2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

COK GECMIŞ OLSUN TWEETY_07

YAŞAYAN BILIR.... AMA SEN HIC ÜZME TATLI CANINI INSALLAH TEZ ZAMANDA SAGLIGINA GERI KAVUŞUR VE TEKRAR ANNE ADAYI OLURSUN CANIM

BENDE BOŞ GEBELIK YAŞIYORUM GECEN CUMARTESI DOKTORA GITTIK ILK KALP ATIŞINI VE BEBEGIMIZI GÖRMEYE GITMIŞTIK AMA BAŞKA BIR DURUMLA KARŞI KARŞIYA KALDIK IŞTE.NE KALP ATIŞI NEDE BEBEGI GÖRDÜK CÜNKÜ YOKTU.....
YARIN KÜRTAJ OLCAM 3AY BOYUNCA BEBIŞ VAR SANDIM SEVDIM OKŞADIM AMA HAYAT IŞTE TECRÜBE KAZANIYORSUN YAŞADIKCA.....

ALLAHIMDAN DILEGIM TEKRAR HAMILE KALMAK VE SAGLIKLI BIR BEBIŞ DÜNYAYA GETIRMEK OLMAYANLARINDA VE BEBIŞ ISTEYENLEREDE ALLAHIM SAGLIKLI BEBIŞLER VERSIN:Saruboceq:

ay süper ya moralini düzeltti kocacığın enişteyi tebrik ediyorum çok düşünceliymişş

ayy ne düşünceli eşin varmış

aa listemizde odamı vardı bekleyelim bir kişi daha buluruz cnmm bugün çekiliş olmasın pazartesi olsun belki nalan girer ona soralım
valla canım 16 kişi olana kadar beklicez napalım..

ben katılırım cnm, beni yaz...

ay süper ya moralini düzeltti kocacığın enişteyi tebrik ediyorum çok düşünceliymişş

ayy ne düşünceli eşin varmış

valla canım 16 kişi olana kadar beklicez napalım..

öledir canım kocam hep beni düşünür, üzülmeme dayanamaz hiç, kıyamam ben ona, telefonda ağladım die üzüldü keşke not yazmasaydım dio, çok düşüncelidir canım kocam benim, ii ki onu tanımışım ii ki hayatıma girmiş, dünyaya tekrar gelsem tekrar onunla evlenirdim, valla hayatımında verdiğim en doğru karar kocama evet dediğim gündü....

seni çoookkk seviyorum aşkım...Şeniz

arkadaşlar hediye çekişişine bence hepimiz katılalım birbirimize hatıra kalır bu günlerimizi anarız bence çok heyacan verici bir katılım güsel bir anı bencee :)

merhaba bayanlar
cumanız mübarek olsun
tweety e çok üzüldüm en kısa zamanda sağlıklı bi şekilde hamile kalır inş hakkında hayırlısı

inan şu an ben bile ağlıyorum.nye ağladığımıda bilmyororum.çok duygulandım valla mafoldumben

gözünaydın canım.inşallah kan sonucunda güzel çıkar

ay çok üzüldüm.inan okurken gözlerim doldu.ne denir ne söylenirki böyle bi durumda.inşallah en kısa zamanda kucağına alırsın meleğini canım.

gercekten cok dusunceli bir esin varmis nalancim Allah mutlulugunuzu daim etsin nazarlardan saklasin

progestanla alakası olduğunu zannetmiyorum.ben oğluma hamileyken ikili teste kadar nerdeyse kullandım ve 32 yaşındaydım.rik oranım 1/7789 çıktı.kendini suçlama progestanın böyle bi etkisi olduğunu düşünmüyorum

başın sağolsun canım. bende ilk bebişim düşürmüştüm kıyamam çok zor allah kimselere bir daha göstermesin. dinlen sağlığına kavuş inşallah bebişlerin olur canım kendine ii bak.

kızlar bişey sorcm.benim test sonçlarım elmdede.birsüsü değer var .acaba hangisi önemli isim olarak hangisine bakmam laızm

canim gözün aydin icin rahatlamistir valla
canim benim diyecek birsey bulamiyorum okurken tüylerim diken diken oldu bende yasadigim icin acini cok iyi anliyorum rabbim sabrini veriyor inanki insallah en kisa zamanda tekrar hamile kalirsin bebegini saglikli sihhatli kucagina alirsin:teselli:
cok düsünceli esin varmis gerscekten rabbim ömür boyu daim etsin mutlulugunuzu:teytey:

canim bende düsünmüyorum ondan oldugunu bende halen kullaniyorum progestani öyle birsey olsa doktorlar vermez heralde bugün hep kötü haberler yazilmis insan okuyunca tuhaf oluyor rabbim herkese iyilik güzelik sagliklar versin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…