daha geçmedi mi ya :S karbonat koydun mu yaranın üstünde bak o gerçekten iyi geliyor.Olmadı git eczaneden ağız içine sürülen kremlerden al bari :Siyiyim canım saol ağzımdaki yara hariç
sen nasılsın
günaydin hanimlar esracim insallah dedigin gibidir dünden beri agliyorum gerci olucagin önüne gecilmezmis hikayemi yazarsam bana hak vericeksiniz ben 15 senelik evliyin kizim 1.5yil sonra oldu ozamanda doktorlar bize cocugunun olmasi mucize demislerdi ama rabbim verdikten sonra hersey bos cünkü kizim dogal yolla oldu kizimdan sonra alti ay korundum 12 senedir korunmuyorum kizim 10yasina gelene kadar hic hamile kalamadim üc kere asilama yaptirdim ilac tedavileri ömrüm doktorlarda gecti olmadi kizim 10 yasindayken günüm epeyce gecti normaldede düzensizdir bir test alip yapayim dedim cift cizci cikinca dünyalar benim olmustu hemen doktora gittim 6haftalikti kalp atisida vardi 8haftalikken cagirdi doktor gittim gene hersey yolundaydi 11.hafta cagirdi gittigimde bebegimin kalbi durmus mecburen kürtaj oldum sonra psikolojim cok bozuldu alti ay kadar kendime zor geldim aradan bir sene gecti tekrar dogal yolla hamile kaldim ondada ilk gittigimde 5haftalikti kesem göründü 6 haftalikken gittim kalp atisi cikti 8haftalikken gittigimde kalp atisi yoktu tekrar kürtaj oldum yine yikim sonrasinda tüp bebek yaptirdim 2008de oda tutmadi doktora en son gittigimde dogal yolla hamile kalmamin zor oldugunu söyledi ama rabbim tekrar nasip etti bu bebegimi korkularim bu yüzden bugün ücüncü kontrolüm rabbim hepimizin hakkinda hayirlisini versin biraz uzun yazdim kusura bakmayin
kizlar hepiniz cok sagolun ben simdi cikiyorum lütfen dua edin benim icin pcyi acik birakiyorum gelince sonuclari hemen yazarim kendinize iyi bakin öptümopuyorumnanaktan
kizlar hepiniz cok sagolun ben simdi cikiyorum lütfen dua edin benim icin pcyi acik birakiyorum gelince sonuclari hemen yazarim kendinize iyi bakin öptümopuyorumnanaktan
daha geçmedi mi ya :S karbonat koydun mu yaranın üstünde bak o gerçekten iyi geliyor.Olmadı git eczaneden ağız içine sürülen kremlerden al bari :S
İyiyim canm ben de nasıl olayı işte gün sayıyorum kontrol zamanım gelsin de doktora gideyim diye :)
orayscım sen 8 haftalık mısın?
:S ayy inşalllah bir an önce geçer yaa en nefret ettiğim şey aft çıkması .Sen bence git al eczaneden ağız içinde donan kremden rahatlarsın en azından.Şimdi bir şey yiyemiyorsun iyice vitaminsiz kalıyorsun aft da iyileşmiyor :Sgeçmedi canım ya
dün koydum karbonatı bugünde koyarım ama felaket yakıyor gargara da yaptım karbonatla
daha benim kontrolüm 15 mayısda
kızlar tetanoz aşısı hakkında ben kararsızım
bu arada ben sabah bebişimi hissettim:ecrin_bebek:
sabah uyanmış yatakta yatarken karnımı ovuyordum genelde hep yaparım gerginlikten dolayı
o sırada kasık kısmında 2 kere pıt pıt hissettim sonra baya çabaladım ama tekrar duyamadım
birde dün akşam yatmadan önce badem yağı sürmüştüm onun etkisiyle sanırım gece hiç kalkmadan sabah ettim deliksiz uyudum yani
nirelerdesin sen kaydirigubbakcemile
ben yarın gidecem bir merak bir merak var bende aklinialirimsmile
bence benümkü kız bayanssulusmile
bana test kız diyor :)
oyyy çok tatlı bi erkek bebek gördüm :roflol: :roflol: :roflol:
bakalım ne kadar doğru
ikili test sonucuma göre de tahmin yapıcem :jeyyar:
Bana da kız çıktı testte :) çin takvimi erkek diyor bu kız diyor ne olcak acaba :)
bende yaptım cinsiyet tstinden %86 kız çıktı
zaten benimde içime kız doğuyordu
fınfık testi yaptım. % 58 kız çıktı hihoyyythihoyyyt
bana da Bebeğiniz %63 ihtimalle "kız" olacak dedi :roflol:
buralardayım :kedi:
yarın mı :lepi: hadi gözün aydınkız ise 16 haftalıkken öğrenirsin cinsiyetini olumunekankayizsmile
ben önümüzdeki çarsamba gidicemm :ecrin_bebek:
Benimde çarşamba randevum sempatiksalakcinni
Karnı büyümeye başlayan var mı =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?