kız sen de kocalara hiç dayanamıyon bakıyorum. sayende bayram edecekler adamcaazlar :roflol:aç canım sende yavaştan kocişe yazıkk karnına dikkat et yeter
32 yaşında ve evet çok kafa. muayenehanesinde beklerken içerden hep kahkahalar duyuyoruz kaydirigubbakcemile3 işinde de çok iyiSenin doktorun çok kafa birine benziyoo:smiley-cool:
sürebildiğin kadar sür canım. zararsız olmak koşuluyla elinden geleni yap derim. sonra çatlakları görüp sinir olmaktan iyidir..13 tl de ucuzmuş ya
ama hergün sürmek lazım sabah akşam
bende o yağı hergun süremiyorum ki :bbo:
sebamedinkini de alayım sabah onu süreyim akşam diğerini olmaz mı öle :kedi:
çünkü hangisinin iyi sonuc verdiğini bilemeyiz ki bilmiyorumkismile
Günaydın kızlara.s.
İstanbul da hava çok sıcak.Dün gece üzerimize hiçbişey örtmeden yattık.Doktorum yazın sıcaklardan sıkıntı yaşayabileceğimi söyledi.
Günaydın kıslar geçmişe bakıp geliyorum....
ebett hihoyyytsende mi kremini kullanıyorsun canım palmersin. üstünde hamile resmi olan kaydirigubbakcemile5
sadece bebe yağı kullanmayın. arkadaşımda hiçbişr işe yaramadı..
palmers in kremi ne kadar?
Ay çok sevindim.hihoyyythihoyyytmrblar kızlarrrrr
ben dün doktora gittim sositososito akıntım çok fazlaydı. oda altımı iice yara yaptı. aradım doktoru gel dedi gittim. neyse çikolata yemedim bu sefer. maşallah baya hareketliydi yinede kuzum. herşey çok güzel dedi. suyun gelişimi v.s. bide %50 den fazla ihtimal kız dedi hihoyyythihoyyythihoyyyt
bendeçok sıcaklıyorum şimdiden böyleysem yazın naparım bilmiyorum vücut ısım çok yüksek
aynen benim de öyle.. çok üşüyen biriydim artık tam tersi oldum.. geceleri eşim yorgan örtüyor ben üstüm açık yatıyorum..bendeçok sıcaklıyorum şimdiden böyleysem yazın naparım bilmiyorum vücut ısım çok yüksek
sürebildiğin kadar sür canım. zararsız olmak koşuluyla elinden geleni yap derim. sonra çatlakları görüp sinir olmaktan iyidir..
Ay çok sevindim.hihoyyythihoyyyt
Evet valla napalımTatilde denize gielim bol bolhihoyyyt
Bu arada 20 haftalık olucam ttatil başladığında kısmetse.Acaba doktorum gitmeme izin verir mi.5 saatlik yol aslında.Erken diye şimdi bişey sormuyorum şimdi
Günaydın kıslar geçmişe bakıp geliyorum....
aynen benim de öyle.. çok üşüyen biriydim artık tam tersi oldum.. geceleri eşim yorgan örtüyor ben üstüm açık yatıyorum..
günaydın nalancım..
ben de 20 haftalık olucam ama izin verirler neden vermesinler. ayrıca bir hamile mayosu almam lazım of akannehirBu arada 20 haftalık olucam ttatil başladığında kısmetse.Acaba doktorum gitmeme izin verir mi.5 saatlik yol aslında.Erken diye şimdi bişey sormuyorum şimdi
dilemma yazık adama, siz nasıl dayanıyorsunuz anlamadım hem de 3 ay :1shok: sezencim hayırlı olsun:teytey:
benim durumum begümle aynı kovalıyorum
Ay çok sevindim.hihoyyythihoyyyt
Evet valla napalımTatilde denize gielim bol bolhihoyyyt
Bu arada 20 haftalık olucam ttatil başladığında kısmetse.Acaba doktorum gitmeme izin verir mi.5 saatlik yol aslında.Erken diye şimdi bişey sormuyorum şimdi
aynen benim de öyle.. çok üşüyen biriydim artık tam tersi oldum.. geceleri eşim yorgan örtüyor ben üstüm açık yatıyorum..
günaydın nalancım..
bende senin gibiyim geceleri üstümü açıyorum ben burda okumuştum yazın bizim gibi hamiş olanlar kafalarını buzluğa sokuyolarmış temmuz ağustos sıcaklarında bizde öyle olucaz bu gidişle bu senede yaz çok sıcak geçicek diyolar allah yardımcımız olsun
kızlar günaydın!
dün hastaneye boşuna gittim.
idrar ve kan tahlilim güzel çıktı bir sorun yok.
ama benim edepsiz dün beni baya uğraştırıp yordu.
dün 2 li test yapılacaktı önce ultrosona girdim. doktora girmeden çikolata yedim.
birde kesme şeker yedim.
benimki gayet sakin yatıyordu. doktor uğraştı uyandırdı ama düz durması gerekiyormuş.
ense kalınlığını ölçemedi. sonra bana çikolata ye 20 dk dolaş tekrar gel dedi.
gittim çikolata yedim içim yandı resmen. dolaştım eşimle.
tekrar girdik ultrosona hareket diyor ama bir türlü düz durmadı.
doktor oynattı yok bana mısın demedi?
doktor 10 dk. merdiven in çık dedi. çatıya kadar inip çıktım bu arada eşim dakika tutuyor.
3. kere girdim yok illa yan durup bize bakıyor.
kısa bir süre düz durdu tabi ölçüm için yeterli olmadı.
bugün yine gel dedi ama gidemiyorum.
1 ay sonra 4 lü test yapılacakmış.
cinsiyet belli değil bir dahaki randevuda belli olacak!
izin verir cnm nereye gidiceksin denizi temizmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?