kızlar 12 mayısta ikili test randevum var.. o tarihte 11+2 haftalık hamile olacagim.. ikili test için çok erken bi tarih mi sizce? kafama takıldı..
mrb kızlar nasılsınız normalde pazartesi günlerim boştu artık pazartesileri de çalışıyorum
iskender cim dr um beni bu hafta cağırdı ama ben haftaya gideceğim ama sen tam 12 haftalık oluyorsun bence mahzuru yok
bazı arkadaşlar bulantılarının devam ettiğini söylemişler malesef zaman gecse de devam ediyor bazılarımızın ben uzanıyorum o zaman daha rahat oluyorum
selam canım hoşgeldin çalıştığın zaman vakit daha kolay geçior şimdi evde zaman geçmior dinlenemicen fasla ama
herkes bugün mide bulantısından müzdarip(( doktorumu aradığım bir gün aklıma geldi mide bulantılarımın çok yoğun olduğu birgün aramıştım çok kötüyüm midem çok bulanıyor ne yapacağız diye kadıncağız oleyyyy diye bağırdııı şaşırdım hayırdır dedim bu bizim için çok iyi gebeliğin devam ettiğini gösterir dedi o an iki düşük yapan biri olarak çok sevinmiştim bazen bitttsiiinn bu bulantı dediğim günler oluyor ama gene de şükrediorum
ne yemek yaptınız kızlar bijoux iş başında herhalde.. benim yemeğim yok yapmam lazım ama canım da istemiyor ne yapıcağıma da bilmiyorum. ühühü
benim ilk günden beri midem hiç bulanmıyor.. aksine iştahım açıldı.. hiç yemedigim şeyleri bile yiyorum... bu kötü bişey mi şimdi?
benim ilk günden beri midem hiç bulanmıyor.. aksine iştahım açıldı.. hiç yemedigim şeyleri bile yiyorum... bu kötü bişey mi şimdi?
yeşil fasulye pirinç pilavı ve salata
ben de mememen yapayım bari ................
maşallah ne güzel. yalnız hamileliğin ilk üç ayında alınması gereken bir kilo var bence faydalı olan şeyleri yemeye özen göster ve kilo sınırını aşma
yok yok daha hiç kilo almadım :) yiyorumda nereye yiyorum bende bilmiyorum :)
günaydın kızlaarr
biz kontrolümüzü olduk geldik.
herşey yolundaymış şükürler olsun.2 li testimizi olduk.ikizlerde labaratuvar testleri yapılmıyormuş.sadece ense kalınlıkları ölçülüyor.birisi biraz yüksek çıktı ama pozisyon bozukluğundan dedi doktor.çünkü diğer herşey normaldi.
bebişlerin birisi erken uyanmıştı.kıpır kıpırdı.sabah sporu yapıyodu.
diğeri de biraz dürttükten sonra uyandı.esnedi gerindi :)))))))) çok komikler yaa.
bu arada bende de bel fıtığı var.biraz da ileri derecede.ağır iş yapamıyorum.sol kalçama vuruyor.yürüyemiyorum o zaman da.ben de kara kara düşünüyorum ne yapıcam diye.inşallah bi aksilik çıkmaz.
Ben senin tickerini göremiyorum:uhm:canım o her hafta otomatik olarak değişiyor. bu hafta karanlık bir foto koymuşlar :)
Hadi gözünaydın canım..Demek erkek .Hep erkek tahminler yaa........merhaba anne arkadaşlarım nasılsınız?
biz dr kontrolünden geldim bebişim 14. haftayı tamamlıyor bugün gününe 3 gün önden gidiyor
dr herşey güzel dedi 2li teste gerek görmedi 20 gün sonra 3lü test yaparız dedi
demir ve kan hapı verdi.
Cinsiyetimizi erkek dedi
maaşallah bebişim o kadar büyümüş şaşırdım onu ultrasonda izlemek çok güzel bir duyguydu çok mutluyum
günaydın arkadaşlar c.tesi de benim kontrolüm vardı herşey çok güzeldi maşallah ilk hareket etmiyo dedik duymuş gibi uyandı kıpır kıpır çok güzel hareket ediyodu bi saniye rahat durmadı doktorum 15 dk uğraştı ense kalınlığı için uyandırdınız bebeği dedi bize ikili test için kan verdik çarşamba çıkacak inş. bi sorun yoktur 13 haftalık olduk bu arada folik asiti bıraktık demir vitaminine başladık 75 kiloyla başlamıştım 72 olmuşum ne tiksinmem nede mide bulantım olmadı çok şükür bi sorun yok dedi bu arada ilk tahmini kız dedi ama kesin değil biz ısrar ettik öle dedi kimseye daha söylemeyin bidaki aya dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?