2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gelecek hafta salı günü gidecez bakalım bi aksilik olmazsa

bende de o inat vardır birisi önerdiği ve ısrarcı olduğu zaman inadına onu yapmam
huyum kurusunsempatiksalakcinni

aynı ben sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

aynen bende. birisi şu isim güzel bunu koy dese beyensemde koymam heleki kayınvalidem dicek hayatta başarılar koymam :umursamaz: miraç ismide güzel opuyorumnanaktan bende çok merak ediyorum kız mı erkek mi ... herkes erkek diyor bana bende kız diyorum . sağlıklı olsunda kız erkek farketmez

çin takviminde bana kız çıkıyorrrrr hihoyyythihoyyytbayanssulusmile

bana herkes kız diyo eşim dahil.ama ananemle teyzem erkek diyor bakalım kim bilecek.benim içinse hiç önemli değil sağlıktan başka

çin takviminde hamile kaldığım ay 26 yaşındaydım ona göre hesaplıcam değilmi? şimdi 27 yaşına girdim . 26 olunca erkek 27 olunca kız çıkıyor :uhm::sm_confused:

selam kızlar hepinizin bebişini allah bağışlasın hala bu heycanı yaşayan annelerin topiklerini gezmeye bayılıyorum bende daha yeni yaşadım o heycanları çok özlüyorum ogünlerimi walla tadını çıkarın hamişliğin kocaman göbüşleriniz olucak daha heranı başka güzel bu kasık seyirmesi doğru kızlar walla benim kasığımda pıt pıt gibi değişik şeyler oluyodu 18.haftamda ilk daha kuvettli pıtpıtlarını hissettim harika bişeydi sonucuda tosuncuk bi oğluşum var çok şükür 6.ayıma kadar kız dediler sonra erkek göründü şimdi okuyunca eskilere hak veriyorum biliyorlar walla işi

selam hanimlar naptiniz bende bugün balik pisirdim kizimi bekliyorum simdi okuldan gelir yeriz beraber aslinda haftada bir kere yemek lazimmis baligi benim bugün ilk pisirisim sizler ne pisirdiniz bugün bakiyimsengözlerimebaksanab

selam hanimlar naptiniz bende bugün balik pisirdim kizimi bekliyorum simdi okuldan gelir yeriz beraber aslinda haftada bir kere yemek lazimmis baligi benim bugün ilk pisirisim sizler ne pisirdiniz bugün bakiyimsengözlerimebaksanab

neler pişirdiğimizi söylemeyelim bence hamile hamile canımız ister gerçi ben bulantıdan yemek diyince kaçıyorum ama canını istetmeyelim hamişlerin bebeişlerin:)

bayanlar bebeğiniz için alcaklarınız için hiç düşündükleriniz varmı. ben bugün otomatik beşik sleeper çok beğendim bi bakıp düşüncelerinizi yazarmısınız.

inşallah bizde sizler gibi meleklerimiz sağlıkla kucaklarız şimdi bizde merakla o günleri bekliyoruz

çin takviminde hamile kaldığım ay 26 yaşındaydım ona göre hesaplıcam değilmi? şimdi 27 yaşına girdim . 26 olunca erkek 27 olunca kız çıkıyor :uhm::sm_confused:

yarencim gebe kaldığın yaş ve gebe kaldığın ay olarak bakıyorsun istersen öle dene

iyi akşamlar kızlar ben çıkıyorum. evde de dinlenmek yok kafamçokkarıştı tonla iş beni beklio boshayallersmile
mis mis öpüorum hepinizi Şeniz

bu arada yeni tickerima bakınnnnn sositososito pembişli yaptımmm. çok şeker oldu hihoyyyt

yarencim gebe kaldığın yaş ve gebe kaldığın ay olarak bakıyorsun istersen öle dene

ozaman erkek:ecrin_bebek: 2 ay sonra 27ye girdimde .
otomatik hesaplamıştım bigün, kendi gösteriyodu ozaman 27yle gösterdi kız olarak ondan karıştırdım . kafamçokkarıştı neyse hayırlsı olsun opuyorumnanaktan

hayırlısı olsun canım hamile kaldığın dönemdeki yaşın kaçsa ona göre giriyorsun Sağlıklı sıhhatli bebişin olur inşallah

İnşallah senin de güzel haberlerini bekliyoruz canıma.s.
Çok geçmişi olsun canım.senin işin çok zor gerçekten.Allah yardımcın olsun
günaydınnn kızlarrr benim dün dr.kontrolüm vardı bebekim zıpladı :) ense kalın filan ölçüldü 2 li test sonuçlarımızda cuma cıkacakmış
Çok güzel:smiley-cool:.Benim daha 10 gün var:dilcikar:
kan testi dimi bende yarın gidicem stres içindeyim valla
Hep stres hep stres valla.Yüreğini ferah tut canım.İyi sonuçlanacak inşallahyerimseniben
helincim geçmiş olsun Allah yardımcın olsun işin zor tabiii ...

bebişlerin cinsiyeti konusunda bu çin takvimi %99 tutuyormuş deneyebilirsiniz...
Ya bu Çin takviminde içinde bulunduğumuz yaş mı önemli yoksa yıla göre hesaplanan mı:uhm:

Alemsin:roflol: Bu ismi ben de yeni duydum.Demek ki yeni yeni popüler oluyorCADIARZU
çekilişi mi sordun canım.. çok heyecanlı oluyor onu diyim kaydirigubbakcemile3
Hoş olur aslında

Canım Allah gönlüne göre versin

Ben balığı normalde de çok severim.Ama artık taze balık bulmak zor.Av yasağı da başlıyor.Bakalım yarın eşim alacak sanırımzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…