2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar 12 mayısta ikili test randevum var.. o tarihte 11+2 haftalık hamile olacagim.. ikili test için çok erken bi tarih mi sizce? kafama takıldı..

mrb kızlar nasılsınız normalde pazartesi günlerim boştu artık pazartesileri de çalışıyorum
iskender cim dr um beni bu hafta cağırdı ama ben haftaya gideceğim ama sen tam 12 haftalık oluyorsun bence mahzuru yok
bazı arkadaşlar bulantılarının devam ettiğini söylemişler malesef zaman gecse de devam ediyor bazılarımızın ben uzanıyorum o zaman daha rahat oluyorum

ne yemek yaptınız kızlar bijoux iş başında herhalde.. benim yemeğim yok yapmam lazım ama canım da istemiyor ne yapıcağıma da bilmiyorum. ühühü

selam canım hoşgeldin çalıştığın zaman vakit daha kolay geçior şimdi evde zaman geçmior dinlenemicen fasla ama
herkes bugün mide bulantısından müzdarip (( doktorumu aradığım bir gün aklıma geldi mide bulantılarımın çok yoğun olduğu birgün aramıştım çok kötüyüm midem çok bulanıyor ne yapacağız diye kadıncağız oleyyyy diye bağırdııı şaşırdım hayırdır dedim bu bizim için çok iyi gebeliğin devam ettiğini gösterir dedi o an iki düşük yapan biri olarak çok sevinmiştim bazen bitttsiiinn bu bulantı dediğim günler oluyor ama gene de şükrediorum

kesinlikle öyle yaa evde bir de uyudukça uyuyasın geliyor
doktorun çok güzel morali vermiş sana ne güzel ben de bulantı bebeğin sağlıklı oldugunun göstergesidir diye biliyordum
senin yine devam ediyor mu

ya arkadaslar bende bulantim yok diye üzülürken bir haftadir cok midem bulaniyor özellikle yemek yedikten sonra cikartmiyorum ama cok fenayim herkes 12. haftada gecer diyor benimkiside yeni basladi rabbim daha kötüsünden korusun yavrularimiza saglik versin:Saruboceq:

benim ilk günden beri midem hiç bulanmıyor.. aksine iştahım açıldı.. hiç yemedigim şeyleri bile yiyorum... bu kötü bişey mi şimdi?

benim ilk günden beri midem hiç bulanmıyor.. aksine iştahım açıldı.. hiç yemedigim şeyleri bile yiyorum... bu kötü bişey mi şimdi?

hayır cnm demekki bünyen öyle bundan sonraki hamileliklerinde böyle devam eder inş. canının istediği herşeyden de ye
demekki vücudunun ihtiyacı var

mide bulantılarım devam edior ama öncekine göre şükür daha iyiyim bide çok fazla su içmeye başladım onunda etkisi varmıki bilmiorum

maşallah ne güzel. yalnız hamileliğin ilk üç ayında alınması gereken bir kilo var bence faydalı olan şeyleri yemeye özen göster ve kilo sınırını aşma

maşallah ne güzel. yalnız hamileliğin ilk üç ayında alınması gereken bir kilo var bence faydalı olan şeyleri yemeye özen göster ve kilo sınırını aşma

yok yok daha hiç kilo almadım :) yiyorumda nereye yiyorum bende bilmiyorum :)

maşallah ye ozaman arkadaşım

Biz de 3 gün sonra gideceğiz.Eşim de gelecek.Keseyi görebilmişti sadece ki o zaman tek kese demişti doktor.Bakalım ,inşallah kıpır kıpır hereketlerini görürüz babasıyla:Saruboceq: Benim de ikiz ama sanırım kanda da bakılacak

canım o her hafta otomatik olarak değişiyor. bu hafta karanlık bir foto koymuşlar :)
Ben senin tickerini göremiyorum:uhm:
Hadi gözünaydın canım..Demek erkek .Hep erkek tahminler yaa........

Hımmmm.....Kız tahmini bu kadar erken yapılabiliyor muCADIARZU Sanırım 1 ay sonra hepimizin kesin olarak belli olur cinsiyetler

a.s. kızlar bi selam verip ayrılıcam
nasılsınız
benim bulantılar gene azdı allahım dünde isal oldum fıtığım siyatiğim azdı neyse bebişim sağlıklı olsunda
geçen hafta idrar kültürü istemişti doktorum daha önce erken doğum yaptığım için sık sık kültürle bakıcaz dedi iyikide bakmış idrar tahlilim normal çıktıda kültürümde ekoli diye bir mikrop çıktı hemen tek doz antibiyotik aldım ama içime sinmediği için kendimi sıkı bakıma aldım günde 4 litre su içiyorum yayladan su getirttim günde iki kez çamaşır değiştiriyorum ve kendimi kuru tutuyorum bakalım haftaya tekrarlıycaz kültürü inşallah temizlenmiştir çok üzüldüm ama bitaraftanda erken teşhis oldu sevindim doktorum sağolsun
aman kızlar sakın ihmal etmeyin doktor istemesede siz söyleyin ayda bir kültür yaptırın
cuma ikili test sonucum çıkıyor inşallah yolundadır herşey
hepinizi öpüyorum opuyorumnanaktan

merhabalar..

ben fazla gelemiyorum.. çok şükür çıkarmalrım bitti ama halen bulantılarım arada arada oluyor.. kokuklara karşı halen çok duyarlıyım.. hiç bişey yiyemiyorum ama 1.5 kg almışım.. nasıl almışım hiç anlamadım ..
bi de karın ağrılarım çok var.. bi de bebişi bikaç gündür hiç hisetmiyorum..
yarın dr kontrolüm var...

acaba cinsiyet tahmini yaparmı dr?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…