İyi akşamlar kızlar, doktordan geldim bebişimi gördüm yine uyuyordu doktor uyandırmadı :) 11+6yız bugün 5.12 cm olmuş kuşum.. folic plusı ay sonuna kadar kullanmaya devam et dedi yanına da vitamin verdi.ikili test için yarın sabah gel dedi. sonra da ayın 27 sine çağırdı tekrar bir aksilik olmazsa. sat'ı da 12 şubata çekti. öyle işte..
yarın yine görücem bebişimi hayırlısıyla:))
hadi hayırlısı ii haberlerini beklioruz...
nalancım senin merak ettiğini biliyorum onun için girdim ama 3 tane rakam yazıyo hangisiki acaba 1/2760 1/866 1/722 acaba hangisi yarın netleşir
güle güle nalan dediğin gibi tansiyondan dolayı olabilir dedi doktorum ölçtür istersen dedi başdönmesi yaşıyorsan muhtemel düşüktür dedi biraz rahatladım çünkü yüksek tansiyon hamilelikte çok tehlikeli
Çok güzel bir haber.Benim de içim gidiyor kızlaraboshayallersmile
Çok geçmiş olsun canım.Ama bana da tansiyon düşüklüğü gibi geldi.Dün bana da oldu biraz ama saniyelik.Çok hafif hissettim.Kendine dikkat et canım
valla nalancım bende doktora daha erken deil mi dedim adam bana kesin kız dedi 3 boyutlu ultrasonla baktı
Benim de yarın kontrolüm var.Ama ultrason pek iyi değil.Belli olur mu acaba benim deCADIARZU
ii haberlerini beklioruz cnm bizede haber ver...
İyi akşamlar kızlar, doktordan geldim bebişimi gördüm yine uyuyordu doktor uyandırmadı :) 11+6yız bugün 5.12 cm olmuş kuşum.. folic plusı ay sonuna kadar kullanmaya devam et dedi yanına da vitamin verdi.ikili test için yarın sabah gel dedi. sonra da ayın 27 sine çağırdı tekrar bir aksilik olmazsa. sat'ı da 12 şubata çekti. öyle işte..
işte ilk prenses haberimizzz opuyorumnanaktankızlar ben geldim. Bu sabah kontrolüm vardı.. Allaha şükür herşey yolunda.. KIZIM oluyormuş anlatamam nasıl mutlu oldum onu görünce. elini alnına koymuş düşünüyordu bitanem.. aynı annesi yaaaa...
günaydın herkezee dün kötü bir kşam geçirdim midem ço kötüydü nasıl bir yanmaa ağrı bulantııı hiç uyumadım bir ara dalmışım sabah gene aynı midem kahvaltı yaptım ama lokmakar ağzımda büyüyorrmide yanması için şurup vrmişti doktor onu içtim ama zorla oda midemi bulandırdıı şimdide sanki midemde taş varr ağrıyor gibi bulanıyor gibi zor duruyom iide tansiyonumda düşük heralde yada uykusuzluktan gözlerim kapanıyorrr bugün geçermi bilmiyorum ilaçlarım bitti onlar yazdırılacak birde bugün rapor çıkartmıştık sağlık ocağına gidilcek ama benim yürümeğe halim yokk öyle işte kızlarr hepinize güsel bir gün diliyorummm bulantısız :)
uykucu olacak herhalde.inşallah ikili sonucunda güzel çıkar canım.İyi akşamlar kızlar, doktordan geldim bebişimi gördüm yine uyuyordu doktor uyandırmadı :) 11+6yız bugün 5.12 cm olmuş kuşum.. folic plusı ay sonuna kadar kullanmaya devam et dedi yanına da vitamin verdi.ikili test için yarın sabah gel dedi. sonra da ayın 27 sine çağırdı tekrar bir aksilik olmazsa. sat'ı da 12 şubata çekti. öyle işte..
geçmiş olsun canım.mide sorunları çok zor.inşallah en kısa zamanda düzelirsingünaydın herkezee dün kötü bir kşam geçirdim midem ço kötüydü nasıl bir yanmaa ağrı bulantııı hiç uyumadım bir ara dalmışım sabah gene aynı midem kahvaltı yaptım ama lokmakar ağzımda büyüyorrmide yanması için şurup vrmişti doktor onu içtim ama zorla oda midemi bulandırdıı şimdide sanki midemde taş varr ağrıyor gibi bulanıyor gibi zor duruyom iide tansiyonumda düşük heralde yada uykusuzluktan gözlerim kapanıyorrr bugün geçermi bilmiyorum ilaçlarım bitti onlar yazdırılacak birde bugün rapor çıkartmıştık sağlık ocağına gidilcek ama benim yürümeğe halim yokk öyle işte kızlarr hepinize güsel bir gün diliyorummm bulantısız :)
Günaydınnn naber nasılsın :)günaydın annelerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?