2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dilemma canim sagol güzel dileklerin icin insallah bende persembe günü güzel haberlerle gelirim:Saruboceq:

zeyn77 selam,

aslında çok bulunamayacak şeyler dışında yiyecek ismi söylemek bence çok iyi hiçbirşey yiyemediğimiz şu dönemde belki canımız çekerde bizde ister yeriz

geçmiş dönemdeki hamilelerin linkine baktımda hatunlar birbirlerine su içelim diye hatırlatıyormuş

slm kızlar
ben okuldan geldim direkt yattım hala halsizlik var üzerimde midemin yanması ve arada bir bulantı da cabası

selam kızlar
çok şükür bugün bebegimizin kalp atışlarını duyduk
bide kanda bikaç test istedi dr
2li tstten bahsetmedi
ne zaman yapılıyor biliyormusunuz acaba?
tahmini dogum da 28 kasımmış :)

selam kızlar
2li tstten bahsetmedi

canim gözün aydin cok sükür kalp atislarini duymussun artik icin daha rahat olur ikili test 11 14. haftalar arasinda yapiliyor

dr bana 1 ay sonra gel dedi
o zaman geç olmazmı?
yarında kan testi sonuçlarını alıcam
acaba ona göremi karar veriliyor:uhm:

canim o kani baska birsey icin almistir 1 ay sonra gidince yapar belki o zaman sen 13 haftalik oluyorsun gec degil yani bende persembe günü gidicem simdiden heyecan basladi rabbim hepimize hayirli haberler almayi nasip etsin:Saruboceq:

bayanlar bebeğiniz için alcaklarınız için hiç düşündükleriniz varmı. ben bugün otomatik beşik sleeper çok beğendim bi bakıp düşüncelerinizi yazarmısınız.

Tatlim bende yavas yavas almak istiyorm aksam dr aradi cok sukur bir sorun yokmus cok sevindim coksukurbenneyaptımki

canım teşekkür ederim valla kız erkek hiç farketmez evlat evlattır. hayırlısını versin Allah canım..
ama gönlüne göre versin tabi herkesin. iyi haberlerle geliceksin inşallah cuma günü.

hayırlı olsun cnm demek erkekmiş senin minik yerim ben onu ya, bakalım benim c.tesi belli olacakmı
ye teyzesi onuu. c.tesi gitmeden çikolata yemeyi sakın unutma. dr bişey demezse de sor ısrar et baksın :)

bu arada sonunda ev buldum. bu hafta sonu taşınıcaz inşallah. ben yandım ama. evi toplamaya başladım. akşamları iş çıkışı topluorum üşene üşene.
ay canım ben bir kere taşındım o kadar zordu ki anlatamam ama tabi bir yardım edenim yoktu herşeyi eşimle kendimiz yaptık eşyalarımın bazıları çizildi falan.. Allah yardımcın olsun..

bide geçen gün arkadaşımdan duymuştum erkek bebekte kasıkta böyle seyirme gibi bişi pıt pıt bir atım oluyormuş
evet onu bana bir arkadaşım söylemişti. ben de en baştan beri kasıklarımda damar atması hissediyorum. hakatten doğru galiba..

canim ben fikir olsun diye söylemistim:kedi:
canım bence doğru söyledin, buradan birbirimize öneriler yapmamız gerekiyor. burası açık bir forum.. okuduklarını hemen yemek için krize girecek olanlar dikkatli yerlerde gezsinler. tabi ki yemek adı yazıcaz tabi ki birbirimizi şunu bunu yemeliyiz diye uyarıcaz.. sonuçta kimse kimseyi havyarınızı yediniz miiiiiiiii diye uyarmıyor..

evet nasıl oluyor ne cekılısı anlatsana biraz şeker
şöyle oluyor.. katılmak isteyenler bana mesaj atıyorlar.. ben onları kurayla eşleştiriyorum. daha sonra özel mesajla gönderecekleri adresleri bildiriyorum ama kimin kime çıktığını sadece ben biliyorum.. yani siz kime göndereceğinizi biliyorsunuz ama size kimden geleceğini bilmiyorsunuz.

bir tarih konuyor mesela 01-07 mayıs arası hediyeler yollanacak diye.. herkes o tarihler arası hediyesini yolluyor. kim kime çıktı tahminleri yapılıyor :) hediyeler ulaştıkça fotograflar topiğe konuyor. sırlar açığa çıkıyor.. hem heyecanlı bir süreç oluyor hem de görmediğin bilmediğin birinden gelen minicik birşey bile olsa insanı çook mutlu ediyor :)

ara sıra site genelinde yapılıyor böyle çekilişler. isteyen kendi topiğinde de yapıyor. benim kadınlar günü çekilişinden çok tatlı arkadaşlıklarım oldu hem de o hafta baya eğlenmiştik :)

günaydınnn arkadaşlar bijoux arkadaşımın fikri çok güsel bencede yapalım çekiliş heyacan olur nasıllar bugün kasım anneleri dün midem bozuldu gene bir tane baklava yemiştim yemes olaydım ne var ne yok çıktı arkasından şöyle sanki midemde bir taş parşası var duruyoo çok kötüü bende 10 haftama giriyorum iki hafta sonra kontrolüm var doktora gidecek arkadaşlar güsel haberlerle gelin inşallahh dün birde bir kaç parça kıyafet aldım kendime şimödi çalışınca üst baş giyinmek gerekiyor giyecekde hiç birşeyim kalmadı gömleklerin düğmeleri kapanmıyor iki tane gömlek aldım bolca ilerdede gyebileğim diğe :) iyi oldu :)

selam kızlar
2li tstten bahsetmedi
gözün aydın canım.ikili test 11-14.haftalar arasında yapılıyor

Tatlim bende yavas yavas almak istiyorm aksam dr aradi cok sukur bir sorun yokmus cok sevindim coksukurbenneyaptımki
gözünaydın canım.çok şükür bu streside atlattın.için rahatlamıştır artık

günaydin hanimlar bijoux benim anlatmak istedigimi sen daha güzel anlatmissin sagola.s.tosticim ben daha hic kilo almadim helincin gecmis olsun ogluna bizim burdaki cocuklarin cogunda ayni hastalik var heralde havalardan bir isiniyor bir soguyor cocuklar kaldiramiyor bennde yarin doktora gidicem cok heyecanliyim sanki bütün belirtiler gitti of off bir atlatsaydim yarini rahatliycam gercekten:çok üzgünüm:

bizim propta gelmedi hala neti baglanmadi heralde yoksa duramazdi bizim propumuzkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…