2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın herkese, herkes bebekleriyle beraber iyidir umarım.. 1 haftadır giremiyorum şirkette işler çok yoğun geçmişi okumaya niyetlendim ama maşallah ne çok yazılmış biraz zor olacak galiba

ense kalınığı 1.50 mm iyimi acaba.kalbide dakkada 166 atıyomuş.çok hızlı

kalp atışını sormadım ama dinletti çok hızlıydı ense kalınlığına 2.0 çıktı 3 e kadar normalmişş doktor öyle dedii benim arkadşımda ense kalınlığı 5.0 çıktı araştırmaya girdii sıvı alındı sorun yok dendi bebişi doğdu gerçekten sorun yok

amin cnm çok saol...:))

ya zaten gebeliğin belli dönemlerinde kanama olurmuş
ben hafta hafta takip ediyorum da netten o hafta neler olacağını
o yüzden nalancım fazla üzülme bebişin de üzülmesin

tamam cnm üzülmem çok saol...:))

canim gecmis olsun doktor iyi dediyse insallah hersey yolundadir korkulacak birsey olsaydi doktorun söylerdi kendini fazla üzme yat dinlen bol bol:1hug:

saol cnm, yatıyorum zaten dünden beri bugünde yatarım herhalde...:))

teşekkür ederim cnm, bana makattan gelmiş olabilir dedi ama bende basur falan yok zaten kilodun ön tarafındaydı kan arkada yoktu, neyse bebişe bi şi olmasında gerisi önemli değil...:))

ve bugüm baktımm mayıs annelerinin çoğu nisan başında doğurmaya başlamışş galiba 1 ay önden oluyo bizimde ekimde olucak galibaa

ay ne kadar korkmuşsundur iç çamaşırında kan görünce. Allahtan bebişte birşey yokmuş canım.. hadi geçmiş olsun..

saol canım çok korktum gerçekten dizlerimin bağı çözüldü desem yalan olmaz...(

nalan büyük geçmiş olsun, benim de hep aklıma geliyor ya olursa böyle şeyler diye kocacım kızıyor bana.. inşallah bir şey yoktur..

allahtan bi şi yok bebişte canım, kanın nerden geldiğide anlaşılmadı zaten çok tuhaf yani...valla herkes hazırlıklı olmalı böle şeylere, yoksa insanın eli ayağına dolanır...

çok saol tatlım, sanada geçmiş olsun bu arada, ALLAH hepimizin bebeklerini korusun...:Saruboceq:

eren sezen arkadaşım profılındekı ultrason goruntusu kaç haftalıga aıt acaba? ben de bugun dr a gıdıcem dr kollarının bacaklarının hareketlerını gorucez demıstı. böyle bişey mı gorucez acaba? :))

hoşgeldin cnm fazla özletme kendini...:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…