gelecek hafta salı günü gidecez bakalım bi aksilik olmazsa
bende de o inat vardır birisi önerdiği ve ısrarcı olduğu zaman inadına onu yapmam
huyum kurusunsempatiksalakcinni
selam kızlar bugünü de akşam ettik helin çok geçmiş olsun canım..
Allah bir daha yaşatmasın..
ben cinsiyet konusunda hiçbişey hissetmiyorum malesef.. annem erkek demişti bir de 3 yaşında yeğenim var oda erkek diyo :)) çin takviminde de erkek çıktı Allah sağlıklı ve hayırlısını versin de ne olursa olsun..
kız olursa elif ismini düşünüyorum, hafta sonu kayınvalidem şifa ismi de güzel dedi (görümcemin göbek adıymış) ama ben beğenmedim ne o öyle.. başkasının istediği ismi inat ederim hayatta koymam..
erkek ismi de miraç düşünüyorum tabi eşimin isteği üzerine değişebilir bakalım hayırlısı..
figenk24 Aslında gönlm erkekten yana biz üç kızkardeşiz erkek yok iki tane torun var onlarda kız erkek olursa çok güsel olcak eli ayağı düzgün olsunda erkek kız farketmez bu arada benimde kasığımda böyle seyirme oluyor arkadaşımız paylaşmış öyle olunca erkek oluyormuş ayy ne heyacan verici duygular allah herkeze nasip etsin inşallah :)
arkadaşım hamileyken böyle bişi olmuş kasıklarında babannesine söylemiş bebeğime bişimi oluyor acaba die oda merak etme oğlun olacak demiş şu an 9 yaşında bir oğlu var
hayırlısı kısslarrr
selam hanimlar naptiniz bende bugün balik pisirdim kizimi bekliyorum simdi okuldan gelir yeriz beraber aslinda haftada bir kere yemek lazimmis baligi benim bugün ilk pisirisim sizler ne pisirdiniz bugün bakiyimsengözlerimebaksanab
selam kızlar hepinizin bebişini allah bağışlasın hala bu heycanı yaşayan annelerin topiklerini gezmeye bayılıyorum bende daha yeni yaşadım o heycanları çok özlüyorum ogünlerimi walla tadını çıkarın hamişliğin kocaman göbüşleriniz olucak daha heranı başka güzel bu kasık seyirmesi doğru kızlar walla benim kasığımda pıt pıt gibi değişik şeyler oluyodu 18.haftamda ilk daha kuvettli pıtpıtlarını hissettim harika bişeydi sonucuda tosuncuk bi oğluşum var çok şükür 6.ayıma kadar kız dediler sonra erkek göründü şimdi okuyunca eskilere hak veriyorum biliyorlar walla işi
çin takviminde hamile kaldığım ay 26 yaşındaydım ona göre hesaplıcam değilmi? şimdi 27 yaşına girdim . 26 olunca erkek 27 olunca kız çıkıyor :uhm::sm_confused:
yarencim gebe kaldığın yaş ve gebe kaldığın ay olarak bakıyorsun istersen öle dene
İnşallah senin de güzel haberlerini bekliyoruz canıma.s.canim hadi gözün aydin bak rüyanda hayirli cikti erkek evladin geliyor bende ayni rüyayi görmüstüm acaba benimdemi oglum olucak rabbim hayirlisini sagliklisini nasip etsin hepimiz icin demek kipir kipirdi senin pasan bende persembe günü gidicem benim icinde dua et güzel haberlerle geleyim bende cikolata yiyeyim gitmedenkaydirigubbakcemile3
Çok geçmişi olsun canım.senin işin çok zor gerçekten.Allah yardımcın olsungünaydın kızlar.ben çok zor bi hafta sonu geçirdim.oğlum çok hasta.alerjik bronşit.sık sık hastalanıyor bu yüzden.bahar ayında fazlalaştı rahatsızlıkları.gece öksürük nöbetleri başlıyor astım hastaları gibi.tutunca geçmek bilmiyor nefes darlıkları yaşıyor.kaç gecedir sabaha kadar uyumuyoruz.dün okulada gelemedim.sabaha karşı oğlum bitkin düşüp dalmış bizde dalmışız o ara.doktorumuz üç yaşına kadar çok hasta olacak dedi
geçmişe şöyle bi göz atayım.çok birikmiş hepsini okuyamam zaten.
Çok güzel:smiley-cool:.Benim daha 10 gün var:dilcikar:günaydınnn kızlarrr benim dün dr.kontrolüm vardı bebekim zıpladı :) ense kalın filan ölçüldü 2 li test sonuçlarımızda cuma cıkacakmış
Hep stres hep stres valla.Yüreğini ferah tut canım.İyi sonuçlanacak inşallahyerimsenibenkan testi dimi bende yarın gidicem stres içindeyim valla
Ya bu Çin takviminde içinde bulunduğumuz yaş mı önemli yoksa yıla göre hesaplanan mı:uhm:helincim geçmiş olsun Allah yardımcın olsun işin zor tabiii ...
bebişlerin cinsiyeti konusunda bu çin takvimi %99 tutuyormuş deneyebilirsiniz...
Alemsin:roflol: Bu ismi ben de yeni duydum.Demek ki yeni yeni popüler oluyorCADIARZUEymen sahabe ismi ama bana ses olarak kulağıma hoş gelmiyor, çok yakın bir arkadaşım koymuştu, hey men! himen gibi EY! men beymen gibi ne öyle demiştim ama çok koyan var inanılmaz... tabii tercih meselesi.. isim koymak ne kadar zor bir iş.. özellikle kız adı bulamıyorum.
Hoş olur aslındaçekilişi mi sordun canım.. çok heyecanlı oluyor onu diyim kaydirigubbakcemile3
anneler nasılsınız.bafo ve bijogx çok sendim sizin aıdnıza.açıkcası bende yüzde doksan erkek hissediyorum.mayıs 5 inde randevum var gösterirse beli olur dedi doktor.bizizm eşimle düşündüğümüz ismler.kız olursa asya zümra. ömür .erkek olursa yağız kaan (ben hiç istemiyorum kaan ismini ).[/QUOTE
Herkes erkek hissediyor valla.Hadi hayırlısı.Benim gönlüm kız ve erkekten yana.Ama iki erkek annesi olarak kendimi düşünemiyorum.Bakalım hihoyyyt
zeynep canımmm yaa nasıl sevindim. Maşallah valla bende çikolata yicem en sütlüsünden hihoyyyt bi erkek daha gelio haabana herkes erkek diyor. ama ben kız hissediyorum bayanssulusmile ayyy cuma günü bende inşallah sizin gibi çok mutluyum diyerek gelirim :Saruboceq:
Canım demek özbek tatarısın.Açıkçası ben de seni Eskişehir li sanmıştım.Çekik gözlerin çok tatlıa.s.
helinim yaa çok geçmiş olsun canım. Allah sana kolaylık versin olumunekankayizsmile benim 2 kuzenimde astım biliorum nasıl olduğunu
hoşbulduk canım. evet tatarım ama özbek tatarıyım. eskişehirle bağlantımız yok bizim
Canım Allah gönlüne göre versinya banada nerdeyse herkes erkek dio baştan beri, ben kız olmasını isterdim ama öncelikle sağlıklı olması önemli tabi, hani kız böle daha bi arkadaş gibi oluyo anneyle ya o çok hoşuma gidio benim, bizim annemle öle bi ilişkimiz yoktu annem çok ciddi ve resmi bi hatun öle sevgi gösterilierinden felanda hoşlanmaz onun için böle anne kız arkadaş gibi olunca çok hoşuma gidio eskiden beri çok özenirim öle anne kızlara...
selam hanimlar naptiniz bende bugün balik pisirdim kizimi bekliyorum simdi okuldan gelir yeriz beraber aslinda haftada bir kere yemek lazimmis baligi benim bugün ilk pisirisim sizler ne pisirdiniz bugün bakiyimsengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?