gelir gelir canım ben 1 ay oldu görmedim belki ondan endişe yapıyorum bilmiyorum ki neyse..günaydınnn
bijoux canım sıkma canını ne güzel akşam bebişini görüceksin herşey yolunda olacak.
ben de cumartesi görücem nasipse sabırsızlanıyorum.. çabucacık hafta sonu gelse keşke..
gelir gelir canım ben 1 ay oldu görmedim belki ondan endişe yapıyorum bilmiyorum ki neyse..
kasık ağrısı çekiyo musunuz kızlar?
canım evet bu korkular hiç bitmicek galiba. inşallah kötü bişeyle karşılaşmayız.. rüyamız da hayırlara çıkar..a.s.
inşallah hayatım..bilmiyorumkismile
canım ben akşamları açmıyorum bilgisayarı eşim evdeyken burda olmak pek hoşuma gitmiyor gündüz gel bool bol sohbet edelim opuyorumnanaktan
benim yerime de uyu canım, çok sıkıldım sabahın köründe kalkıp işe gelmekten. uf yaaa uff
günaydın canım..vall abende çok sıkıldım..naisan bitti diyorum kendi kendime..mayıs haziran var..temmuzda senelik izinimi kullanıcam kısmetse..geriye kalır 1.5 ay ...sonrada zaten doğum izni...az kaldı..sabret:))
inşallah canım görücez. aldım randevumu 18,45 e bilmiyorumkismilegünaydın arkadaşlarr nasılsınız bijoix arkadaşım güsel haberlerle gelcen görceksin ki kocaman olmuş :)
inşallah canım görücez. aldım randevumu 18,45 e bilmiyorumkismile
canımm bugün doktoramı gidiyosun senin yarın değilmiydi ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?