2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

geçmiş olsun canım allah korumuş sizi

ay canım ne cok korkmussundur neysekı korkacak bısey yokmus acaba kendını yoracak bısey mı yaptın...

cok dıkkatlı ol cnm

kızlar akşam çok fenaydım tansıyonum 8/4 lerde
işyerinde iş çok giremedim bugun öğleden sonra rahat olurum yine gelicem opuyorum

barayscım cok mutlu oldum... prenslerimiz çoğalıyor.

dr kontrolü iyi gecen arkadaşlar içinde cok mutlu oldum hep böyle devam etsin insallah :Saruboceq:

günaydın kızlar helincim geçmiş olsun.. Kızlar ben sanırım gittikçe kötüleşiyorum mide bulantıların azalmadı aksine çoğaldı sabah öğle akşam gece sürekli bulanıyor. bide başım dönmeye başladı ne oluyor bana böyle yaa.... yarın doktor kontrolüm var bebeğii görsemde için rahatlasa onu çok merak ediyorum çok tedirginim ufffff

günaydın kıslaaarr

nalan geçmiş olsun bol bol dinlen bebiş iyi olduğuna göre bir problem yok

helin hivda geçmiş olsun

helincim cok gecmis olsun allah korumus gercekten oglunda biran önce iyilesir insallah:Saruboceq:

canım geçer kısa zamanda inş. sende 9 ay çekenlerden olma benim dayımın gelini doğuma giderken bile kustu off ne kötü ya benim 5 gün oldu bulantım yok kusmam yokk galiba geçtii daha iyiyim galiba

canım geçer kısa zamanda inş. sende 9 ay çekenlerden olma benim dayımın gelini doğuma giderken bile kustu off ne kötü ya benim 5 gün oldu bulantım yok kusmam yokk galiba geçtii daha iyiyim galiba

inşallah daha olmaz canım benımde hiç olmadı kiiminde 3 ayından sonra başlıyormuş inş. olmaz o zamanda

geçmiş olsun sizede oğluşunada cnmm allah bidaha yaşatmasınn

off çok geçmiş olsun cnmm ya kimbilir nasıl korkmuşundurr ama bebişinde sorun yokmuş allaha çok şükürr acaba kanama neden olduki?

13+0, 13+6. GÜNLER
Gebelik hormonlarınız bu gebelik haftasında artık maksimum seviyeye ulaşmışlardır ve daha fazla artış göstermezler. Bu da bulantılarınızın ve yorgunluk hissinizin kaybolacağı, kendinizi daha rahat hissedeceğiniz anlamına gelir.

kızlar, bulantıları yeni başlayanlar yanii. maksimum seviyeye geldiğiniz için sanırım rahatsız olmaya başladınız.. bu zamandan sonra artık düşüşe geçecek ve inşallah normale döneceksiniz..

günaydınnn annişlerrr anneler günüde geliyooo bakalım kocişlerimiz napacak

nalan nalan cok geçmiş olsun ama sıkma canını zaman zaman olabiliyo bu tür şeyler umarım son olurda seni korkutmaz

helin hivda sizede cok geçmiş olsun oğluna acil şifalar canım

evet bende okudum bunu bizim geçiyo galiba bijoux cum dimiŞeniz

kızlar naıslsınız.ben çok kötüyüdm.işe gelemdim.bugün gelbilrdim.çok üşütmüşüm.göğüs kaslarım kasılmış.hareket edemedim üç gün.sonunda bugün iyim biraz.geçmiş çok çabuk ilerlemiş.okuyamıcam galiba işlerden dolayı.inş kötü bşey olmamıştır.herkesin yavrusu iyidir.ben dünkendi doktorumada gittm.ense kalınlıı ölçüldü.1,50 mm dedi.ama yorum yapmadı.kendi doktorum bakıcakmış.kan verdim.hepsini perşembe göstricem.inş iyiidir değer.bu arda erkeğe benziyo aama göbek kordonu şaşırtabilir dedi.2 kilo vermişim kızıdı doktor.haftada 1 gün gidip serum yiycem.

geçmiş olsun canım banada gözüken bişey var ama göbek kordonuda bu aylarda yanıltabilir dedii sen nerde yaptırdın ölçümlerini

kızzzlarrr hepimiz birkaç hafta sonra doktora gittiğimizde cinsiyetini öğreneceğiz die merak edip duruyorus ama bakarmısınız forumda bir arkadaşın başına gelene kızzzz erkek farketmez ama bütün hazırlıklar yapıldıktan sonra öğrenmiş

ben 12 haftalikken hastanede ultrasyona girdim gorunurde bisey yok kiza benziyo dedi doktor sonra ben merakli dururmuyum 17 haftalikken parali 4d ye girdim erkek dediler ve resimde verdiler evet simdi bakiyorumda resme pipi gibi sonra hastanede 25 haftalik check-up da cinsiyetini biliyorum erkek dedim doktora 4d ye girdim dedim adam bakmadi bile cinsiyete sadece rutun kontrolleri yapti yolladi ee guveniyom 4d ye israrda etmedim bidaha bak diye sonra hastane bebegimi buyuk buldu simdiden 34 haftaligim 3 kilo 200 grammis dogana kadar 4 bucuk kilo olurmus o yuzden buyuklugunu anlamak icin ultrasyona sokmuslardi birde ne dese doktor kizimiz dogana kadar 4 bucuk kilo olurrr ne dedimmmmm kizmi :) valla shok oldum gosterdi evet bak kiz evet baktim pipiden eser yok arkadasimda yanimdaydi evet diyo burcu bu kiz :))))neyse eve geldim aklimda hala soru isareti acabalarrrr acaba buyuk oldugundan bebek alttan bakildinda pipi kiz cinsiyeti gibimi gorunuyo ya kafam cok karisikkk bende yarin icin 4d randevu aldim bu sefer bakalim ne diyecekler son 9 saat valla kizda olsa oglando olsa benim ben kac aydir oglum diye seviyorum o kadar alisveris yaptim arkadaslarim o kadar mavis hediyeler getirdiiii hayirlisi olsun bakalimmm

anaaaa inş. erkektir hazırlıklar boşa gitmezz ay ne büyük şokk

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…