2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ay canım aynıyız benımde sat 12 subat benım bebişimde iyidir inş. gözun aydın canım bende pazartesi gidicem bakalım benımkıde 5 cm oldu mu acaba

nalancım senin merak ettiğini biliyorum onun için girdim ama 3 tane rakam yazıyo hangisiki acaba 1/2760 1/866 1/722 acaba hangisi yarın netleşir

valla merak ediyordum ii ki yazdın cnm..

ii görünüyo değerler sezen bence bi sorun yok gibi, bakalım dr. ne diecek, randevun kaçtaydı...

geçmiş olsun, normal tansiyon değeri genelde 12/8 olur ama düşük tansiyonlu insanların tansiyonu 12/8 e yükseldiği zaman böle baş dönmesi, göz kararması yapıyo, yani senin için bu değer çok yüksek oluyo cnm...

gözünaydın cnm, umarım yarında ii haberlerle dönersin, ense kalınlığınıda almadımı?

sezenin değerlerine bakmaya gelmiştim baktım ve kaçıyorum, hepinize ii geceler kızlar yarın görüşürüz...

canim gözün aydin sen gecen günde gitmemismiydin bu sefer neden gittin normal kontrolmü yoksa benmi yanlis hatirliyorum:sm_confused:

kızlar ben geldim. Bu sabah kontrolüm vardı.. Allaha şükür herşey yolunda.. KIZIM oluyormuş anlatamam nasıl mutlu oldum onu görünce. elini alnına koymuş düşünüyordu bitanem.. aynı annesi yaaaa...
işte ilk prenses haberimizzz opuyorumnanaktan

herkese günaydın,
netimde sorun var yarına falan anca düzelirmiş o yüzden pek gelemiyorum. dr dün kan ve idrar tahlili yaptı. herşey normal ama biz yine de demir hapı kullanalım dedi. ferrum verdi. folbiol ü bırak artık yeterli değil o dedi yerine elevit verdi. bir de kan sulandırıcı iğnelere devam dedi bir sonraki kontrole kadar.. o zaman bakarız tamam mı devam mı diye dedi amanhiç sorun değil zaten onlar 7 ay kullanılıyor alıştım artık karnımdan vuruyorum..
hazımsızlık yaşıyorum çoğu zaman yemekten sonra karnım davul gibi oluyor, onu sordum bir hap verdi ama çok rahatsız olunca iç dedi. almadım o hapı napalım katlanırız..

erensezencim değerler iyi gibi ama tabi dr daha iyi bilir. haberlerini bekliyoruz..

günaydın herkezee dün kötü bir kşam geçirdim midem ço kötüydü nasıl bir yanmaa ağrı bulantııı hiç uyumadım bir ara dalmışım sabah gene aynı midem kahvaltı yaptım ama lokmakar ağzımda büyüyorr mide yanması için şurup vrmişti doktor onu içtim ama zorla oda midemi bulandırdıı şimdide sanki midemde taş varr ağrıyor gibi bulanıyor gibi zor duruyom iide tansiyonumda düşük heralde yada uykusuzluktan gözlerim kapanıyorrr bugün geçermi bilmiyorum ilaçlarım bitti onlar yazdırılacak birde bugün rapor çıkartmıştık sağlık ocağına gidilcek ama benim yürümeğe halim yokk öyle işte kızlarr hepinize güsel bir gün diliyorummm bulantısız :)

çok geçmiş olsun canım.

uykucu olacak herhalde.inşallah ikili sonucunda güzel çıkar canım.

geçmiş olsun canım.mide sorunları çok zor.inşallah en kısa zamanda düzelirsin

günaydın kızlar... arkadaşlar çok teşekkür ederim darısı başınıza biran önce öğrenirsiniz umarım..
Bu sabah ilk defa öğürmedim bakalım günü bulantısız geçirebilecekmiyim. Gastritim azdı doktor lansor verdi prospektusunde de hamileler kullanmasın yazıyor kafam karışık yani .. emin olmadan kullanmıyacam . Bir haftadır ara ara başım ağrıyor daha önce hiç ağrımazdı aranızda bunu yaşayan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…