Herkes bebeklerini görmüş neredeyse ya darısı biz göremeyenlere olsun :) Benimki de haftaya salı az kaldı sayılır :)
Canımmm naber nasılsııın :)aminnn inşallah sağlıklı sıhhatli görürsün bebişini:) ikili tarama yapılacak değilmi
Canımmm naber nasılsııın :)
Ay cnm inşallah sen de en kısa zamanda görürsün :) evet canım ikili tarama yapılcak inşalllah üzel sonuçlar alırım,inşallah doktor cinsiyet tahmini de yapar :)sırnaşık şey
İyiyim canım ben de napayım işte bebek büyütüyoruziyiyim sen nasılsın? hayırlısı olsun
günaydın kızlaarr
biz kontrolümüzü olduk geldik.
herşey yolundaymış şükürler olsun.2 li testimizi olduk.ikizlerde labaratuvar testleri yapılmıyormuş.sadece ense kalınlıkları ölçülüyor.birisi biraz yüksek çıktı ama pozisyon bozukluğundan dedi doktor.çünkü diğer herşey normaldi.
bebişlerin birisi erken uyanmıştı.kıpır kıpırdı.sabah sporu yapıyodu.
diğeri de biraz dürttükten sonra uyandı.esnedi gerindi :)))))))) çok komikler yaa.
bu arada bende de bel fıtığı var.biraz da ileri derecede.ağır iş yapamıyorum.sol kalçama vuruyor.yürüyemiyorum o zaman da.ben de kara kara düşünüyorum ne yapıcam diye.inşallah bi aksilik çıkmaz.
günaydınnn günaydınnnn
o kadar stresi boş boşuna yapmışım, gitmeden 1 saat öncesinden cikolatamı yemeye başladım anca bitirdim zaten :)
eşim ben ablam ve minik yeğenim gittik. dr. üstten bakınca net olarak gördü bebişimi.. dr. kalp atışları çok güzel gayet sağlıkl dedi. 4.42 cm olmuş yavrum. peki neden oynamıyor dedim (o kadar çikolata yemiştim :)) ) uyuyor şuan dedi biraz uğraştı ve uyandırdı.. nasıl da güzel oynuyordu bitanem yaaa yerim ben onuuuuu... bebişim son dr.a gittiğim güne göre 3 gün önde çıktı yani bugün 11+3 üz.. Maaşallahhh kuzuma.. ben sormadan, ilk cinsiyet tahmini de yaptı doktor :))))) tabi kesin değil dedi...
ilk tahmin : erkek
yavrum oynayınca ağlamıcam demiştim kendime ama tutamadım doğru düzgün teşekkür ederm kelimesi bile çıkmadı ağzımdan tıkandım resmen. eşim hemen kenara çekildi o da kötü oldu..
haftaya 2li test için gidicez, Allahım herkeze bu mutluluğu yaşamayı nasip etsin... Aminnnn
merhaba anne arkadaşlarım nasılsınız?
biz dr kontrolünden geldim bebişim 14. haftayı tamamlıyor bugün gününe 3 gün önden gidiyor
dr herşey güzel dedi 2li teste gerek görmedi 20 gün sonra 3lü test yaparız dedi
demir ve kan hapı verdi.
Cinsiyetimizi erkek dedi
maaşallah bebişim o kadar büyümüş şaşırdım onu ultrasonda izlemek çok güzel bir duyguydu çok mutluyum
canim gözün aydin masallah cogunluk erkekten gidiyor hayirlisi artikgamyoncuiremsumerhaba anne arkadaşlarım nasılsınız?
biz dr kontrolünden geldim bebişim 14. haftayı tamamlıyor bugün gününe 3 gün önden gidiyor
dr herşey güzel dedi 2li teste gerek görmedi 20 gün sonra 3lü test yaparız dedi
demir ve kan hapı verdi.
Cinsiyetimizi erkek dedi
maaşallah bebişim o kadar büyümüş şaşırdım onu ultrasonda izlemek çok güzel bir duyguydu çok mutluyum
canim seninde gözün aydinopuyorumnanaktangünaydın arkadaşlar c.tesi de benim kontrolüm vardı herşey çok güzeldi maşallah ilk hareket etmiyo dedik duymuş gibi uyandı kıpır kıpır çok güzel hareket ediyodu bi saniye rahat durmadı doktorum 15 dk uğraştı ense kalınlığı için uyandırdınız bebeği dedi bize ikili test için kan verdik çarşamba çıkacak inş. bi sorun yoktur 13 haftalık olduk bu arada folik asiti bıraktık demir vitaminine başladık 75 kiloyla başlamıştım 72 olmuşum ne tiksinmem nede mide bulantım olmadı çok şükür bi sorun yok dedi bu arada ilk tahmini kız dedi ama kesin değil biz ısrar ettik öle dedi kimseye daha söylemeyin bidaki aya dedi
bebeklerini gören arkadaşlarım çok sevindim. darısı başıma çarşamba randevum var ve stresliyim uff ben niye hep böyleyim yaa...
esracım ben bunu bugün doktoruma sordum.dün tam rahim kısmımda pıt pıt birşeyler hissettim.çok değişikti.
ama doktorum hissetmemin olanaksız olduğunu söyledi.daha o kadar kuvvetli vuramazlar kasları çok zayıf dedi.ya rahim büyüdüğü için seğirme olmuştur, ya da gaz hareketidir dedi.ikinci gebeliklerde bile bu haftalarda zor hissedilirmiş.
ama hissetmemizde yakındır.
kızlar 12 mayısta ikili test randevum var.. o tarihte 11+2 haftalık hamile olacagim.. ikili test için çok erken bi tarih mi sizce? kafama takıldı..
yok canım erken değil, ikili test 11. ile 14. haftalar arasında oluyor. Doğru zamanda yaptırıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?