2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selam kızlar, işe yeni geldim, bebişimi gördüm. ense kalınlığı 1,2mm çok hareketliydi maaşallah.. kan verdim haftaya çarşamba günü alıcam sonuçları.
Doktor son sat tarihimi de 12/02/2010 olarak değiştirdi. Şimdilik bu kadar kızlar. geçmişi okuyamadım akşama inşallah okurum. görüşmek üzere..

gözün aydın cnm sat tarihini niye değiştirdi?

kötü düşünme cnm, zaten kalp durması en çok o haftalarda yaşanıyo, benim bebişte 9.5 haftalıktı kalbi durduğunda, sen riskli dönemi geçmişsin, üzme kendinide bebişinide...

nalancim sikma canini kalbini ferah tut bir tanidigimizin seninkinden cok daha riskli cikmisti ama simdi kizi turp gibi masallah
dualarim senin ve bebisinle Allahin izniyle sonuclar temiz cikacak
birde biyerde okumustum tam hatirlamiyorum ama ikili tarama testlerini kullanilan progestorone ilaci ve yas faktoru etkiliyormus yanlis hatirlamiyorsam sende hamileligin baslarinda progestorone ilaci kullanmistin galiba

geçmiş olsun cnm ve gözünaydın demek bi prensimiz daha olacak, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

kızlar günaydın,

şu anda inanın yazmak çok zor gelior ama birde yaşaması var salı günü akşam şiddetli bel ve kasık ağrım başladı. dr umu aradım gelin dedi ultrasona aldığında meleğim ölmüştü yapılacak hiçbir şey yoktu ıçine sevgisi sinmiş özlemle kavuşmayı beklediğin görmeden çok şey hissettiğin senden bir parçadan ayrılmak çok zor Allah kimseye yaşatmasın üzülerek aranızdan ayrılıyorum Allah hepinize sağlıklı sıhhatli bebişler versin inşallah benim içinde ne olur dua edin en kısa zamanda tekrar anne adayı olup sağlıklı bir bebeğe kavuşabileyim

hımm bilmiyorumkii ama doktorlar anlardı heralde öyle bişey olsa zaten anne karnındada kalp atışı çok yavaşmıii zor duyuluyomuş o zamandan anlaşılmış aslında bişeyler

annadım, keşke amniyo yaptırsaymış çok üzüldüm valla, bölesi daha kötü hastaneye bebişle giriyosun hastaneden elin boş çıkıyosun çok feci valla...

geçen sene eşimin iş yerinde bi çalışma arkadaşının ablası 9 aylık hamileyken birden sancısı başlıyo, hemen hastaneye götürüyorlar doğum başladı die, dr. lar kontrole bi alıyo meğer çocuğun boynuna kordon dolanmış ve ölmüş kanı zehirlemeye başlamış ondan ağrıları başlamış, hemen aldılar bebişi ama kadın çok kötü olmuş tabii...Allah kimseye göstermesin..

gözünaydın cnm, Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin...opuyorumnanaktan

mafoldumbenmafoldumben okuduklarıma inanamadım canımmm Allah yardımcın olsun her zaman dualarım seninle olacak.. çok çok üzüldüm inan mafoldumbenmafoldumben

cnm allah bidaha yaşatmasın sözün bittiği yer dilerim en kısa zamanda tekrar meleğine kavuşursun :sinifsinif:

saol cnm, evet kullandım hamileliğin başında hatta zorla yazdırdım iğneleri dr. a keşke yazdırmasaydım o zaman, bi de yaş faktörüde işin içine karışınca tam oldu desene, neyse bekleyip görecez artık...

ilk amniyosentez haberini vermek bana nasip kısmetmiş demek...

progestanla ne alaka ben anlamadım. üçlü teste kadar günde 3 doz progestan içen arkadaşımın testi 1/1760 gibi birşey çıkmıştı..

aaaa çookkk üzüldüm cnm, Allah bi daha yaşatmasın kaç haftalıktı...üzülme demicem çünkü bu durumda sölenecek bi şey yok, kelimeler anlamsız kalıyo...

Allah en kısa zamanda seni yeni bi bebekle sevindirir inşallah cnm...

mafoldumbenmafoldumben okuduklarıma inanamadım canımmm Allah yardımcın olsun her zaman dualarım seninle olacak.. çok çok üzüldüm inan mafoldumbenmafoldumben

bijoux, eren sezen ve nalan çok teşekkür ederim Allah hiçkimseye yaşatmasın inşallah ne olur benim içinde dua edin kıslarrr Allah size sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah 9 ay boyunca hep hayırlı haberler alırım inşallah sizden

nalancım 9 hafta 4 günlüktü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…