2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlar 2 gundur cok kotuyum gece uyuyamadım dün 4 kere cıkardım. sabah yine öğürtüler .. benim bulantılarım gecmisti .. simdi ne oluyor boyle aksam ucuşum var sanırım gidemiyecem rapor almam lazım..... offff cok gitmek istiyordum yaaa

aaa gecmiş oosun demek sonradan yine ortaya cıkabiliyor bulantı ve kusmala
dr un ilaç vermişmiydi bulantı için

:
canim inanki ayni rüyayi bende iki gün önce gördüm benden öyle bir kan bosaliyorduki cok korktum heralde hormonlardan bende persembe günü doktora gidicem bende kötü birseyle karsilasmaktan korkuyorum bendede sadece gögüs agrisi var akintimda oluyor ama kasiklarimda hic agri yok sadece biraz ayakta kalinca belim agriyor insallah bunlar iyiye isarettir doktora gidene kadar heralde biz korkularla yasiycaz rabbim korktugumuzdan emin umdugumuza nail eylesin amin:Saruboceq:

selam kızlar sanirim bende kasım annesi olucam..bir bebegim daha var oda 16 aylık bu ikinciisi yanı..bnurda iyi paylaşımlar olmasını diliyorum..ne garip 2008 de hep aralık anneleri bölümüne yazıyordum şimdi kasım:)allah herkese kolay dogumlar versin..

bu arada bende düşük tehdidi vardı ve dr progestan diye bir ilaç verdi ve şuan onu kullanıyorum..pembe akıntımn vardı sizlerde bu gibi durumlar yoksa boşuna endişe etmeyin arkadaslar

maşallahhh ne guzel ama senon gıbı bır ıkı arkadaşımızda var... hayırlı hamıleleıkler gecırmenı dılerım

hayırlı olsun

maşallahhh ne guzel ama senon gıbı bır ıkı arkadaşımızda var... hayırlı hamıleleıkler gecırmenı dılerım

saol canim..o arkadaslarla tanışmak isterdim gerçekten inanın çok zor:)hele bir olsun hayırlısıyla bebişleriniz..bende hayırlı hamilelik geçirmenşizi dilerim

bu arada bende düşük tehdidi vardı ve dr progestan diye bir ilaç verdi ve şuan onu kullanıyorum..pembe akıntımn vardı sizlerde bu gibi durumlar yoksa boşuna endişe etmeyin arkadaslar

canim bende hamileligimin basindan beri hergün ikitane aliyorum progesteron hapini

canim bende hamileligimin basindan beri hergün ikitane aliyorum progesteron hapini

senindemi düşük tehdidin vardi canim..benişm kızım çok yoruyor beni ondan biraz fazla yorulmuşsun dedi dr ondan dolayı oldu benim galiba ama az kaldı bir kaç hafta daha sabredersek sanirim risk en aza inecek

senindemi düşük tehdidin vardi canim..benişm kızım çok yoruyor beni ondan biraz fazla yorulmuşsun dedi dr ondan dolayı oldu benim galiba ama az kaldı bir kaç hafta daha sabredersek sanirim risk en aza inecek

dr un ne zaman verdi progestan hormonunu esin58
düşük tehdidi nasıl belli oluyor
ya kusura bakma ben bilmiyorum da merak ettim

esincim ben daha önce iki düsük yasamistim tedbir amacli verdi doktorum birde kanda degerlerimde düsükmüs o yüzden kullaniyorum sen kac haftalik hamilesin canim

bir de bu

Rüyada adet olmak sıkıntı çekmeye ve kötü habere yorumlanır.

en iyisi ben salı olan randevumu pazartesiye alayım eyvahedigeldismile
tatlım neden bu kadar kötü düşünüyorsun kendini böyle strese sokma yok bısey goreeksın

amannn dikkattt

sağol tatlım herseyın yolunda olması benı cok mutlu ettı. oo kadar buumuskı masallah... bakalım %0 erkek ama kesın bısey demeyelım dedı kısmet artık

bende bu hafta hiç güzel beslenemedim..doğru düzgün süt bile içemedim..meyva hiç yemedim..neyse bu hafta böyle oldu ama bundan sonra daha dikkatli davranıcam..
aynen cnm bende..meyve gemiyo akıma hiç ne yicez ki zaten poffff...

canım hayırlı yolculuklar

merak etme bafo cum dün gece 11 de bir uyumuşum sabah 11 bucuğa kadar iyi dinlendim yani:)

Çatlamamak için geçen öğrendim, hodan yağı alıcam.Yakında alıp sürmeye başlarım.Eski çatlaklara bile iyi geliyormuş.Denemekte fayda var.
gercektenmı

kullanan varmı hıc?

sağol tatlım bakalım bır sonrakında kesın soyleyecegım dedı.

benım sabahları tyok ama aksamları cıkıyorhihoyyyt

10.haftaya kadar 2 haftada bır gıdıyordum sımd ayda bır gıdıyorum

bende ama henuz oraya gelmemıs. ebruyu nermıs bır arkadas ama 44 lirada cok yaaa:çok üzgünüm:

midem yanıyordu ya benım kızlar doktora soyledım bu gıdısımde. renee diye bir ilac verdi. kuallansam mı kullanmasam mı bilemedim ya :sinifsinif: hemde doğuma kadar

midem yanıyordu ya benım kızlar doktora soyledım bu gıdısımde. renee diye bir ilac verdi. kuallansam mı kullanmasam mı bilemedim ya :sinifsinif: hemde doğuma kadar

dr un önerdiyse bence sorun yok ya
o ilacı annem de kullandı hatta şurubu da var onun şurubunun daha etkili oldugunu sölerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…