günaydın kızlaarr
biz kontrolümüzü olduk geldik.
herşey yolundaymış şükürler olsun.2 li testimizi olduk.ikizlerde labaratuvar testleri yapılmıyormuş.sadece ense kalınlıkları ölçülüyor.birisi biraz yüksek çıktı ama pozisyon bozukluğundan dedi doktor.çünkü diğer herşey normaldi.
bebişlerin birisi erken uyanmıştı.kıpır kıpırdı.sabah sporu yapıyodu.
diğeri de biraz dürttükten sonra uyandı.esnedi gerindi :)))))))) çok komikler yaa.
bu arada bende de bel fıtığı var.biraz da ileri derecede.ağır iş yapamıyorum.sol kalçama vuruyor.yürüyemiyorum o zaman da.ben de kara kara düşünüyorum ne yapıcam diye.inşallah bi aksilik çıkmaz.
merhaba anne arkadaşlarım nasılsınız?
biz dr kontrolünden geldim bebişim 14. haftayı tamamlıyor bugün gününe 3 gün önden gidiyor
dr herşey güzel dedi 2li teste gerek görmedi 20 gün sonra 3lü test yaparız dedi
demir ve kan hapı verdi.
Cinsiyetimizi erkek dedi
maaşallah bebişim o kadar büyümüş şaşırdım onu ultrasonda izlemek çok güzel bir duyguydu çok mutluyum
nalancım çok geçmiş olsun canım. nasıl korkmuşsundur kimbilir.. allah bebeklerimizi korusun. bişey olmasın onlara.
geçmiş olsun
allah nazrdan korusunçok güzel haberler bunlar:teytey:
Selam kızlar,
bugün yüreğim ağzıma geldi, kanama geçirdim noldunu annamadım birden geldi, kilodumda bi ıslaklık fark ettim, tuvalete gidip bi baktım kan gelmiş hemen eşimi aradım ardındanda doktorumu, hemen gel bakalım dedi, eşim geldi beni aldı hemen gittik,
baktı bebişte, kesede ve çevresinde, rahimde kanama bulamadı, neden olduğu belli değil yani, doktora gittiğimde ancak kağıda silince geliyordu, ama yinede annamadım nerden geldiğini, hala devam ediyo ama çok azaldı, çarşambaya kadar geçmezse gel dedi
dr. ilaç vermedi, zaten bebiş çok ii di kalp atışını gördük ve dinledik gayet ii di, bayada hareketliydi bebişim kıyamam ben ona nasıl çırpınıyordu...
öle kızlar, yani kalbim duracak sandım, tam tehlikeli dönemi atlattım derken ne olduğunu annamadım...
canim gecmis olsun doktor iyi dediyse insallah hersey yolundadir korkulacak birsey olsaydi doktorun söylerdi kendini fazla üzme yat dinlen bol bol:1hug:Selam kızlar,
bugün yüreğim ağzıma geldi, kanama geçirdim noldunu annamadım birden geldi, kilodumda bi ıslaklık fark ettim, tuvalete gidip bi baktım kan gelmiş hemen eşimi aradım ardındanda doktorumu, hemen gel bakalım dedi, eşim geldi beni aldı hemen gittik,
baktı bebişte, kesede ve çevresinde, rahimde kanama bulamadı, neden olduğu belli değil yani, doktora gittiğimde ancak kağıda silince geliyordu, ama yinede annamadım nerden geldiğini, hala devam ediyo ama çok azaldı, çarşambaya kadar geçmezse gel dedi
dr. ilaç vermedi, zaten bebiş çok ii di kalp atışını gördük ve dinledik gayet ii di, bayada hareketliydi bebişim kıyamam ben ona nasıl çırpınıyordu...
öle kızlar, yani kalbim duracak sandım, tam tehlikeli dönemi atlattım derken ne olduğunu annamadım...
güzel haberler bizlere de moral oluyor. ben de yarın dr a gidicem darısı başımıza:)
dün o kadar zorla yemek yaptım ki anatamam canım :bbo: canım kolumu bile kaldırmak istemiyodu..ne yemek yaptınız kızlar bijoux iş başında herhalde.. benim yemeğim yok yapmam lazım ama canım da istemiyor ne yapıcağıma da bilmiyorum. ühühü
aa neden ki :uhm:Ben senin tickerini göremiyorum:uhm:
ay ne kadar korkmuşsundur iç çamaşırında kan görünce. Allahtan bebişte birşey yokmuş canım.. hadi geçmiş olsun..Selam kızlar,
günaydın kızlar.dün yine okula gelemedim.oğlum iyileşti derken haftasonu ateşler içinde yandı.dün yine doktordaydık.çok kötü bi gündü dün.bide kırmızı ışıkta geçen bi gence çarptık.yani oğlumu doktora götürürken kaza yaptık.neyseki cana bi zarar gelmedi.arabamız hasar gördü.
günaydın kızlar.dün yine okula gelemedim.oğlum iyileşti derken haftasonu ateşler içinde yandı.dün yine doktordaydık.çok kötü bi gündü dün.bide kırmızı ışıkta geçen bi gence çarptık.yani oğlumu doktora götürürken kaza yaptık.neyseki cana bi zarar gelmedi.arabamız hasar gördü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?