2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kaç haftalık oldun.. inşlh 2li test tede herşey yolundadır..

Bence de yaa.Bana da oluyor arada bahsettiğiniz şeyler.Yoksa hissediyor muyum diye içimden geçiriyorum hatta.Ama sonra bu kadar erken olmasının mümkün olmayacağına kanaat getiriyorum..1 Ay sonra falan hisedderim heralde

Genellikle giden herkese tahmin yapıldı.çoğu da erkek.Ama ben sanmıyorum kesin olduğunu .Erkek denenlerden bazılarını kızı olacbilir bence

herkese merhaba arkadaşlar yazdıklarınızı okudukça heyecanlandım benim doktor kontrolüme daha 1 hafta var nasıl geçer bilmiyorum. bu arada istanbulda pendik kartal civarında oturan var mı? varsa hangi doktora gidiyolar acaba??

tuğçem merhaba benim de haftaya kontrolüm. ben de hareket görmek için sabırsızlanıyorum yaa..

tuğçem merhaba benim de haftaya kontrolüm. ben de hareket görmek için sabırsızlanıyorum yaa..

hamile olduğumu öğrendiklerinde sağlık ocağından gelmişlerdi ebeler. sağlık ocağına da ayda 1 kez gitmem gerekiyomuş. yarın oraya gidicem belki bebişimle ilgili yeni birşeyler öğrenirim:))

hamile olduğumu öğrendiklerinde sağlık ocağından gelmişlerdi ebeler. sağlık ocağına da ayda 1 kez gitmem gerekiyomuş. yarın oraya gidicem belki bebişimle ilgili yeni birşeyler öğrenirim:))

evet ben de kaydımı yaptırdım. takip ediyorlar. 20. haftada aşı yapacaklarmış. druma sordum yaptır dedi o da. bi de idrar tahlili falan yaptılar.

arkadaşlar turkclin bi hizmeti var ben üye oldum hergün ücretsiz msj geliyor bebişimle ilgili hergün yeni bir bilgi öğrenmek çok hyecan verici. size de tavsiye ederim.

Siz bebeğinizi beklerken merak ettiğiniz ve danışmak istediğiniz soruların yanıtları ÜCRETSİZ cebinize gelsin !

Bebeğimi Beklerken servisi ile hamileliğiniz boyunca merak ettiğiniz her şey, gün gün cebinize gelecek.

Anadolu Sağlık Merkezi uzmanlığında hazırlanan bilgilendirici videolar, MMS’ler, öneriler ve hayatınızı kolaylaştıracak pratik bilgilerle, hamileliğinizin her döneminde yanınızda olacağız. Bu arada, ihtiyaç duyduğunuz ürünlerde ve sevdiğiniz markalarda size özel avantajlar kazanacaksınız.

Turkcell Bebeğimi Beklerken Ücretsiz Hamilelik Servisi’nde:

Fetus gelişimi,
Annenin gelişimi,
Beslenme önerileri,
Egzersiz önerileri,
Hamilelik psikolojisine yönelik öneriler,
Baba adayına öneriler ve
Bilgilendirici videolar yer alıyor.

Selam kızlar,

bugün yüreğim ağzıma geldi, kanama geçirdim noldunu annamadım birden geldi, kilodumda bi ıslaklık fark ettim, tuvalete gidip bi baktım kan gelmiş hemen eşimi aradım ardındanda doktorumu, hemen gel bakalım dedi, eşim geldi beni aldı hemen gittik,

baktı bebişte, kesede ve çevresinde, rahimde kanama bulamadı, neden olduğu belli değil yani, doktora gittiğimde ancak kağıda silince geliyordu, ama yinede annamadım nerden geldiğini, hala devam ediyo ama çok azaldı, çarşambaya kadar geçmezse gel dedi

dr. ilaç vermedi, zaten bebiş çok ii di kalp atışını gördük ve dinledik gayet ii di, bayada hareketliydi bebişim kıyamam ben ona nasıl çırpınıyordu...

öle kızlar, yani kalbim duracak sandım, tam tehlikeli dönemi atlattım derken ne olduğunu annamadım...

nalancım çok geçmiş olsun canım. nasıl korkmuşsundur kimbilir.. allah bebeklerimizi korusun. bişey olmasın onlara.

evde oyurmaktan daha iyi değişiklik oluyo bana temiz hava iyi geldii midem bulanmadıı kısmetse bu hafta sonu tekrar gidicez

aman ii yapmışsın, evde oturup napcen zaten ne güzel temiz hava almışsın, oh tadını çıkar valla...

maşallah bebişine cnm, Allah nazarlardan sakınsın...

prop u sormuşsun nalan,
Son Aktivite: 22-04-2010 08:42

yani siteye gelmiş ama yazmamış..

aa nie acaba, neyse bi sorun olmasında, nasılsa gelir... saol canım benim üşenmeden araştırıp cevap yazmışsın...Şeniz

geçmiş olsun

allah nazrdan korusun çok güzel haberler bunlar:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…