2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Allah yardimcin olsun arkadasim mafoldumben sabirlar versin
Rabbim en kisa zamanda sana hayirli saglikli bebisler nasip eder insallah

cnm seni çok iyi anlıyorum bende yaşadım 7 haftalıktı karnımda ölmüştü 3 ay ara ver ondan sonra korunmayı bırak zaten hemen hamiş kalırsın rahim temizleniyo daha sağlıklı bi hamilelik geçirirsin inş. erkekmiydi bebişin ilk tahmin erkek yazılmış listeye

nalancım sanada geçmiş olsun kafana takma şu an bebişini etkilediğin bir dönemdesin hep iyi şeyler düşün iyi şeyler olsun çok arkadaşıma amniosentez istendi ve şu an hepsinin sağlıklı bebişleri var Allah sanada kısmet eder inşallah sende stres yapmamalısın

progestanla ne alaka ben anlamadım. üçlü teste kadar günde 3 doz progestan içen arkadaşımın testi 1/1760 gibi birşey çıkmıştı..

canim ne kadar dogruluk payi var bilmiyorum biryerde okumustum aklima geldi o yuzden yazdim

çok üzüldüm cnm inan valla çok kötü oldum,

benimde ilk gebeliğimde o kadardı cnm, 8.5 haftalıkken kanama başlamıştı 9.5 haftalıkken kalbi durmuştu ve aldılar, senin neler yaşadığını çok ii anlıyorum ama gör bak bi sonraki gebeliğin şu an yaşadığın acıyı unutturacak sana...

umarım en yakın zamanda hamiş kalırsın...

Canım çok üzüldüm okurken. Allah yardımcın olsun tatlım en kısa zamanda hamile kalıp sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşal:Saruboceq:lah

çok saol cnm bu durumda beni düşündüğün için,

bakalım her şey Allahtan verende o alanda o, Allahım nasıl isterse öle olacak, bana sadece Allahıma dua edip beklemek kalıyo, başka yapabileceğim bi şi yok zaten....:Saruboceq:

Allah göstermesin. Rabbim yaşatmasın böyle acıları kimselere :Saruboceq:

ben kullandım beyaz tenliyim yuksek koruma almıstım hiç yanmadım gercekten

canım benim çok sağol bu cvbı bekliyodum bende. hemen alayım ordan o zaman. 30 faktörmü 50 faktörmü alaım sizce

gözün aydın canımmm

offf alllahımmmm çokk kötü oldum tweety mafoldumbenmafoldumben Cuma vakti hürmetine Rabbim gönlüne ferahlık ve sabır versin..İnşallah en yakın zamanda tekrar hamiş olduğunu duyarız canımm :Saruboceq: :Saruboceq:

begümcük beyaz tenliysen 50, bugday veya esmersen 30 yeterli sanıyorum. ben esmerim 30 alıcam bu sene..

begümcük beyaz tenliysen 50, bugday veya esmersen 30 yeterli sanıyorum. ben esmerim 30 alıcam bu sene..

beyaz değilim galiba buğdayım. cildim alerjik kırmızı kırmızı oluo sürekli yaz aylarında. 30 alayım canım bende. hamilelikte leke olmasından korkuyorum ondan alıyorum bende.peki bu güneş kremi nemlendirme de yapıo mu onuda ayrı mı kullanayım yoksa

Tweety arkadaŞım allah sabırlar versın aynı Şeylerı bende yaŞadım yaklaŞık 11 haftalıkken bebeĞımım kÜÇÜvÜk kalbı durdu Çok ÜzÜldÜm kahroldum ama alah sabrını verıyor kÜrtajdan sonra ıkıncı adetımı oldum doktor rahım toparlanmıŞ bırakın kendı halıne dedı bız de o ay yarı korunduk yanı doĞru dÜrÜst ılıŞkı olmadı hatta son adet tarıhımı bıle hatırlamıyom allah nasıp ettı gene olur hıÇ merak etme sen kendıne dıkkat et ayaklarını sıcak tut beslenmene dıkkat et tamam mı canım hıÇ ÜzÜlme

arkadaşlar tweety arkadaşımız malesef aramızdan ayrıldı. çekiliş katılım sayımız 15 e düştü. bu durumda bir kişi daha katılmalı ki tam olarak eşleşebilelim. ya da en son çare ben katılmam 14 kişi sizi eşleştiririm.

kızlar az önce kapı çaldı, açtım bide ne görim kocam hafta sonu evde olmayız die kocaman bi buket çiçek göndermiş anneler günü için, yanındada bebişimiz ve kendi adına müthiş duygusal bi not yazmış, koptum ağlamaktan, telefon açtım eşime teşekkür etmek için ağlamaktan konuşamadım, acayip duygulandım hala ağlıyorum nedense göz yaşlarım durmuyor, görende kötü haber aldım sanacak...

aa listemizde odamı vardı bekleyelim bir kişi daha buluruz cnmm bugün çekiliş olmasın pazartesi olsun belki nalan girer ona soralım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…