- 25 Eylül 2008
- 5.564
- 128
- 363
- 46
a.s. kızlar bi selam verip ayrılıcam
nasılsınız
benim bulantılar gene azdı allahım dünde isal oldum fıtığım siyatiğim azdı neyse bebişim sağlıklı olsunda
geçen hafta idrar kültürü istemişti doktorum daha önce erken doğum yaptığım için sık sık kültürle bakıcaz dedi iyikide bakmış idrar tahlilim normal çıktıda kültürümde ekoli diye bir mikrop çıktı hemen tek doz antibiyotik aldım ama içime sinmediği için kendimi sıkı bakıma aldım günde 4 litre su içiyorum yayladan su getirttim günde iki kez çamaşır değiştiriyorum ve kendimi kuru tutuyorum bakalım haftaya tekrarlıycaz kültürü inşallah temizlenmiştir çok üzüldüm ama bitaraftanda erken teşhis oldu sevindim doktorum sağolsun
aman kızlar sakın ihmal etmeyin doktor istemesede siz söyleyin ayda bir kültür yaptırın
cuma ikili test sonucum çıkıyor inşallah yolundadır herşey
hepinizi öpüyorum opuyorumnanaktan
esracım ben bunu bugün doktoruma sordum.dün tam rahim kısmımda pıt pıt birşeyler hissettim.çok değişikti.
ama doktorum hissetmemin olanaksız olduğunu söyledi.daha o kadar kuvvetli vuramazlar kasları çok zayıf dedi.ya rahim büyüdüğü için seğirme olmuştur, ya da gaz hareketidir dedi.ikinci gebeliklerde bile bu haftalarda zor hissedilirmiş.
ama hissetmemizde yakındır.
merhabalar..
ben fazla gelemiyorum.. çok şükür çıkarmalrım bitti ama halen bulantılarım arada arada oluyor.. kokuklara karşı halen çok duyarlıyım.. hiç bişey yiyemiyorum ama 1.5 kg almışım.. nasıl almışım hiç anlamadım ..
bi de karın ağrılarım çok var.. bi de bebişi bikaç gündür hiç hisetmiyorum..
yarın dr kontrolüm var...
acaba cinsiyet tahmini yaparmı dr?
Kızlar ebn göbeğimin resmini koydumalkisalkisalkis.Haberiniz ola Sİz de koyun da bakalım ama
kaç haftalık oldun.. inşlh 2li test tede herşey yolundadır..
hani bakiiim nerdeee
herkese merhaba arkadaşlar yazdıklarınızı okudukça heyecanlandım benim doktor kontrolüme daha 1 hafta var nasıl geçer bilmiyorum. bu arada istanbulda pendik kartal civarında oturan var mı? varsa hangi doktora gidiyolar acaba??
tuğçem merhaba benim de haftaya kontrolüm. ben de hareket görmek için sabırsızlanıyorum yaa..
hamile olduğumu öğrendiklerinde sağlık ocağından gelmişlerdi ebeler. sağlık ocağına da ayda 1 kez gitmem gerekiyomuş. yarın oraya gidicem belki bebişimle ilgili yeni birşeyler öğrenirim:))
Selam kızlar,
bugün yüreğim ağzıma geldi, kanama geçirdim noldunu annamadım birden geldi, kilodumda bi ıslaklık fark ettim, tuvalete gidip bi baktım kan gelmiş hemen eşimi aradım ardındanda doktorumu, hemen gel bakalım dedi, eşim geldi beni aldı hemen gittik,
baktı bebişte, kesede ve çevresinde, rahimde kanama bulamadı, neden olduğu belli değil yani, doktora gittiğimde ancak kağıda silince geliyordu, ama yinede annamadım nerden geldiğini, hala devam ediyo ama çok azaldı, çarşambaya kadar geçmezse gel dedi
dr. ilaç vermedi, zaten bebiş çok ii di kalp atışını gördük ve dinledik gayet ii di, bayada hareketliydi bebişim kıyamam ben ona nasıl çırpınıyordu...
öle kızlar, yani kalbim duracak sandım, tam tehlikeli dönemi atlattım derken ne olduğunu annamadım...
evde oyurmaktan daha iyi değişiklik oluyo bana temiz hava iyi geldii midem bulanmadıı kısmetse bu hafta sonu tekrar gidicez
merhaba anne arkadaşlarım nasılsınız?
biz dr kontrolünden geldim bebişim 14. haftayı tamamlıyor bugün gününe 3 gün önden gidiyor
dr herşey güzel dedi 2li teste gerek görmedi 20 gün sonra 3lü test yaparız dedi
demir ve kan hapı verdi.
Cinsiyetimizi erkek dedi
maaşallah bebişim o kadar büyümüş şaşırdım onu ultrasonda izlemek çok güzel bir duyguydu çok mutluyum
prop u sormuşsun nalan,
Son Aktivite: 22-04-2010 08:42
yani siteye gelmiş ama yazmamış..
Selam kızlar,
bugün yüreğim ağzıma geldi, kanama geçirdim noldunu annamadım birden geldi, kilodumda bi ıslaklık fark ettim, tuvalete gidip bi baktım kan gelmiş hemen eşimi aradım ardındanda doktorumu, hemen gel bakalım dedi, eşim geldi beni aldı hemen gittik,
baktı bebişte, kesede ve çevresinde, rahimde kanama bulamadı, neden olduğu belli değil yani, doktora gittiğimde ancak kağıda silince geliyordu, ama yinede annamadım nerden geldiğini, hala devam ediyo ama çok azaldı, çarşambaya kadar geçmezse gel dedi
dr. ilaç vermedi, zaten bebiş çok ii di kalp atışını gördük ve dinledik gayet ii di, bayada hareketliydi bebişim kıyamam ben ona nasıl çırpınıyordu...
öle kızlar, yani kalbim duracak sandım, tam tehlikeli dönemi atlattım derken ne olduğunu annamadım...
merhaba güzel anneler,
bugün sabahtan dışardaydım çok uykum var gidip yatıcam önce yazdıklarınızı okudum. nalan, barays hayırlı olsun ve adını unuttuğum diğer arkadaşlar..
allah nazrdan korusunselam kızlar nasılsınız?
şu an topicte benden başka kimse yok...bende dün dr.a gittim her şey yolundaymış, üstten muayene oldum, bebişim 6.5 cm çıktı ense kalınlığıda 1.2 mm, haftasıda 12+4 çıktı, bir hafta geriydi şimdi sadece 2 gün geriymiş, dr. um değerlerin çok ii olduğunu söledi ama cinsiyet tahmini yapmadı, 29 mayısta üçlü test için gidicem o zaman sölicekmiş, tabi gösterirse...
bebişim çok tatlıydı, kocaman olmuş bi yana dönüyo bi sırt üstü dönüyo harika bi duygu, eşimde bende çok duygulandık, büyüdüğünü biliyoduk ama bu kadar büyük görünce şaşırdık kaldık valla...
folic hapını bıraktırdı dr., elevit ve birde demir hapı verdi, tsh ım ilaç kullanmadığım zaman yükseldiği için ilaç kullanmaya devam edicem hamilelik boyunca, bu arada tsh ım 1.99 olmuş, dr. um çok ii dedi 2.5 altında olması gerekiyormuş yoksa bebişin zeka gelişimini engelliyormuş...
kan tahlilim hafta içi belli olacak, bakalım nasıl çıkacak dr. dan haber bekliyorum, muhtemel doğum tarihide 9 kasım dedi...:))
darısı bekleyen bütün anne ve bebişlerine, inşallah hepiniz ii haberlerle dönersiniz....
günaydınn kızlar. taşındım yerleştim bitti herşey çok şükür. ufak tefek şeyler kaldı. onları da yavaş yavaş bitiricem artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?