2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim de ilk hayırlııyla
ben bu yaz agustos ta evlenmiştim
benim iyi gidiyor da çok halsizlik ve çökkünlük var yalnız bende
ara ara bulantı da oluyor
onun dışında iyi çok şükür
Hayırlı olsun.Ben 2 senelik evliyim.Halsizlik normal o oluyor maalesef ilk 3 ayı atlatınca geçecek hepsi.Bakalım son 1 haftam kaldı.Benim tek problemim kokular ve gaz problemi.:S

Hayırlı olsun.Ben 2 senelik evliyim.Halsizlik normal o oluyor maalesef ilk 3 ayı atlatınca geçecek hepsi.Bakalım son 1 haftam kaldı.Benim tek problemim kokular ve gaz problemi.:S

aynen aynen kolualr ve gaz problemi aynı zmanada kabızlıkda başladı sizler ne yapıyorsunuz kabızlığa karşı daha bnm bir ayım var
bebişim sağlıklı olsunda artık çekerim ne yapim

aynen aynen kolualr ve gaz problemi aynı zmanada kabızlıkda başladı sizler ne yapıyorsunuz kabızlığa karşı daha bnm bir ayım var
bebişim sağlıklı olsunda artık çekerim ne yapim
Gaz problemi için kepekli ekmek lifli gıdalar ve yovita ye dedi doktor.O iyi geliyomuş o şekilde dikkat ettiğimde sıkıntılarım daha da azalıyor.Lİfli gıdalar yemeye dikkat et.Aynen çekcez yapcak bişey yok:) benim şiddetli alerjim var nefes almakta güçlük çekiyorum özellikle geceleri,yine de alerji ilaçlarımı almadım dayanabildiğim kadar dayanayım diye.Neyse ki şimdilik şiddetli değil artarsa mecburen ilaçlara iğnelere devam etcem. ama en kötüsü gaz sancısı ya :S Çıksa rahatlıcam çıkmıyor da resmen gaz sıkışması yaşıyorum :S

yovita dedein cnm çekti kızcokacimcoook
kocişe söylim de alıversin bana
hayırdır ne alerjisi
topicimiz bugün çok durgun

yovita dedein cnm çekti kızcokacimcoook
kocişe söylim de alıversin bana
hayırdır ne alerjisi
topicimiz bugün çok durgun
ah kıyamamm :))) ye hemen bari:) benim mevsimsel alerji polenlerle başlayıp ev tozuna kadar birçok şey var 30lu testin 28ine alerjim çıktı en şiddetlisinden hemde yıllardır var zaten alıştım artık :) Topic durgun haftasonu diye belkide.Aşermelerin ne durumda bir de kilo aldın mı hiç

sanırım bir iki kilo filan aldım sen

meraba canım..ben her sabah sütümü mutlaka içiyorum..2 günde bir haşlanmış yumurta peynir mutlaka yiyorum,ceviz,domates salatalık bazende poğaça.öğlen yemekhanede ne çıkarsa işte..çorba içiodum ekmekle,et yiyodm mutlaka bi parçada olsa..ara öğünlerde meyve yiyorum hep günde 6 porsiyon meyve yiyebiliyorum..akşamda sadece çorba ve salata..yoksa mahvoluyorum..şimdiye kadar 1,5kilo aldım ama ..dr normal dedi ama bana çok hızlı gelio..kokularda benimde tiksinmelerim ve bulantılarım 10. haftada hafiflemişti.şimdi çok çok azaldı..bende 8. haftadayken bulantılardan çok kötü oldum..çıkarmadım ama hep bir bulantı hali vardı.özellikle akşama doğru oluodu bulantılar..ben böle şeyler yedim canım sende yemeye çalış..ha bide vitamin içiyorum 8. haftadan beri..belki onunda etkisi vardır..

ooo maşallah ne güzel besleniyorsun
ben halsizilikten dolayı yemek bile yapamıyorum ne buldum yiyiroum
kacıncı haftadasın peki

merhaba güzel anneler ben geldim :)
biraz kasık ağrım var bir kaç kilo bişey taşıdım psikolijik olarak acaba ondanmı diyorum birazda abartma istersen vildan diyorum kendi kendime şaşırmş durumdayım :)
birde bugün markette kasiyer kız bebekmi bekliyorsunuz dedi ay çok hoşuma gitti dışarıdan bakıldığında gebelik göbeği olduğu belli olmaya başlamış demekki :)

hoşgeldin
yaa bana hiç diyen olmadı ya
benim de belim agrıyor cnm

kizlar iyi geceler ben yoktum yeni geldim gerci sizlerde ugramamisiniz 1000.sayfaya ulasmisiznihayet insallah sayfalar hizli hizli akar gider böyle hepinize iyi geceler yarin görüsürüzyerimseniben

günaydın bijoux!

günaydın canım. bugün 12 haftalık olmuşuz fotomuz da değişmiş ama üstümde bir endişe var. salı günü dr a gidicem kötü haber alıcam gibime geliyor. akıntım çok azaldı yok gibi sanki, rüyamda da adet olmuştum mafoldumbenmafoldumben

Gebe kadinin hayiz oldugunu görmesi erkek çocuk dogurmasina isaret eder.

böyle birşey okudum şimdi de kaydirigubbakcemile3

bir de bu

Rüyada adet olmak sıkıntı çekmeye ve kötü habere yorumlanır.

en iyisi ben salı olan randevumu pazartesiye alayım eyvahedigeldismile

bijouxcum, neden evham yapıyorsun, benim de hamile kaldıktan sonra hiç akıntım olmuyor nerdeyse tabii eskiye oranla.. normal derecede içerisi kurumayacak kadar oluyor.. bence dert edecek bir şey yok. ama istiyorsan sen gene pazartesiye al randevunu güzel bebğini görürsün nasıl oynuyordur şimdi..

teşekkürler canım moral verdiğin için. benim akıntılarım oluyordu şu 2-3 gündür yok artık. dediğin gibi kuru kalmayacak şekilde sadece. göğüslerim hala çok ağrıyor kasık ağrılaırm da var ama bilmiyorum nedense içime kötü şeyler doğuyor. ben alayım pazartesi akşamına dediğin gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…