selam anneler buralardayım ama hiç keyfim yok okuyorum ama yazmıyorum
ablam 31 haftalık hamile ve erken doğum riski var(
plesantası aşağıdaymış ve bebek tekme attıkça kanaması oluyo rahim ağzına düşerse bebek ki inşallah düşmez ozaman mecbur alınıcak
şuan 1800 gr ciğer geliştirici iğnesi vuruldu her ihtimale karşı hiç kalkmadan yatıyo
beklemedeyiz yani
dua edin lütfen 1 ay daha dayanabilsin inşallah :Saruboceq:
6 mayısta bizim 2li test günümüz inşallah hepimiz için herşey güzel olur :Saruboceq:
Tweety cim bizim seninle haftalarımız aynıydı sanırım.Bugün 9 . haftaya girdim ben. 3,4 gün önce benimde ağzımda metalik tat vardı.ne yapsam geçmiyordu.Midem sürekli kazınıyordu.,bu durum baya azaldı.Ama sabah bulantıları devam ediyor.Çok güzel beslenemiyorum , dün doktorum 1 ay sonra dikkat edersin, şimdilik okadar önemli değil bebek senden besleniyor zaten dedi.benimde geçen hafta olmuştu mide yanmam ağzımın içinde pas gibi bir tat vardı bal yedim iki gün boyunca geçti
plesantası aşağıdaymış ve bebek tekme attıkça kanaması oluyo rahim ağzına düşerse bebek ki inşallah düşmez ozaman mecbur alınıcak
şuan 1800 gr ciğer geliştirici iğnesi vuruldu her ihtimale karşı hiç kalkmadan yatıyo
beklemedeyiz yani
6 mayısta bizim 2li test günümüz inşallah hepimiz için herşey güzel olur :Saruboceq:
bilmiorum balın yatıştırıcı özelliğini düşünerek kullandım iyide geldi hamileliğin 6 ayından sonra sanırım dahada artan bir mide yanması oluyormuş onun içinde beyaz leblebi ve kabak çekirdeği öneriorlar
kızlar nasılsınız.ben çok kötüyüm sahabtan beri kusmaktan ciğerelerm acıyo artık.ne zaman biticek bu bulantılar.sürekli hastyım bide iştiyim üstelik.allahım yardım ettt mafoldumbenmafoldumben
karın ağrısı normal canım.bebek büyüdükçe rahim kasları geriliyor bebek baskı yapıyorkizlar ikili test sonucu cikan varmi ?
birde benim aksamdan beri ara ara karnim ariyo sizlerdede oluyomu ?
ay canım inşallah dayanır.şu aşamada doğsada yaşar ama henüz çok küçük.küveze alınma sorunu olur.allahım tüm bebekler vaktinde gelsinlerselam anneler buralardayım ama hiç keyfim yok okuyorum ama yazmıyorum
beklemedeyiz yani
canım benim yoktu ama 2 onceye kadar berbattım sonra bırden gectı ınsallah senınde gecergünaydın kızlar geçmişi okuyamadım 2 gündür de giremiyordum baya ilerlemişsiniz. Benim midem daha kötü oldu kızlar geçicek diye beklerken şok oldum valla bir haftadır bulantı yanma mahvetti beni gece gündüz farketmiyor sürekli kötüyüm böyle oluncada psikolojim bozuluyor hasta hissediyorum kendimi.. Ve bugün yoğun bir gün ofisteeyim ve girmem gereken toplantı var bende de dikkat diye birşey yok.. Neyse canınızı sıktım. Nalancım hostesler beyan etmedikleri sürece uçuşlarına devam edebilirler. Ama karnın çıkınca zaten beyan etmek durumunda kalıyon. Arkadaşım 6.5 aya kadar uçtu ama hiç hamile gibi gözükmyordu. Yapı meselesi tabi ben öyle istesemde olamam bu ay son artık.. Sonra zaten belli olur. Sezencim yengen 16 haftalık hamile tüp bebek yapmışlardı. Bir kız bir erkek olması süper oldu.. Darısı buradaki ikiz annelerine. Içinizde hamile olmadan öncede mide rahatsızlığı olan var mı. Acaba benim onun için mi çok azdı. Mevsimsel mi merak ettim.
kızlar nasılsınız.ben çok kötüyüm sahabtan beri kusmaktan ciğerelerm acıyo artık.ne zaman biticek bu bulantılar.sürekli hastyım bide iştiyim üstelik.allahım yardım ettt mafoldumbenmafoldumben
canım allah yardımcınız olsun ınsallah zamanında doğacak yegenınselam anneler buralardayım ama hiç keyfim yok okuyorum ama yazmıyorum
beklemedeyiz yani
dua edin lütfen 1 ay daha dayanabilsin inşallah :saruboceq:
6 mayısta bizim 2li test günümüz inşallah hepimiz için herşey güzel olur :saruboceq:
kizlar ikili test sonucu cikan varmi ?
Birde benim aksamdan beri ara ara karnim ariyo sizlerdede oluyomu ?
Hoşgeldin aramıza,nasılsın?selam ben de bu siteye yeni katıldım. aşılara ne zaman başlamamız gerekiyor acaba?
Ah canıııım tuzlu bir şeyler ye uzanma ihtimalin varsa ayaklarını yükseğe kaldırıp uzan iyi geliyor. :Smidem bulanıyooo mafoldumben
Selam, neden yürüyüşü yasakladı ki riskli gebelikten mi?Kendini yormadan yürü bari en azından.3 ayı tamamlayınca uzun yürüyüşlere izin verir belki.figencim nbr canım bana doktor uzun yürüyüşler yapma dedi yaaa halbuki en çok sevdiğim şeylerden bitanesi yürüyüş
beklemedeyiz yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?