atlasda yaptırdım.muyene hariç 125 tl tuutu
hımm kan tahlilide içindemii
evet hepsi içde
ense kalınığı 1.50 mm iyimi acaba.kalbide dakkada 166 atıyomuş.çok hızlı
ense kalınlığı iyi canım 3 mm sonrasını tehlike olarak kabul ediyolar
ense kalınığı 1.50 mm iyimi acaba.kalbide dakkada 166 atıyomuş.çok hızlı
günaydın kısslllaarrr
geçmişe göz atıp geliyorum...
çok geçmiş olsun. allah bir daha yaşatmasın. nama sonuçta görmüşsün bebeğini doktor iyi demiş. bence aklına hiç kötü şeyler getirme. inşallah hep sağlıklı olacak bebişin merak etme. Allah gönlüne göre versin inşalalh:Saruboceq:
ya zaten gebeliğin belli dönemlerinde kanama olurmuş
ben hafta hafta takip ediyorum da netten o hafta neler olacağını
o yüzden nalancım fazla üzülme bebişin de üzülmesin
canim gecmis olsun doktor iyi dediyse insallah hersey yolundadir korkulacak birsey olsaydi doktorun söylerdi kendini fazla üzme yat dinlen bol bol:1hug:
günaydın kızlar geçmiş olsun nalan arkadaşım bendede oldu öyle bir kanama soluğu doktorda aldım ama ben nerden geldiğini anlamadım benim bsurda olabilirdi basur var çünkü ama seni anlıyabiliyorum bende çok korkmuştum ama bebeğim iyiydi kesenin etrafıda temizdi hiç birşey yok dedi ENDİŞELENME DEDİ SENDE KORKMA CANIM ALLAH BEBİŞLERİMİZİ KORUSUN SAĞLIKLI DOĞMALARINI NASİP ETSİN HEPİNİZE GÜSEL BİR GÜN DİLİYORUM BULANTISIZ
ay ne kadar korkmuşsundur iç çamaşırında kan görünce. Allahtan bebişte birşey yokmuş canım.. hadi geçmiş olsun..
nalan büyük geçmiş olsun, benim de hep aklıma geliyor ya olursa böyle şeyler diye kocacım kızıyor bana.. inşallah bir şey yoktur..
günaydınnn
nalancım çok geçmiş olsun Allah korusun bebişlerimizi,
ben de yine kötü rüya gördüm, Allahım koru Yarabbim..
mide bulantılarım çok fena hala çıkarıyorum..başımda ağrıyor çok.
bugün bir de toplantımız var 10 dakika sonra çıkarım hazırlıklarımı tamamlarım.. iş görüşmeleri için gelenlerde olucak ama hiç tadım yok hep çıkarmak istiyorum midem fena..
kızlar kızlar geldim de gidiorum hemen eşimin telefonundan giriorum işe gidince alıcak yani :))
taşındık telefon yok adsl yok hiçbişi yok 20 gundur nete gıremıorum şaka gibi, yerlştik işte, bebiş iyi, yarın ıkılı testım var, yazcak cok sey var da sımdı eşim alay etmeye baslar kısa kesıorum o yuzden telefon kutusu bu hafta takılıo bınaya haftaya baglanmıs olur yanı ınternet sonra bol bol hasret gıderırız hatta bulusma ayarlıcam doner donmez aklımda yanı :)
işalla hepınız ıyısınızdır, cinsiyetler bellı olmaya baslamıs, darısı basıma...hepınızı opuyorum sımdılık, sağlıcakla kalın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?