neler pişirdiğimizi söylemeyelim bence hamile hamile canımız ister gerçi ben bulantıdan yemek diyince kaçıyorum ama canını istetmeyelim hamişlerin bebeişlerin:)
selam kızlar
çok şükür bugün bebegimizin kalp atışlarını duyduk
bide kanda bikaç test istedi dr
2li tstten bahsetmedi
ne zaman yapılıyor biliyormusunuz acaba?
tahmini dogum da 28 kasımmış :)
canim gözün aydin cok sükür kalp atislarini duymussun artik icin daha rahat olur ikili test 11 14. haftalar arasinda yapiliyor
dr bana 1 ay sonra gel dedi
o zaman geç olmazmı?
yarında kan testi sonuçlarını alıcam
acaba ona göremi karar veriliyor:uhm:
bayanlar bebeğiniz için alcaklarınız için hiç düşündükleriniz varmı. ben bugün otomatik beşik sleeper çok beğendim bi bakıp düşüncelerinizi yazarmısınız.
canım teşekkür ederim valla kız erkek hiç farketmez evlat evlattır. hayırlısını versin Allah canım..zeynep canımmm yaa nasıl sevindim. Maşallah valla bende çikolata yicem en sütlüsünden hihoyyyt bi erkek daha gelio haabana herkes erkek diyor. ama ben kız hissediyorum bayanssulusmile ayyy cuma günü bende inşallah sizin gibi çok mutluyum diyerek gelirim :Saruboceq:
ye teyzesi onuu. c.tesi gitmeden çikolata yemeyi sakın unutma. dr bişey demezse de sor ısrar et baksın :)hayırlı olsun cnm demek erkekmiş senin minik yerim ben onu ya, bakalım benim c.tesi belli olacakmı
ay canım ben bir kere taşındım o kadar zordu ki anlatamam ama tabi bir yardım edenim yoktu herşeyi eşimle kendimiz yaptık eşyalarımın bazıları çizildi falan.. Allah yardımcın olsun..bu arada sonunda ev buldum. bu hafta sonu taşınıcaz inşallah. ben yandım ama. evi toplamaya başladım. akşamları iş çıkışı topluorum üşene üşene.
evet onu bana bir arkadaşım söylemişti. ben de en baştan beri kasıklarımda damar atması hissediyorum. hakatten doğru galiba..bide geçen gün arkadaşımdan duymuştum erkek bebekte kasıkta böyle seyirme gibi bişi pıt pıt bir atım oluyormuş
canım bence doğru söyledin, buradan birbirimize öneriler yapmamız gerekiyor. burası açık bir forum.. okuduklarını hemen yemek için krize girecek olanlar dikkatli yerlerde gezsinler. tabi ki yemek adı yazıcaz tabi ki birbirimizi şunu bunu yemeliyiz diye uyarıcaz.. sonuçta kimse kimseyi havyarınızı yediniz miiiiiiiii diye uyarmıyor..canim ben fikir olsun diye söylemistim:kedi:
şöyle oluyor.. katılmak isteyenler bana mesaj atıyorlar.. ben onları kurayla eşleştiriyorum. daha sonra özel mesajla gönderecekleri adresleri bildiriyorum ama kimin kime çıktığını sadece ben biliyorum.. yani siz kime göndereceğinizi biliyorsunuz ama size kimden geleceğini bilmiyorsunuz.evet nasıl oluyor ne cekılısı anlatsana biraz şeker
bende geldim
.
helin hivda çok geçmiş olsun canım
çok teşekkürler kızlar.bugün daha iyi oğlum.gece daha rahat nefes aldarak uyudu.öksürüğüde daha azdı.inşallah daha iyi olur bugünÇok geçmişi olsun canım.senin işin çok zor gerçekten.Allah yardımcın olsun
bi hafta önce doktorda tartıldığımda henüz hiç kilo almamıştım.aynı kilodaydım.ama bi haftada aldımmı bilmiyorum.ben doktordan doktora bi yerden kilomu takip ediyorum.herkese günaydın nasılsınız kızlar kaç kılo aldınız yaza mısınız
gözün aydın canım.ikili test 11-14.haftalar arasında yapılıyorselam kızlar
çok şükür bugün bebegimizin kalp atışlarını duyduk
bide kanda bikaç test istedi dr
2li tstten bahsetmedi
ne zaman yapılıyor biliyormusunuz acaba?
tahmini dogum da 28 kasımmış :)
gözünaydın canım.çok şükür bu streside atlattın.için rahatlamıştır artıkTatlim bende yavas yavas almak istiyormaksam dr aradi cok sukur bir sorun yokmus cok sevindim coksukurbenneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?