ZEYN
beninde bi haftadır belirtilerim yok olmuştu.yorgunluk mide bulantısı ağzımdaki metelik tat yok olmuştu.ama bu sabah mide bulantım ve iştahsızlığım geri geldi.endişe edecek hiç bi şey yok.artık bebekler büyüdüğü için belirtiler azalacak ortadan kalkacak.doktordan güzel haberlerle geleceğinden eminim
süper ben varımkaydirigubbakcemile5:enbuyukkk:
şöyle oluyor.. katılmak isteyenler bana mesaj atıyorlar.. ben onları kurayla eşleştiriyorum. daha sonra özel mesajla gönderecekleri adresleri bildiriyorum ama kimin kime çıktığını sadece ben biliyorum.. yani siz kime göndereceğinizi biliyorsunuz ama size kimden geleceğini bilmiyorsunuz.
bir tarih konuyor mesela 01-07 mayıs arası hediyeler yollanacak diye.. herkes o tarihler arası hediyesini yolluyor. kim kime çıktı tahminleri yapılıyor :) hediyeler ulaştıkça fotograflar topiğe konuyor. sırlar açığa çıkıyor.. hem heyecanlı bir süreç oluyor hem de görmediğin bilmediğin birinden gelen minicik birşey bile olsa insanı çook mutlu ediyor :)
ara sıra site genelinde yapılıyor böyle çekilişler. isteyen kendi topiğinde de yapıyor. benim kadınlar günü çekilişinden çok tatlı arkadaşlıklarım oldu hem de o hafta baya eğlenmiştik :)
tatlım ben 51 le kalmıstım 55 im şimdiherkese günaydın nasılsınız kızlar kaç kılo aldınız yaza mısınız
gözün aydın canım.ikili test 11-14.haftalar arasında yapılıyor
gözünaydın canım.çok şükür bu streside atlattın.için rahatlamıştır artık
günaydın güzel anneler ve bebişleri nasılsınız?
Günaydın canım ben 500 gram aldım her sabah aç karna tartılıyorum.herkese günaydın nasılsınız kızlar kaç kılo aldınız yaza mısınız
çekiliş yapalım diyorsun yani..süper ben varımkaydirigubbakcemile5:enbuyukkk:
şöyle oluyor.. katılmak isteyenler bana mesaj atıyorlar.. ben onları kurayla eşleştiriyorum. daha sonra özel mesajla gönderecekleri adresleri bildiriyorum ama kimin kime çıktığını sadece ben biliyorum.. yani siz kime göndereceğinizi biliyorsunuz ama size kimden geleceğini bilmiyorsunuz.
bir tarih konuyor mesela 01-07 mayıs arası hediyeler yollanacak diye.. herkes o tarihler arası hediyesini yolluyor. kim kime çıktı tahminleri yapılıyor :) hediyeler ulaştıkça fotograflar topiğe konuyor. sırlar açığa çıkıyor.. hem heyecanlı bir süreç oluyor hem de görmediğin bilmediğin birinden gelen minicik birşey bile olsa insanı çook mutlu ediyor :)
ara sıra site genelinde yapılıyor böyle çekilişler. isteyen kendi topiğinde de yapıyor. benim kadınlar günü çekilişinden çok tatlı arkadaşlıklarım oldu hem de o hafta baya eğlenmiştik :)
ben de varım çekilişe =)))hatta bir ara da dışarda bir tanışma organizasyonu yapsak o da süper olur :)
çekiliş yapalım diyorsun yani..
bu konuda fikri olan var mı arkadaşlar?
Canım su toplamış da olabilirsin.Bazı vücutlar çok su topluyor şişliklerdendir.Bol su içmeyi sakın ihmal etme olur mu?birileri kilo mu dedi yine kafamçokkarıştı 7 kilo aldım ben :1shok::kedi:
dün eve gittiğimde daha iyiydi.gece daha rahat nefes alıyordu hırıltılı hışıltılı nefes alışı ve öksürüğü azalmıştı. annesi eve gidince daha neşeli oluyor çocuklar.uyumak için beni bekliyordu.ben gididnce hemen uyudu.bazen çalışan annnenin çocuğu olduğu için onun adına çok üzülüyorum kendi adımada.ben evdeyken daha çabuk toparlanıyor iştahı yerinde oluyor mutlu oluyor neşeli oluyor şımarıklıklar yapıypr.çalışmakda zorundayız ne yapalım.ilerde sadece anneliğimiz yetmeyecek çünkü:
cok sukur canım hem nasıl sanın oğlan nasıl oldu
Canım su toplamış da olabilirsin.Bazı vücutlar çok su topluyor şişliklerdendir.Bol su içmeyi sakın ihmal etme olur mu?
bebeklerin cinsiyetleri iyice belirlendikten sonra yapsak diyorum ben.belki bebişlere hediye alırız.
çekiliş yapalım diyorsun yani..
bu konuda fikri olan var mı arkadaşlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?