2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
annem ülser için kullanıyordu o ilacı çok rahatlatırdı onu
sen bebişine zarar verir diye mi kullanmak istemiyorsun

evet cnm acaba nasıl gecıebılırım dıye dusundum ama cevremdekı herkes doguma ogru hıc dayanamazsın dıyor

dr önerdiyse bildiği vardır bafo cum bnm de yanma var ama çok şükür şu an rahatsz edecek boyutta değil
bu arada siz iki haftada bir ilk 10 hafta gidiyoruz demişsiniz dr a ben ise sadece bir kere gittim dört hafta sonra gel ensen kalınlığını ölçelim dedi
sadece

kızlar benim gobegim kuculdu yaaaa.. sizde de oluyor mu. hep aynımı oluyor.... benim baya bir gobegim cıkmıstı sanki 6 haftalıgım 3 kilo almıstım.. dün cok kustum bugun tartıldım 2 kilo vermisim nasıl mumkun olabilir ki

kusmaktan dolayı su kaybı olmuştur su kaybından zaten direkt 2 kg verilir ama hemen de yerine gelir üzülme
aslında 4 5 aya kadar göbeğin çıkmaması ve kilo alınmaması lazım ama bnm de hemen cıktı iki kg filan aldım

midem yanıyordu ya benım kızlar doktora soyledım bu gıdısımde. renee diye bir ilac verdi. kuallansam mı kullanmasam mı bilemedim ya :sinifsinif: hemde doğuma kadar

banada verdi canım bu şurupdan 3 şişe yazdı bide.. ileriki aylardada kullanabılırsın dedi. ben kullanıyorum tadı da güzel . ben gece yatarken içiyorum mide yanmasına ii gelıyor. zararı olsa vermezdi zaten. ben araştırdım herkes memnun bu şurupdan opuyorumnanaktan

Merhabalar arkadaşlar. Nasılsınız? Aklıma bişey takıldı kan değerleriniz nasıl?Benim 12 çıktı. Kan değerlerinizi artırmak için bişey yapıyo musunuz?

Merhabalar arkadaşlar. Nasılsınız? Aklıma bişey takıldı kan değerleriniz nasıl?Benim 12 çıktı. Kan değerlerinizi artırmak için bişey yapıyo musunuz?

ben carsamba günü kan verdim ama sonucu öğrenemedim malesef
beslenmeme dikkat ediyprum bolbol meyve şimdilik o kadar

benimki tup bebek canım o yuzden 10 haftaya kadar hep takideydim. simdi ayda bir gieiyorum

cıkarıyorsan su kaybedıyorsunur cnm 10 haftadan sonra yavas yavas almaya baslıyormus haftada 450 gr cık :)

bende pazartesi alayım barı

yok ben hıc bılmıyorum ne zamana bır yaptırıyorsunuz

haa anladım bafo cum
kızlar size bir sorum var folik asidin kilo aldırıcı etkisi var mı

midem yanıyordu ya benım kızlar doktora soyledım bu gıdısımde. renee diye bir ilac verdi. kuallansam mı kullanmasam mı bilemedim ya :sinifsinif: hemde doğuma kadar

bafo selam,

Allah meleklerine sağlıkli sıhhatli kavuştursun inşallah benim ablamda gebeliğinin ilk 3 ve son üç ayında kullandı renieyi. dr un mutlaka bebeğini düşünerek vermiştir bende iğne kullanıyorum 20 gündür ve doğuma kadar kullanacağım...

kizlar nerdesiniz ya niye gelmiyorsunuz bijoux eren sezen nalan birisi ve diger kizlar gelsenize biraz sohbet edelimolumunekankayizsmile

Herkese merhaba , gerçi pc başında kimse kalmamış galiba bu saatte..:)
Şişkinlik şikayeti olan var mı benim gibi, iştahım da arttı ama dikkat ediyorum ne yersem yiyim özellikle akşam saatlerinde midem rahatsızlanıyor şişkinlikten ölücem:sinifsinif: Az da yesem çok da yesem sürekli bir rahatsızlık hissi..
6 mayısda da ikili teste gidicem inşallah..

canım evet bu korkular hiç bitmicek galiba. inşallah kötü bişeyle karşılaşmayız.. rüyamız da hayırlara çıkar..a.s.
tatlım neden bu kadar kötü düşünüyorsun kendini böyle strese sokma yok bısey goreeksın
inşallah hayatım..bilmiyorumkismile

kizlar nerdesiniz ya niye gelmiyorsunuz bijoux eren sezen nalan birisi ve diger kizlar gelsenize biraz sohbet edelimolumunekankayizsmile
canım ben akşamları açmıyorum bilgisayarı eşim evdeyken burda olmak pek hoşuma gitmiyor gündüz gel bool bol sohbet edelim opuyorumnanaktan

günaydın, randevumu bu akşam saat 7 ye aldırıcam arayıp. inşallah herşey yolundadır. eğer öyleyse ense kalınlığı da ölçecek, sanırım yarın falan da kan veririm 2 li test için. dua edin bana kızlar..

günaydın, ben de bijoux gibi kocacım evdeyken pek girmiyorum, bugün konuşuruz artık. bijoux doktor randevun iyi geçer inşallah, bebeğinin hareketlerine şaşırırısın.

günaydın, ben de bijoux gibi kocacım evdeyken pek girmiyorum, bugün konuşuruz artık. bijoux doktor randevun iyi geçer inşallah, bebeğinin hareketlerine şaşırırısın.

inşallah canım opuyorumnanaktan

günaydınnn
bijoux canım sıkma canını ne güzel akşam bebişini görüceksin herşey yolunda olacak.
ben de cumartesi görücem nasipse sabırsızlanıyorum.. çabucacık hafta sonu gelse keşke..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…