2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ZEYN
beninde bi haftadır belirtilerim yok olmuştu.yorgunluk mide bulantısı ağzımdaki metelik tat yok olmuştu.ama bu sabah mide bulantım ve iştahsızlığım geri geldi.endişe edecek hiç bi şey yok.artık bebekler büyüdüğü için belirtiler azalacak ortadan kalkacak.doktordan güzel haberlerle geleceğinden eminim

bende kasıklarımda pıt pıt bi şeyler hissediyorum:bebeğim olduğundan eminim.oğlumda da hissediyordum aynı şeyleri ama o zaman tam anlamlandıramıyordum.sırf bu yüzden erkekmi diye düşünmüyor değilim.yoksa kız hissediyordum ama bu pıt pıt atışlar erkek olabilir düşüncesi uyandırdı ya bakalım.hayırlısı olsun

canim cok sagol hersey olacagina variyor aslindada iste bu evhamlar olmasa insallah hepimiz icin hersey cok güzel olur:lepi:

süper ben varımkaydirigubbakcemile5:enbuyukkk:

herkese günaydın nasılsınız kızlar kaç kılo aldınız yaza mısınız
tatlım ben 51 le kalmıstım 55 im şimdi

gözün aydın canım.ikili test 11-14.haftalar arasında yapılıyor

gözünaydın canım.çok şükür bu streside atlattın.için rahatlamıştır artık

cok sukur canım hem nasıl sanın oğlan nasıl oldu

günaydın güzel anneler ve bebişleri nasılsınız?

tatlım gunaydın nasılsın

günaydınnn kızlarrrr

sezen bugün doktora gidicekti inşallah hayırlı haberlerle tez döner olumunekankayizsmile
benimde şafak 2 hihoyyyt cuma 15.40 olsaydı bi an evvel hayırlısıyla :Saruboceq:

süpermiş valla kaydirigubbakcemile2 yapsak ya bizde

birileri kilo mu dedi yine kafamçokkarıştı 7 kilo aldım ben :1shok::kedi:

ben kendimi çok uykusuz hissediyorum
gece 3 kere wc ye kalktım karnım o kadar geriliyor ki uykudan uyanıp lavaboya gitmeye mecbur kalıyorum
sonra da ayakta uyur haldeyim :))))))))

:

cok sukur canım hem nasıl sanın oğlan nasıl oldu
dün eve gittiğimde daha iyiydi.gece daha rahat nefes alıyordu hırıltılı hışıltılı nefes alışı ve öksürüğü azalmıştı. annesi eve gidince daha neşeli oluyor çocuklar.uyumak için beni bekliyordu.ben gididnce hemen uyudu.bazen çalışan annnenin çocuğu olduğu için onun adına çok üzülüyorum kendi adımada.ben evdeyken daha çabuk toparlanıyor iştahı yerinde oluyor mutlu oluyor neşeli oluyor şımarıklıklar yapıypr.çalışmakda zorundayız ne yapalım.ilerde sadece anneliğimiz yetmeyecek çünkü

bafo
begümcükk
asogkl
bijoux

çekiliş yapalım diyenler...

çok güzel düşünülmüş bijoux.. biz de yapsak çok güzel olur tabi katılım olursa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…