sağol sezencim, sorma stresten kramp girmişti karnıma bebişi görünce düzeldi :)
tahminler erkek olarak ama bakalım yanılmalar çok mu olucak :)
cinsiyet belli olmamış gibi düşünüyorum ben yine de ne olur ne olmaz şöyle 1 ay bi geçsin bakalım..
çok saol cnm ii yim sen nasılsın? nasıl geçti tatilin?
canim güle güle otur yeni evinde vereliniortakgünaydınn kızlar. taşındım yerleştim bitti herşey çok şükür. ufak tefek şeyler kaldı. onları da yavaş yavaş bitiricem artık
günaydın kızlaarr
biz kontrolümüzü olduk geldik.
herşey yolundaymış şükürler olsun.2 li testimizi olduk.ikizlerde labaratuvar testleri yapılmıyormuş.sadece ense kalınlıkları ölçülüyor.birisi biraz yüksek çıktı ama pozisyon bozukluğundan dedi doktor.çünkü diğer herşey normaldi.
bebişlerin birisi erken uyanmıştı.kıpır kıpırdı.sabah sporu yapıyodu.
diğeri de biraz dürttükten sonra uyandı.esnedi gerindi :)))))))) çok komikler yaa.
bu arada bende de bel fıtığı var.biraz da ileri derecede.ağır iş yapamıyorum.sol kalçama vuruyor.yürüyemiyorum o zaman da.ben de kara kara düşünüyorum ne yapıcam diye.inşallah bi aksilik çıkmaz.
ya bijoux bi şi sorcam senin ticker daki bebiş net görünmüyormu benmi göremiorum sanki karanlık çıkmış gibi görünüyo...
merhaba anne arkadaşlarım nasılsınız?
biz dr kontrolünden geldim bebişim 14. haftayı tamamlıyor bugün gününe 3 gün önden gidiyor
dr herşey güzel dedi 2li teste gerek görmedi 20 gün sonra 3lü test yaparız dedi
demir ve kan hapı verdi.
Cinsiyetimizi erkek dedi
maaşallah bebişim o kadar büyümüş şaşırdım onu ultrasonda izlemek çok güzel bir duyguydu çok mutluyum
kızlar bebişlerin cinsiyetiii belli olmayaa başlayann varmıı
tünaydın kızlar nasılsınız. benim bulantılar aynen devam geçmesi gerekmiyor mu artık yawwww
biz dr kontrolünden geldim bebişim 14. haftayı tamamlıyor bugün gününe 3 gün önden gidiyor
demir ve kan hapı verdi.
Cinsiyetimizi erkek dedi
maaşallah bebişim o kadar büyümüş şaşırdım onu ultrasonda izlemek çok güzel bir duyguydu çok mutluyum
demir ve kan hapı verdi.
Cinsiyetimizi erkek dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?