iyi aksamlar bafocum Allaha sükür sen nasılsın
bafo yasemın nalan nasılsınız güzel hamışler
ben geldim kızlar yine biraz önce başdönmem arttı uzandım azıcık sonra lavaboya zor yetiştim şimidi çok daha iyiyim
bende iyiyim canım pazartesi inş. dr gidecegiz
valla nalancım bende doktora daha erken deil mi dedim adam bana kesin kız dedi 3 boyutlu ultrasonla baktı
ayyy çok sevindimm yaa. bende sinir oluorum cinsiyet tahmini yapmadı doktor die. ama bi yandan da belki kızdır ondan tahmin yapmamıştır diorum boshayallersmile Allah sağlıklı sıhhatlı gönlümüze göre versin :Saruboceq: kız çocuk hastasıyımmmm hihoyyythihoyyyt
begümcüm allah gönlüne göre versin saglıklı bir kızın olsun insallah
süper o zaman kesin ilk prensesimiz geliyo yani...a.s.
ah canım sırt üstü yatıp ayaklarının altına yastık denedınmı
ama butun niye devam ediyor acaba bir dr unu arasan mı
bafo yasemın nalan nasılsınız güzel hamışler
bende iyiyim canım pazartesi inş. dr gidecegiz
kızlar ben kaçtım kociş geldi sofrayı hazırlayayım
sezen sonucu yazarsın inşallah merak ettim, daha sonra girip bakarım...
Çok güzel bir haber.Benim de içim gidiyor kızlaraboshayallersmilekızlar ben geldim. Bu sabah kontrolüm vardı.. Allaha şükür herşey yolunda.. KIZIM oluyormuş anlatamam nasıl mutlu oldum onu görünce. elini alnına koymuş düşünüyordu bitanem.. aynı annesi yaaaa...
Çok geçmiş olsun canım.Ama bana da tansiyon düşüklüğü gibi geldi.Dün bana da oldu biraz ama saniyelik.Çok hafif hissettim.Kendine dikkat et canımya ben cok aferdersiniz ama bir haftadır banyo yapamamıştım zaten başım sürekli döndüğü için kafamı tutamıyordum dün iyi hissediyordum banyomu yapayım dedim yiyice temzileneyim derken bir saati bulmuş daha kötü oldum akşam saat 10 oldu nerdeyse aglayacakttım eşim de bişi yapamadı artık uyumuşum şu anda hala dönüyor
valla nalancım bende doktora daha erken deil mi dedim adam bana kesin kız dedi 3 boyutlu ultrasonla baktı
ayyy çok sevindimm yaa. bende sinir oluorum cinsiyet tahmini yapmadı doktor die. ama bi yandan da belki kızdır ondan tahmin yapmamıştır diorum boshayallersmile Allah sağlıklı sıhhatlı gönlümüze göre versin :Saruboceq: kız çocuk hastasıyımmmm hihoyyythihoyyyt
begümcüm allah gönlüne göre versin saglıklı bir kızın olsun insallah
Benim de yarın kontrolüm var.Ama ultrason pek iyi değil.Belli olur mu acaba benim deCADIARZU
canim gözün aydin ilk kizimiz geliyor masallah:hulya:kızlar ben geldim. Bu sabah kontrolüm vardı.. Allaha şükür herşey yolunda.. KIZIM oluyormuş anlatamam nasıl mutlu oldum onu görünce. elini alnına koymuş düşünüyordu bitanem.. aynı annesi yaaaa...
ben geldim kızlar yine biraz önce başdönmem arttı uzandım azıcık sonra lavaboya zor yetiştim şimidi çok daha iyiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?