2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

maaşalah kontrol çok iyi geçmiş.
bel fıtığı zordur allah yardımcın olsun. İNŞALLAH herşey yolunda olur ALLAH gönlüne göre versin siziz korusun:Saruboceq:

çok güzel maşallah :nazar galiba bu sata göre önde giden bebeklrin erkek olma tezi doğru ne dersiniz? benim satla aynı acaba kız mı:)

çok geçmiş olsun. allah bir daha yaşatmasın. nama sonuçta görmüşsün bebeğini doktor iyi demiş. bence aklına hiç kötü şeyler getirme. inşallah hep sağlıklı olacak bebişin merak etme. Allah gönlüne göre versin inşalalh:Saruboceq:

ya zaten gebeliğin belli dönemlerinde kanama olurmuş
ben hafta hafta takip ediyorum da netten o hafta neler olacağını
o yüzden nalancım fazla üzülme bebişin de üzülmesin

kızlar cinsiyetleirniz belli olmaya başladı mı? bakıcımızın son adet tarhi 8 şubat, acaba doktora gitse cinsiyetini öğrenebilir mi? yoksa haftaya mı gitse??

8 şubatsa öğrenir gibi geliyor benimki 21 şubat o yüzden dr bu hafta cağıdıgı halde önümüzdeki haftada değil iki haftas onra gitmeyi düşünüyorum

canim gecmis olsun doktor iyi dediyse insallah hersey yolundadir korkulacak birsey olsaydi doktorun söylerdi kendini fazla üzme yat dinlen bol bol:1hug:
güzel haberler bizlere de moral oluyor. ben de yarın dr a gidicem darısı başımıza:)

canim sendende güzel haberler bekliyoruzopuyorumnanaktan

kizlar bizim birtane ücüz annemiz vardi hic ugramiyor haberi olan varmi merak ettimCADIARZU

günaydın kızlar geçmiş olsun nalan arkadaşım bendede oldu öyle bir kanama soluğu doktorda aldım ama ben nerden geldiğini anlamadım benim bsurda olabilirdi basur var çünkü ama seni anlıyabiliyorum bende çok korkmuştum ama bebeğim iyiydi kesenin etrafıda temizdi hiç birşey yok dedi ENDıŞELENME DEDı SENDE KORKMA CANIM ALLAH BEBıŞLERıMıZı KORUSUN SAĞLIKLI DOĞMALARINI NASıP ETSıN HEPıNıZE GÜSEL BıR GÜN DıLıYORUM BULANTISIZ

prop bak yine geldin bir yaz merak ettik seni bilmiyorumkismile

ne yemek yaptınız kızlar bijoux iş başında herhalde.. benim yemeğim yok yapmam lazım ama canım da istemiyor ne yapıcağıma da bilmiyorum. ühühü
dün o kadar zorla yemek yaptım ki anatamam canım :bbo: canım kolumu bile kaldırmak istemiyodu..

Ben senin tickerini göremiyorum:uhm:
aa neden ki :uhm:

ay ne kadar korkmuşsundur iç çamaşırında kan görünce. Allahtan bebişte birşey yokmuş canım.. hadi geçmiş olsun..

nalan büyük geçmiş olsun, benim de hep aklıma geliyor ya olursa böyle şeyler diye kocacım kızıyor bana.. inşallah bir şey yoktur.. ee, prop iki kelam et gördük burdasın, sanırım yazmadan önce bütüüüüün mesajları okumayı planlıyorsun anladııım.

günaydınnn
nalancım çok geçmiş olsun Allah korusun bebişlerimizi,
ben de yine kötü rüya gördüm, Allahım koru Yarabbim..
mide bulantılarım çok fena hala çıkarıyorum..başımda ağrıyor çok.
bugün bir de toplantımız var 10 dakika sonra çıkarım hazırlıklarımı tamamlarım.. iş görüşmeleri için gelenlerde olucak ama hiç tadım yok hep çıkarmak istiyorum midem fena..

kızlar kızlar geldim de gidiorum hemen eşimin telefonundan giriorum işe gidince alıcak yani :))
taşındık telefon yok adsl yok hiçbişi yok 20 gundur nete gıremıorum şaka gibi, yerlştik işte, bebiş iyi, yarın ıkılı testım var, yazcak cok sey var da sımdı eşim alay etmeye baslar kısa kesıorum o yuzden telefon kutusu bu hafta takılıo bınaya haftaya baglanmıs olur yanı ınternet sonra bol bol hasret gıderırız hatta bulusma ayarlıcam doner donmez aklımda yanı :)
işalla hepınız ıyısınızdır, cinsiyetler bellı olmaya baslamıs, darısı basıma...hepınızı opuyorum sımdılık, sağlıcakla kalın kızlar

günaydın kızlar.dün yine okula gelemedim.oğlum iyileşti derken haftasonu ateşler içinde yandı.dün yine doktordaydık.çok kötü bi gündü dün.bide kırmızı ışıkta geçen bi gence çarptık.yani oğlumu doktora götürürken kaza yaptık.neyseki cana bi zarar gelmedi.arabamız hasar gördü.

allah allah aksilik işte. aman birşey olmamış çocuğa şükür.. oğluna da çok geçmiş olsun canım a.s.

canım cok gecmiş olsun. aman mala gelsin cana gelmesinde oğlun nasıl oldu sımdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…