2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi geçmesine sevindim canım, benimde dün ve bugün bulantılarım felaket. sürekli çıkarıyorum.

evet en doğrusu ay sonuna yapılan tahminler bencede daha kesin değil çünkii hiç birimizin

günaydınn kızlar. taşındım yerleştim bitti herşey çok şükür. ufak tefek şeyler kaldı. onları da yavaş yavaş bitiricem artık
canim güle güle otur yeni evinde vereliniortak

canim seninde gözün aydin masallah demek seninkiler spor yapiyorlardi zamane bebekleri bunlar

merhaba anne arkadaşlarım nasılsınız?
biz dr kontrolünden geldim bebişim 14. haftayı tamamlıyor bugün gününe 3 gün önden gidiyor
dr herşey güzel dedi 2li teste gerek görmedi 20 gün sonra 3lü test yaparız dedi
demir ve kan hapı verdi.
Cinsiyetimizi erkek dedi
maaşallah bebişim o kadar büyümüş şaşırdım onu ultrasonda izlemek çok güzel bir duyguydu çok mutluyum

maşallahhhhh

prop u sormuşsun nalan,
Son Aktivite: 22-04-2010 08:42

yani siteye gelmiş ama yazmamış..

Maaşallah canım

uzun zaman görmeyince insan, ne kadar da büyük görünüyor gözümüze..

günaydın arkadaşlar c.tesi de benim kontrolüm vardı herşey çok güzeldi maşallah ilk hareket etmiyo dedik duymuş gibi uyandı kıpır kıpır çok güzel hareket ediyodu bi saniye rahat durmadı doktorum 15 dk uğraştı ense kalınlığı için uyandırdınız bebeği dedi bize ikili test için kan verdik çarşamba çıkacak inş. bi sorun yoktur 13 haftalık olduk bu arada folik asiti bıraktık demir vitaminine başladık 75 kiloyla başlamıştım 72 olmuşum ne tiksinmem nede mide bulantım olmadı çok şükür bi sorun yok dedi bu arada ilk tahmini kız dedi ama kesin değil biz ısrar ettik öle dedi kimseye daha söylemeyin bidaki aya dedi

meleqq canım maaşallah bebişine, Allahım hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde gelmelerini nasip etsin yavrularımızın..
Demek ilk tahmin kız hadi hayırlısı, evet değişebiliyor tahminler ay sonuna kesinleşir artık.

selam iyiyis sen nasılsın? bebişinde iyi maşallah herkes iyi haberlerle gelsin inşallah:Saruboceq:

meleqq_ günaydın arkadaşlar c.tesi de benim kontrolüm vardı herşey çok güzeldi maşallah ilk hareket etmiyo dedik duymuş gibi uyandı kıpır kıpır çok güzel hareket ediyodu bi saniye rahat durmadı doktorum 15 dk uğraştı ense kalınlığı için uyandırdınız bebeği dedi bize ikili test için kan verdik çarşamba çıkacak inş. bi sorun yoktur 13 haftalık olduk bu arada folik asiti bıraktık demir vitaminine başladık 75 kiloyla başlamıştım 72 olmuşum ne tiksinmem nede mide bulantım olmadı çok şükür bi sorun yok dedi bu arada ilk tahmini kız dedi ama kesin değil biz ısrar ettik öle dedi kimseye daha söylemeyin bidaki aya dedi

gözün aydın canım

bebeklerini gören arkadaşlarım çok sevindim. darısı başıma çarşamba randevum var ve stresliyim uff ben niye hep böyleyim yaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…