dr un önerdiyse bence sorun yok ya
o ilacı annem de kullandı hatta şurubu da var onun şurubunun daha etkili oldugunu sölerdi
annem ülser için kullanıyordu o ilacı çok rahatlatırdı onu
sen bebişine zarar verir diye mi kullanmak istemiyorsun
evet cnm acaba nasıl gecıebılırım dıye dusundum ama cevremdekı herkes doguma ogru hıc dayanamazsın dıyor
kızlar benim gobegim kuculdu yaaaa.. sizde de oluyor mu. hep aynımı oluyor.... benim baya bir gobegim cıkmıstı sanki 6 haftalıgım 3 kilo almıstım.. dün cok kustum bugun tartıldım 2 kilo vermisim nasıl mumkun olabilir ki
midem yanıyordu ya benım kızlar doktora soyledım bu gıdısımde. renee diye bir ilac verdi. kuallansam mı kullanmasam mı bilemedim ya :sinifsinif: hemde doğuma kadar
Merhabalar arkadaşlar. Nasılsınız? Aklıma bişey takıldı kan değerleriniz nasıl?Benim 12 çıktı. Kan değerlerinizi artırmak için bişey yapıyo musunuz?
benimki tup bebek canım o yuzden 10 haftaya kadar hep takideydim. simdi ayda bir gieiyorumdr önerdiyse bildiği vardır bafo cum bnm de yanma var ama çok şükür şu an rahatsz edecek boyutta değil
bu arada siz iki haftada bir ilk 10 hafta gidiyoruz demişsiniz dr a ben ise sadece bir kere gittim dört hafta sonra gel ensen kalınlığını ölçelim dedi
sadece
cıkarıyorsan su kaybedıyorsunur cnm 10 haftadan sonra yavas yavas almaya baslıyormus haftada 450 gr cık :)kızlar benim gobegim kuculdu yaaaa.. sizde de oluyor mu. hep aynımı oluyor.... benim baya bir gobegim cıkmıstı sanki 6 haftalıgım 3 kilo almıstım.. dün cok kustum bugun tartıldım 2 kilo vermisim nasıl mumkun olabilir ki
bende pazartesi alayım barıbanada verdi canım bu şurupdan 3 şişe yazdı bide.. ileriki aylardada kullanabılırsın dedi. ben kullanıyorum tadı da güzel . ben gece yatarken içiyorum mide yanmasına ii gelıyor. zararı olsa vermezdi zaten. ben araştırdım herkes memnun bu şurupdan opuyorumnanaktan
yok ben hıc bılmıyorum ne zamana bır yaptırıyorsunuzMerhabalar arkadaşlar. Nasılsınız? Aklıma bişey takıldı kan değerleriniz nasıl?Benim 12 çıktı. Kan değerlerinizi artırmak için bişey yapıyo musunuz?
midem yanıyordu ya benım kızlar doktora soyledım bu gıdısımde. renee diye bir ilac verdi. kuallansam mı kullanmasam mı bilemedim ya :sinifsinif: hemde doğuma kadar
canım evet bu korkular hiç bitmicek galiba. inşallah kötü bişeyle karşılaşmayız.. rüyamız da hayırlara çıkar..a.s.:
canim inanki ayni rüyayi bende iki gün önce gördüm benden öyle bir kan bosaliyorduki cok korktum heralde hormonlardan bende persembe günü doktora gidicem bende kötü birseyle karsilasmaktan korkuyorum bendede sadece gögüs agrisi var akintimda oluyor ama kasiklarimda hic agri yok sadece biraz ayakta kalinca belim agriyor insallah bunlar iyiye isarettir doktora gidene kadar heralde biz korkularla yasiycaz rabbim korktugumuzdan emin umdugumuza nail eylesin amin:Saruboceq:
inşallah hayatım..bilmiyorumkismiletatlım neden bu kadar kötü düşünüyorsun kendini böyle strese sokma yok bısey goreeksın
canım ben akşamları açmıyorum bilgisayarı eşim evdeyken burda olmak pek hoşuma gitmiyor gündüz gel bool bol sohbet edelim opuyorumnanaktankizlar nerdesiniz ya niye gelmiyorsunuz bijoux eren sezen nalan birisi ve diger kizlar gelsenize biraz sohbet edelimolumunekankayizsmile
günaydın, ben de bijoux gibi kocacım evdeyken pek girmiyorum, bugün konuşuruz artık. bijoux doktor randevun iyi geçer inşallah, bebeğinin hareketlerine şaşırırısın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?