2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Herkes bebeklerini görmüş neredeyse ya darısı biz göremeyenlere olsun :) Benimki de haftaya salı az kaldı sayılır :)

teşekkürler arkadaşlar sizlerde bebişlerinizi sağlıkla görürsünüz inş.
seyretmeye doyamadım bebişimi
20 gün sonra tekrar gidecez
3lü test tarihim 24 mayıs

aminnn inşallah sağlıklı sıhhatli görürsün bebişini:) ikili tarama yapılacak değilmi
Canımmm naber nasılsııın :)
Ay cnm inşallah sen de en kısa zamanda görürsün :) evet canım ikili tarama yapılcak inşalllah üzel sonuçlar alırım,inşallah doktor cinsiyet tahmini de yapar :)sırnaşık şey

merhaba güzel anneler,
bugün sabahtan dışardaydım çok uykum var gidip yatıcam önce yazdıklarınızı okudum. nalan, barays hayırlı olsun ve adını unuttuğum diğer arkadaşlar..

iyiyim sen nasılsın? hayırlısı olsun

kızlar ne kadar duygulandım yazdıklarınızı okuyunca ya, hep böyle güzel haberlerle 40 haftamızı tamamlar, bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah. ben de 2'li test, ense kalınlığı için 12 mayıs'a randevu aldım, memorial'den. 2'li test'le ense kalınlığı aynı şey mi bilmiyorum, gidip görücez artık. en son 2 hafta önce gitmiştim doktor 3-4 gün geri demişti. bakalım 12 mayıs'ta ne olacak? yazdıklarınızı okudukça içim açıldı bayağı. çünkü çok korkuyorum bebeğimde bir sorun olacak diye. inşallah herşey iyi olur. hepinize sevgiler...

radycim gözünaydın..çok sevindim..benimkilerde öyleydi..biri kıpır kıpır diğeri uykucu:)))rabbim nazarlardn saklasın..

mşlhh mşllhh çok sevindim esracımm..ne mutlu rabbim bu güzel duyguları isteyen herkese yaşatsınn...bakalım benimde perşembe günü randevum varr.ben öğrenebilecekmiyim cinsiyetlerini...

allah mutluluğunu daim etsin canım..allah nazarlardan saklasıın..inş herşey sonuna kadar hep böyle güzel gider...:Saruboceq:

canim gözün aydin masallah cogunluk erkekten gidiyor hayirlisi artikgamyoncuiremsu
canim seninde gözün aydinopuyorumnanaktan
bebeklerini gören arkadaşlarım çok sevindim. darısı başıma çarşamba randevum var ve stresliyim uff ben niye hep böyleyim yaa...

canim o stres hepimizde oldu merak etme bebeklerimizi görünce geciyor sende carsamba insallah güzel haberlerle gelirsin:1hug:

çok sağolun kızlar, Rabbim isteyen herkeze yaşatsın bu müthiş duyguyu...
bir de ben dün akşam bebişimi hissettim. ilk önce emin olamadım sırt üstü yatıyordum bişey pıt pıt ediyordu.. sonra açtım göbişimi iyice izlemeye aldım.. gerçekten de kıpırdıyordu karnım.. eşimi çağırdım o da gördü.. çok güzel bişeydi yaaa...kurban olurum onu veren Allahaaa...
gaz olduğunu sanmıyorum çünkü gazım çok olur ve ilk defa böyle oldu..

çoook teşekkür ederim arkadaşlarım iyi dilekleriniz için.
henüz hareketleri görememiş olan arkadaşlarım,siz de görürsünüz inş. merak etmeyin.zaten artık bi çoğumuz 12. haftaya yaklaştığımız için bebişler epey bi yol aldılar.içimizde kımıl kımıllar.
yakında dışardan da hissederiz inş. :))

esracım ben bunu bugün doktoruma sordum.dün tam rahim kısmımda pıt pıt birşeyler hissettim.çok değişikti.
ama doktorum hissetmemin olanaksız olduğunu söyledi.daha o kadar kuvvetli vuramazlar kasları çok zayıf dedi.ya rahim büyüdüğü için seğirme olmuştur, ya da gaz hareketidir dedi.ikinci gebeliklerde bile bu haftalarda zor hissedilirmiş.

ama hissetmemizde yakındır.

Anladım canım seğirmedir o zaman, gaz olmadığı kesin..
yine de çok güzel bişeydi.. biraz zaman geçse de tekmeleri hissetsek :))

merhaba hanımlar
12. haftadayım.bulantılarım hala geçmedi.ne zaman geçecek acaba?psiband diye bileklik aldım bugün umarım işe yarar.herkese koaly gelsin

Bugün güne o kadar pozitif başladım ki sizin haberlerinizle, hepimizin gözünaydın

darısı bebeklerini göremeyenlere ben de 16 Mayıs'ta doktor randevum var. Umarım herşey iyidir:lepi:

kızlar 12 mayısta ikili test randevum var.. o tarihte 11+2 haftalık hamile olacagim.. ikili test için çok erken bi tarih mi sizce? kafama takıldı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…