse cevap vermemiş tekrar sorayım, kasım annelerinin hafiften göbüşler çıkmaya başladımı yada ne zaman başlar?Ben aralık annesi olucam kısmetse,özellikle akşamları karnım çok geriliyo,gaz falan herhalde ama eskisinden farklı bir durum.
kızzzzlar slm bende 8+1 hamileyim Allah hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin
herkese günaydin kizlar nerdesiniz gelsenize biraz sohbet edelimsositososito
Slm kızlar uygun espirili hamile t-shirtleri arıyorum. Acaba nerden bulabilirim bir fikriniz var mı? LCW Waikiki uygun bir hamile reyonu çıkarmış ama maalesef birtane T-shirt bulabildimdiğer mağazalrı aradım ama yok.
kizlar az once doktordan geldim ikili testim yapildi sonuclari bir hafta sonra alicam
bebegimide gordum kocaman olmusilk basta uyuyodu sonra doktor uyandirdi aman Allahim nasil hareketlenmis elleri ayaklari nasil oynuyo kuzumun
darisi bekliyen arkadaslarin basina
merhaba kızlar ben 2009 kasım annesıyım yazılarınızı bebeklerımden fırsat bulup bızraz olsun takıp ettım.ne kadar guzel ve heyacanlı gunler gecırıyorsunuz allah hepınıze sağlıkla kucaklamayı nasıp etsın bebeklerınızı.zaman suan hıc gecmıyordur sıze.hatırlıyorumda 1 ay gecmek bılmezdı bebeklerımı gormek ıcın delırırdım(aslında 3.randevuma kadar tek bebek sanıyorduk sonradan 2 oğluşum oldu)yardımcı olabıleceğim bısey olursa nacızane cevaplamak ısterım.sevgıler hepınıze....
sağol esracım takmıyorum zaten o halde zatwen gelemezdim işe sürünüyordum kafa kalkmıyorrr iş yerinde işim rahat oturuyorum diyorum ama sabah 8 akşam 8 olunca insan yoruluyorr evde iş hiç yapmıyorum yarın işte kışlıkları kaldırıp yazlıkları çıkarcam kışlık montları yıkayacağım onlar kalkcak eşimde yardım ederim dedi sağolsun :):
sen düzenini güzel oturtmuşsun canım, bir de evde olmanın da avantajı yüksek.. burda kahvaltın geniş olmuyo poğaçayla geçiştiriyorum. aç karnına süt içersem anında çıkıyor. denenmiştir. kolidorun duvarını süt yaptım evdeöğle yemeğine kadar meyve varsa onu yerim öğle yemeği yerim. akşam eve gidince peynir domates salatalık yanına vişne suyu ya da ayran.. (ayranda tok tutuyo ama gaz yapıyo)
meyve varsa yemekten biraz sonra meyve. okadar..
dün evde yemek yoktu hazırlayamıyorum zaten. eşim kaşarlı pide söyledi 2 köşe bir de normal dilim yedim midem kalktı. 3 bardak ayran içtim ki tok tutsun diye.. yani yemek olsa da yiyemiyorum. hamişlikten önce o pideyi hüüüpp götürmüştüm mideye
iş iş iş öyle bıktım ki anlatamam alsanaalsanasmile biliomusun ben ayda bir kontrole gidiyorum. çok izin alıyomuşum lafa bak :dilcikar: işten çıkarmayı düşünmüşler. nasıl bi insanlık anlamadımklava: yani sen sağlığına bak canım dikkat et kendine bebişe
canım boşver işyeri ne düşünürse düşünsüün..eğer sonradan devam etmeyi düşünmüyorsan hiç oralı bile olma..seni işten çıkartamazlar kanunen bu yasak..benim patronlar o kadar iyilerki ama bazen onlarda izin alınca yüzleri falan değişiyor..ama takmıyorum..napayım yanii.saçma sapan insanlar keyifleri için izin alıyor ben neden almıcakmışım...hiiç valla..tınlama bile..
canım ben geçen hafta aldım..bir bak sitesine istersen.. esracımm lütfen zamanında o...i olucak en azından karpuz kavunla beslenirim
merhaba arkadaşlar..forumu hep takip ediyodum ama bişiler yazmıodum..bende kasım annesi olucam inş.bebişim 11+4 günlük gerçi perşembe doktorda bir hafta ileri göründü :))ii beslemişsin maşallah dedi doktorum..ikili test yapıldı.henüz sonuçları çıkmadı ense kalınlığı normal dedi hamdolsun..ayy öle tatlıydıki kıpır kıpır oynadı durdu..şimdiden özledim onucinsiyetini tam göremedim ama erkek gibib görünüo dedi..hayırlısı ve sağlıklısı olsunda..kesin bişi yok tabi henüz..öpüyorum hepinizi ii bakın kendinize.
gözünaydın canım.inşallah sonuçlarında güzel çıkar.hareketlerini görmek insanı heyecanlandırıyor
canim kendimi biraz yordumda ondan oldu heralde simdi iyiyim cok sükür ilgin icin sagol:1hug:
canim gözün aydin bebisin büyümüs demek masallah insallah test sonuclarinda iyi cikar olumunekankayizsmile
çok sevindim canım adına
dalia canım çok sevindim, bebişinle bol bol hasret giderseydin :)
hayırlısıyla test sonuçların da güzel çıkıcak canım.
Günaydın hanımlar.. dün gayet rahat geçti. mide bulantılarım çok hafif ve ara ara oldu ama çıkarma olmadı. bu sabahta bulantım var ne olur bilemiyorum..
canım ben geçen hafta aldım..bir bak sitesine istersen..http://www.ebrumaternity.com/
aay canım benim yaaa..bende çok etkilenmiştimm.inş sonuçlarında güzel çıkar canım..
valla orda bide iki tane bıldırcın gördüm..direk ilgimi çektin..allah bağışlasın..bende ikiz bekliyorum..özelden rahatsız ederim senii..tşk ederim..
benimde işim çook.mayısta badana boya olacak inş..saldım valla işimi mişi..şu kışlıkları yıkadım .bide kaldırabilsem..
esracımm lütfen zamanında olmayan domatestir salatalıktır tüketmeyiin...vişne suyunu naturel tüketmeye çalış..şuan bunlar bebişlerimiz için sakıncalı şeyler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?