kızlar günaydın,
şu anda inanın yazmak çok zor gelior ama birde yaşaması varsalı günü akşam şiddetli bel ve kasık ağrım başladı. dr umu aradım gelin dedi ultrasona aldığında meleğim ölmüştü yapılacak hiçbir şey yoktu İçine sevgisi sinmiş özlemle kavuşmayı beklediğin görmeden çok şey hissettiğin senden bir parçadan ayrılmak çok zor Allah kimseye yaşatmasın üzülerek aranızdan ayrılıyorum Allah hepinize sağlıklı sıhhatli bebişler versin inşallah benim içinde ne olur dua edin en kısa zamanda tekrar anne adayı olup sağlıklı bir bebeğe kavuşabileyim
bijoux, eren sezen ve nalan çok teşekkür ederim Allah hiçkimseye yaşatmasın inşallah ne olur benim içinde dua edin kıslarrr Allah size sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah 9 ay boyunca hep hayırlı haberler alırım inşallah sizden
nalancım 9 hafta 4 günlüktü
progestanla ne alaka ben anlamadım. üçlü teste kadar günde 3 doz progestan içen arkadaşımın testi 1/1760 gibi birşey çıkmıştı..
bijoux, eren sezen ve nalan çok teşekkür ederim Allah hiçkimseye yaşatmasın inşallah ne olur benim içinde dua edin kıslarrr Allah size sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah 9 ay boyunca hep hayırlı haberler alırım inşallah sizden
nalancım 9 hafta 4 günlüktü
canim ne kadar dogruluk payi var bilmiyorum biryerde okumustum aklima geldi o yuzden yazdim
kızlar günaydın,
şu anda inanın yazmak çok zor gelior ama birde yaşaması varsalı günü akşam şiddetli bel ve kasık ağrım başladı. dr umu aradım gelin dedi ultrasona aldığında meleğim ölmüştü yapılacak hiçbir şey yoktu İçine sevgisi sinmiş özlemle kavuşmayı beklediğin görmeden çok şey hissettiğin senden bir parçadan ayrılmak çok zor Allah kimseye yaşatmasın üzülerek aranızdan ayrılıyorum Allah hepinize sağlıklı sıhhatli bebişler versin inşallah benim içinde ne olur dua edin en kısa zamanda tekrar anne adayı olup sağlıklı bir bebeğe kavuşabileyim
Allah yardimcin olsun arkadasim mafoldumben sabirlar versin
Rabbim en kisa zamanda sana hayirli saglikli bebisler nasip eder insallah
nalancım sanada geçmiş olsun kafana takma şu an bebişini etkilediğin bir dönemdesin hep iyi şeyler düşün iyi şeyler olsun çok arkadaşıma amniosentez istendi ve şu an hepsinin sağlıklı bebişleri var Allah sanada kısmet eder inşallah sende stres yapmamalısın
canim ne kadar dogruluk payi var bilmiyorum biryerde okumustum aklima geldi o yuzden yazdim
Canım çok üzüldüm okurken. Allah yardımcın olsun tatlım en kısa zamanda hamile kalıp sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşal:Saruboceq:lah
saol canım :Saruboceq:
vücuttaki kanı temizleyen damar işlevini görmüyomuş tıkalıymış vücudundaki kan tamizlenemiyomuş bebek doğduktan sonra morarmaya başlamış dünde vefat etmişş zaten yoğun bakımdaydı doğduğundan beri allah kimseye yaşatmasın 9 ay taşı ümitle bekle hastaneden eli boş çıkk :sinifsinif:
ben kullandım beyaz tenliyim yuksek koruma almıstım hiç yanmadım gercekten
Selam kızlar, işe yeni geldim, bebişimi gördüm. ense kalınlığı 1,2mm çok hareketliydi maaşallah.. kan verdim haftaya çarşamba günü alıcam sonuçları.
Doktor son sat tarihimi de 12/02/2010 olarak değiştirdi. Şimdilik bu kadar kızlar. geçmişi okuyamadım akşama inşallah okurum. görüşmek üzere..
kızlar günaydın,
begümcük beyaz tenliysen 50, bugday veya esmersen 30 yeterli sanıyorum. ben esmerim 30 alıcam bu sene..
arkadaşlar tweety arkadaşımız malesef aramızdan ayrıldı. çekiliş katılım sayımız 15 e düştü. bu durumda bir kişi daha katılmalı ki tam olarak eşleşebilelim. ya da en son çare ben katılmam 14 kişi sizi eşleştiririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?