2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kizlar hepiniz cok sagolun ben simdi cikiyorum lütfen dua edin benim icin pcyi acik birakiyorum gelince sonuclari hemen yazarim kendinize iyi bakin öptümopuyorumnanaktan

iyiyim canım saol ağzımdaki yara hariç
sen nasılsın
daha geçmedi mi ya :S karbonat koydun mu yaranın üstünde bak o gerçekten iyi geliyor.Olmadı git eczaneden ağız içine sürülen kremlerden al bari :S
İyiyim canm ben de nasıl olayı işte gün sayıyorum kontrol zamanım gelsin de doktora gideyim diye :)

benim de yarın veya pazartesi sağlık ocağına gitmem lazım aylık kontrolüm geldi..

bu arada dr a tetanoz aşısını sorduk. dedi ki hiç gerek yok, ben size bırakıyorum ama ben eşime yaptırmadım dedi. evde veya pis bir yerde doğum yapmicaksın benim sorumluluğumda hastane ameliyathanesinde doğum yapıcaksın dedi. yaptımayı pek düşünmüyorum açıkçası çünkü bunu birkaç dr dan daha duymuştum ben..

kizlar hepiniz cok sagolun ben simdi cikiyorum lütfen dua edin benim icin pcyi acik birakiyorum gelince sonuclari hemen yazarim kendinize iyi bakin öptümopuyorumnanaktan

Canım inş. bebeğin bu bebiş sana kızın gibi tutunacak canım tüm duaalarımız seninle
sen zorluklar yaşamışsın ama artık en güzeli en iyiyi düşün tatlımmmolumunekankayizsmile

canım yazdıklarına çok üzüldüm ya senin kadar olmasa da ben de yaşadım kürtaj hayal kırıklığı vs. seni çoook iyi anlıyorum. ama meleklerimiz sıralarını bekliyorlarmış bak çıkıp geldiler. hiç endişelenme güzel haberlerini bekliyoruz opuyorumnanaktan

geçmedi canım ya
dün koydum karbonatı bugünde koyarım ama felaket yakıyor gargara da yaptım karbonatla
daha benim kontrolüm 15 mayısda

bijoux çin takvimi sana ve sezen'e kız diyor :) olmadı ki.. begüm'e de erkek..

kızlar tetanoz aşısı hakkında ben kararsızım
bu arada ben sabah bebişimi hissettim:ecrin_bebek:
sabah uyanmış yatakta yatarken karnımı ovuyordum genelde hep yaparım gerginlikten dolayı
o sırada kasık kısmında 2 kere pıt pıt hissettim sonra baya çabaladım ama tekrar duyamadım
birde dün akşam yatmadan önce badem yağı sürmüştüm onun etkisiyle sanırım gece hiç kalkmadan sabah ettim deliksiz uyudum yani

geçmedi canım ya
dün koydum karbonatı bugünde koyarım ama felaket yakıyor gargara da yaptım karbonatla
daha benim kontrolüm 15 mayısda
:S ayy inşalllah bir an önce geçer yaa en nefret ettiğim şey aft çıkması .Sen bence git al eczaneden ağız içinde donan kremden rahatlarsın en azından.Şimdi bir şey yiyemiyorsun iyice vitaminsiz kalıyorsun aft da iyileşmiyor :S

ben deduymak istiyorum bebeğimiiii! vursun içerden!

nirelerdesin sen kaydirigubbakcemile
ben yarın gidecem bir merak bir merak var bende aklinialirimsmile
bence benümkü kız bayanssulusmile

buralardayım :kedi:
yarın mı :lepi: hadi gözün aydınkız ise 16 haftalıkken öğrenirsin cinsiyetini olumunekankayizsmile
ben önümüzdeki çarsamba gidicemm :ecrin_bebek:

bana test kız diyor :)

oyyy çok tatlı bi erkek bebek gördüm :roflol: :roflol: :roflol:
bakalım ne kadar doğru
ikili test sonucuma göre de tahmin yapıcem :jeyyar:

Bana da kız çıktı testte :) çin takvimi erkek diyor bu kız diyor ne olcak acaba :)

bende yaptım cinsiyet tstinden %86 kız çıktı
zaten benimde içime kız doğuyordu

fınfık testi yaptım. % 58 kız çıktı hihoyyythihoyyyt

bana da Bebeğiniz %63 ihtimalle "kız" olacak dedi :roflol:

Umarım herkesin bebeğinin cinsiyeti gönlüne göre olur opuyorumnanaktan

Bu sadece küçük bir eğlence

Çin takvimi bana erkek diyor bu testte kız çıkıyor hayırlısı olsunboshayallersmile

fındık kurdum sağlıklı olsun kız erkek önemli değil
dediğin gibi eğlence işte
yoksa nasıl vakit gecicek sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…