kızlar günaydın,
şu anda inanın yazmak çok zor gelior ama birde yaşaması varsalı günü akşam şiddetli bel ve kasık ağrım başladı. dr umu aradım gelin dedi ultrasona aldığında meleğim ölmüştü yapılacak hiçbir şey yoktu İçine sevgisi sinmiş özlemle kavuşmayı beklediğin görmeden çok şey hissettiğin senden bir parçadan ayrılmak çok zor Allah kimseye yaşatmasın üzülerek aranızdan ayrılıyorum Allah hepinize sağlıklı sıhhatli bebişler versin inşallah benim içinde ne olur dua edin en kısa zamanda tekrar anne adayı olup sağlıklı bir bebeğe kavuşabileyim
kızlar az önce kapı çaldı, açtım bide ne görim kocam hafta sonu evde olmayız die kocaman bi buket çiçek göndermiş anneler günü için, yanındada bebişimiz ve kendi adına müthiş duygusal bi not yazmış, koptum ağlamaktan, telefon açtım eşime teşekkür etmek için ağlamaktan konuşamadım, acayip duygulandım hala ağlıyorum nedense göz yaşlarım durmuyor, görende kötü haber aldım sanacak...
ayy ne düşünceli eşin varmışkızlar az önce kapı çaldı, açtım bide ne görim kocam hafta sonu evde olmayız die kocaman bi buket çiçek göndermiş anneler günü için, yanındada bebişimiz ve kendi adına müthiş duygusal bi not yazmış, koptum ağlamaktan, telefon açtım eşime teşekkür etmek için ağlamaktan konuşamadım, acayip duygulandım hala ağlıyorum nedense göz yaşlarım durmuyor, görende kötü haber aldım sanacak...
valla canım 16 kişi olana kadar beklicez napalım..aa listemizde odamı vardı bekleyelim bir kişi daha buluruz cnmm bugün çekiliş olmasın pazartesi olsun belki nalan girer ona soralım
arkadaşlar tweety arkadaşımız malesef aramızdan ayrıldı. çekiliş katılım sayımız 15 e düştü. bu durumda bir kişi daha katılmalı ki tam olarak eşleşebilelim. ya da en son çare ben katılmam 14 kişi sizi eşleştiririm.
ben katılırım cnm, beni yaz...
süpersin canım kaydirigubbakcemile5ben katılırım cnm, beni yaz...
ay süper ya moralini düzeltti kocacığın enişteyi tebrik ediyorum çok düşünceliymişş
ayy ne düşünceli eşin varmış
valla canım 16 kişi olana kadar beklicez napalım..
süpersin canım kaydirigubbakcemile5
öledir canım kocam hep beni düşünür, üzülmeme dayanamaz hiç, kıyamam ben ona, telefonda ağladım die üzüldü keşke not yazmasaydım dio, çok düşüncelidir canım kocam benim, ii ki onu tanımışım ii ki hayatıma girmiş, dünyaya tekrar gelsem tekrar onunla evlenirdim, valla hayatımında verdiğim en doğru karar kocama evet dediğim gündü....
seni çoookkk seviyorum aşkım...Şeniz
gözünaydın canım.inşallah kan sonucunda güzel çıkarSelam kızlar, işe yeni geldim, bebişimi gördüm. ense kalınlığı 1,2mm çok hareketliydi maaşallah.. kan verdim haftaya çarşamba günü alıcam sonuçları.
Doktor son sat tarihimi de 12/02/2010 olarak değiştirdi. Şimdilik bu kadar kızlar. geçmişi okuyamadım akşama inşallah okurum. görüşmek üzere..
ay çok üzüldüm.inan okurken gözlerim doldu.ne denir ne söylenirki böyle bi durumda.inşallah en kısa zamanda kucağına alırsın meleğini canım.kızlar günaydın,
şu anda inanın yazmak çok zor gelior ama birde yaşaması varsalı günü akşam şiddetli bel ve kasık ağrım başladı. dr umu aradım gelin dedi ultrasona aldığında meleğim ölmüştü yapılacak hiçbir şey yoktu İçine sevgisi sinmiş özlemle kavuşmayı beklediğin görmeden çok şey hissettiğin senden bir parçadan ayrılmak çok zor Allah kimseye yaşatmasın üzülerek aranızdan ayrılıyorum Allah hepinize sağlıklı sıhhatli bebişler versin inşallah benim içinde ne olur dua edin en kısa zamanda tekrar anne adayı olup sağlıklı bir bebeğe kavuşabileyim
kızlar az önce kapı çaldı, açtım bide ne görim kocam hafta sonu evde olmayız die kocaman bi buket çiçek göndermiş anneler günü için, yanındada bebişimiz ve kendi adına müthiş duygusal bi not yazmış, koptum ağlamaktan, telefon açtım eşime teşekkür etmek için ağlamaktan konuşamadım, acayip duygulandım hala ağlıyorum nedense göz yaşlarım durmuyor, görende kötü haber aldım sanacak...
öledir canım kocam hep beni düşünür, üzülmeme dayanamaz hiç, kıyamam ben ona, telefonda ağladım die üzüldü keşke not yazmasaydım dio, çok düşüncelidir canım kocam benim, ii ki onu tanımışım ii ki hayatıma girmiş, dünyaya tekrar gelsem tekrar onunla evlenirdim, valla hayatımında verdiğim en doğru karar kocama evet dediğim gündü....
seni çoookkk seviyorum aşkım...Şeniz
progestanla alakası olduğunu zannetmiyorum.ben oğluma hamileyken ikili teste kadar nerdeyse kullandım ve 32 yaşındaydım.rik oranım 1/7789 çıktı.kendini suçlama progestanın böyle bi etkisi olduğunu düşünmüyorumsaol cnm, evet kullandım hamileliğin başında hatta zorla yazdırdım iğneleri dr. a keşke yazdırmasaydım o zaman, bi de yaş faktörüde işin içine karışınca tam oldu desene, neyse bekleyip görecez artık...
ilk amniyosentez haberini vermek bana nasip kısmetmiş demek...
kızlar günaydın,
canim gözün aydin icin rahatlamistir vallaSelam kızlar, işe yeni geldim, bebişimi gördüm. ense kalınlığı 1,2mm çok hareketliydi maaşallah.. kan verdim haftaya çarşamba günü alıcam sonuçları.
Doktor son sat tarihimi de 12/02/2010 olarak değiştirdi. Şimdilik bu kadar kızlar. geçmişi okuyamadım akşama inşallah okurum. görüşmek üzere..
canim benim diyecek birsey bulamiyorum okurken tüylerim diken diken oldu bende yasadigim icin acini cok iyi anliyorum rabbim sabrini veriyor inanki insallah en kisa zamanda tekrar hamile kalirsin bebegini saglikli sihhatli kucagina alirsin:teselli:kızlar günaydın,
cok düsünceli esin varmis gerscekten rabbim ömür boyu daim etsin mutlulugunuzu:teytey:kızlar az önce kapı çaldı, açtım bide ne görim kocam hafta sonu evde olmayız die kocaman bi buket çiçek göndermiş anneler günü için, yanındada bebişimiz ve kendi adına müthiş duygusal bi not yazmış, koptum ağlamaktan, telefon açtım eşime teşekkür etmek için ağlamaktan konuşamadım, acayip duygulandım hala ağlıyorum nedense göz yaşlarım durmuyor, görende kötü haber aldım sanacak...
progestanla alakası olduğunu zannetmiyorum.ben oğluma hamileyken ikili teste kadar nerdeyse kullandım ve 32 yaşındaydım.rik oranım 1/7789 çıktı.kendini suçlama progestanın böyle bi etkisi olduğunu düşünmüyorum
sen yaz neler olduğunu anlamaya çalışırızkızlar bişey sorcm.benim test sonçlarım elmdede.birsüsü değer var .acaba hangisi önemli isim olarak hangisine bakmam laızm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?