Ben de kot giyemiyorum ya rahatsız ediyor çok.Ne güzel kilo mu verdin oh valla :) Ben de 500 gr aldım bakalım hamilelik boyunca kaç kg alcaz.Karnımda hafif bi belirginlik var ama bebekten olcağını sanmıyorum ya daha küçücük bebek herhalde şişliktendir. Bir arkadaşım doğum yapcak haftaya.hamileliğin başlarında çok kilo verdi o da. 6.5 aylık olunca kilo almaya başlamış. son 2.5 ayında 17 kg almış.Nasıl olmuş ben de anlamadımben kilo verdim 4 kilo vermeme rağmen öyle her pantolunu giyemim
belden genişledi nannım accık büyüdü :ecrin_bebek:
çin takivimi bana erkek dedi canımmbijoux çin takvimi sana ve sezen'e kız diyor :) olmadı ki.. begüm'e de erkek..
aa badem yağından mı sence deliksiz uykuu? ben de karar verdim hodan yağı ve kakao yağı sürücem. hissetmene de sevindim valla bende tık yok kaydirigubbakcemile3kızlar tetanoz aşısı hakkında ben kararsızım
bu arada ben sabah bebişimi hissettim:ecrin_bebek:
sabah uyanmış yatakta yatarken karnımı ovuyordum genelde hep yaparım gerginlikten dolayı
o sırada kasık kısmında 2 kere pıt pıt hissettim sonra baya çabaladım ama tekrar duyamadım
birde dün akşam yatmadan önce badem yağı sürmüştüm onun etkisiyle sanırım gece hiç kalkmadan sabah ettim deliksiz uyudum yani
Günaydıııın naber nasılsıngünaydın kıssslar
Günaydıııın naber nasılsın
Çok sağol canım ben de iyiyim çok şükür.Yaz gelsin diye bekliyorum havalar iyice ısınsın :)bugün daha iyiyim saol canım sende iyimisin?
Bu arada bebişlerimizin cinsiyetini inşallah Allah gönlümüze göre versin tabii önemli olan sağlıkla sıhhatle...
ARkadaşlar eskilere göre bebiş sağ kasıktaysa erkek sol kasıktaysa kızmış artık siz hangi kasık bölgenizde ağrı baskı hissediorsanız ona göre bir yorum daha yapabilirsiniz bebişlerinize..
Dün yazmıştım ama geçmişi okuma şansı olmadı sanırım kimsenin nette bir cihaz gördüm hamileliğin 10. haftasından sonra kullanılıyoruş bebişin kalp atışını duyup kayıt edebiliormuşsunuz zararı varmı araştırmadım sizde bir bakın cihazın adı angelsounds
çin takivimi bana erkek dedi canımm
aa badem yağından mı sence deliksiz uykuu? ben de karar verdim hodan yağı ve kakao yağı sürücem. hissetmene de sevindim valla bende tık yok kaydirigubbakcemile3
Çok sağol canım ben de iyiyim çok şükür.Yaz gelsin diye bekliyorum havalar iyice ısınsın :)
Ben sağ kasıkta hissediyorum hep demek ki oğlum olacak :)
Ben de kot giyemiyorum ya rahatsız ediyor çok.Ne güzel kilo mu verdin oh valla :) Ben de 500 gr aldım bakalım hamilelik boyunca kaç kg alcaz.Karnımda hafif bi belirginlik var ama bebekten olcağını sanmıyorum ya daha küçücük bebek herhalde şişliktendir. Bir arkadaşım doğum yapcak haftaya.hamileliğin başlarında çok kilo verdi o da. 6.5 aylık olunca kilo almaya başlamış. son 2.5 ayında 17 kg almış.Nasıl olmuş ben de anlamadım
bugün daha iyiyim saol canım sende iyimisin?
Bu arada bebişlerimizin cinsiyetini inşallah Allah gönlümüze göre versin tabii önemli olan sağlıkla sıhhatle...
ARkadaşlar eskilere göre bebiş sağ kasıktaysa erkek sol kasıktaysa kızmış artık siz hangi kasık bölgenizde ağrı baskı hissediorsanız ona göre bir yorum daha yapabilirsiniz bebişlerinize..
Dün yazmıştım ama geçmişi okuma şansı olmadı sanırım kimsenin nette bir cihaz gördüm hamileliğin 10. haftasından sonra kullanılıyoruş bebişin kalp atışını duyup kayıt edebiliormuşsunuz zararı varmı araştırmadım sizde bir bakın cihazın adı angelsounds
nerdesin ki sen güneyde?o zaman sana yaz gelmesin bize gelsin :)bende yazzzz gelmesin diorum yaawsss napcam ben güneyde o sıcaklarda
neresi iyi be üzülüyom ben :gitme:
benim karnım 6 aya kadar çıkmaz
boyum da uzun olunca belli olmazmış laelaelaelaelae
10. haftası mı bilmiyorum ama bebek oluştuktan sonra cd ye aktarıyolar görüntüyü canım olumunekankayizsmile
burda topiği vardı sanırım o aletin. bir arkadaş aldığını ama hiç duyamadığını söylemişti. anne kalp atışıyla karışıyormuş sanırım. ama bir zararı olduğunu da sanmıyorum..Dün yazmıştım ama geçmişi okuma şansı olmadı sanırım kimsenin nette bir cihaz gördüm hamileliğin 10. haftasından sonra kullanılıyoruş bebişin kalp atışını duyup kayıt edebiliormuşsunuz zararı varmı araştırmadım sizde bir bakın cihazın adı angelsounds
nerdesin ki sen güneyde?o zaman sana yaz gelmesin bize gelsin :)
Karnı büyümeye başlayan var mı =)
Göbek şov nerde ben de bi bakayım bakayım neymiş nasılmış :)benimkide biraz buyudu artik eski pantolonlarimi giyemiyorum
resmini cekip koymustum :kedi: gobek sova
Offfff en sıcak yerdesin var ya sen şimdiden yanıyorsundur hattaantalyadayım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?