2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
begümcük fitil kullanıyormuş ondada varmış doktor fitil yazmış yoksa rady miydi ay kafam karıştı valla...

slm kızlar bende de sarımsı akıntı oluyordu fazlasıyla doktora sorduğumda 5 bardak suyu ısıt sonra soğut ve içine bir kaç kaşık sirke at onunla yıka dedi eğerki fayda etmezse bidahaki sefere fitil veririm dedi

bende sürekli tüm vücut için ağdaya gidiyorum ama baştan takip edemedim ne zararı varmışkii sir ağdanın arkadaşlar???

Evet canım çalışanlar için en rahatı elbise. Kıyafetler çok fark ediyor ben sabahları aç karna geceliğimle tartılıyorum en doğru kilo o çünkü. Senin boyun kaç?

evde tartım yok canım. dışarda tartılıyorum bu yüzden.
boyum 1.67 cm. 61 ile hamile kaldığımı düşünürsem 71-73 olmam lazım en çok.
umarım iştahım çok açılmaz ve çok yemem.

evde tartım yok canım. dışarda tartılıyorum bu yüzden.
boyum 1.67 cm. 61 ile hamile kaldığımı düşünürsem 71-73 olmam lazım en çok.
umarım iştahım çok açılmaz ve çok yemem.
Anladım canım evet sen 500-700 gram arası kıyafet ve yediklerini de sayarak düş.Çok fark ediyor bir bardak su içince 100 gram daha çok çıkıyorum ben artık ustası oldum kg işinin :)))) inşallah çok kilo almayız ben 14.haftamdayım 2.trimester da doktorum 5 kg alırsın dedi bakalım görcez ben kaç kg alcam. 3.5 ayda 900 gram aldım inşallah 2.trimester da fazla kilo almam diyodum ama kuzenim ve bir arkadaşım doğumda 20 kg aldılar. şu an bir görseniz eski hallerine döndüler,insan veriyor onun için inşallah almam demicem ve canım ne istiyosa yicem :)

benim kız kardeşim 170 boyunda 60 kiloydu ve ne yerse yesin kilo almazdı metabolizması iyi çalışıyordu..hamile kaldı oldu kardeşim 85 kilohihoyyythihoyyyt görenler bile şok oluyordu durumuna hatta bizde acımaya başlamıştık yazık böyle kalacak diye:))) ama doğum dan sonra ne diyet ne spor hiçbişey bile yapmadan gitti bütün kiloları kız kardeşim yine 65 kilo kızlar:)) o yüzden rahat olun takmayın bunları kafanıza:dance:

bende elbise aldim kendime bi kaç tane.
annemde bi hamiş pantolonu bi de t-shirt ü aldi bana çok tatlizemuszemus
ne güzel hiç kilo almamişsin.ben aldim başimi gidiorum..
şimdilik durmuş gibi görünüo ama maşallah 8 kiloyu dewirdim

lady canım sen niye doktor arıyorsunki bide çok para ya adam her gidenden o kadar para aldıysa adam köşeyi dönmüştür bu devirde kadın doğumcu olacaksın.

amniyosentez dedi doktorum da ondan başka doktora gidicem
iş arkadasım bi dr daha önerdi bi arim dedim fiyatını ve randevu gününü söleyince oha felan oldum laelaelaelaelae

günde 1 kereyle bişi olmaz seviyom da hurmayı boshayallersmilesonunda bol bol yeriz olumunekankayizsmile
bende dün aldım normalde 80b takardım 95c oldu yaa dahada büyürse yandım anam :umursamaz:

koca memikli iloş :ecrin_bebek:
sanki benimkiler küçük :roflol:
çılgın bu dr.lar ya bunlar nasıl rakkamlar valla, rıza beyde ii bi dr. muş cnm onuda duymuştum ii bi seçim yapmışsın cnm...
evet canım iyi bi doktor
normal muayenlere bakmıyomuş riskli gebeliklere bakıyomuş
hayırlısı olsun canım ya

kızın mı olcak senin tatlı sevmiyon melodim
ben pekmez çok yiyorum :kedi:
bende yazın elbise giyicem
pantolon almayı düşünmüyorum esofman giyerim hafta içi
hafta sonu da işyerinde elbise zemuszemus

1 kg aldım diye doktordan fırça yedimbilmiyorumkismile
1 kg nun lafımı olur aramızda canın sağolsun bile demedi:umursamaz:

1 kg ne ki la senin doktor da :uhm:

pilates istiidin noldu bilmiyorumkismile

spor neyim yapcak mısınız kızlar merak ettim guclubacismile

evet canım bende çok alışveriş yaptım ordan kaydirigubbakcemile5 sinbo haa. kaliteli yani ii o zaman valla fiyatta süpermiş haaa bende alayım bi tane aklinialirimsmile

çokk saol canım yaa çok ii fikir oldu bana Şeniz

aynen bende yidim fırçayı sempatiksalakcinni
nalak karı onane kilomdan alsanaalsanasmile altı üstü 2 kilo almışım ona kızdı boshayallersmile

kiloyı da memiklerden aldık bi kerem
bide bebekten :ecrin_bebek:
artı bi kilomuz yok yane demi -tatlicadiarzu-

1 kg ne ki la senin doktor da :uhm:

pilates istiidin noldu bilmiyorumkismile

spor neyim yapcak mısınız kızlar merak ettim guclubacismile

Aldım plates cd sini de doktora sorup başlayacam yada sormam bilmiyimboshayallersmile

Ama spor neyim yapacam yani bişilerle ilgilenecem bende istemiyorum kilo almak çünkübilmiyorumkismile

aynen bende yidim fırçayı sempatiksalakcinni
nalak karı onane kilomdan alsanaalsanasmile altı üstü 2 kilo almışım ona kızdı boshayallersmile

Bir de görsen tripli tripli gereksiz yere kilo almışsınız dedi bana :umursamaz:

smooth away miş o kese gibi şeyin adı hatta bu sayfada sol tarafta reklamı var sürekli ağrısız ağda die şimdi gördüm bende onu arıyordum...
nalancım, ben de bunlar ilk çıktığında araştırmıştım. bildiğin zımpara kağıdının çok çok inceltilmişini düşün, jiletle aynı hesaba geliyor. genelde kol ve bacak kılları için kullanıyor kadınlar. zımpara kağıdı gibi olduğu için koltuk altı ve bikini bölgesini acayip tahriş ediyormuş hep yabancı forumlardan okumuştum. diğer bir kötü yanı diyelim ki bir kağıdını sadece bir kere bir koluna kullanabiliyorsun sonra köreliyormuş. o yüzden de çok pahalıya geliyor vesaire. bütün bunları okuyunca almaktan vazgeçmiştim. ebay'den alacaktım ben.

fınfıık, senin doktorun kilo takıntısı var herhalde :) yahu ne olcak bir kilo :umursamaz:

cd alsam evde tembellik ederim gibime geliyo
hem pilates topunu alana kadar :kedi:
sen aldın mı pilates topunu fınfık kaydirigubbakcemile2
yogaya baslayamadım bi türlü ya :bbo:

İlk 3 aylık dönemde 1 - 3,5 kg arasına kadar alınıyor zaten.Kızılcak bir şey yok bence bayağı abartmış.Benim doktorum gayet normal buldu mesela benim 900 gram almamı.2. 3 aylık döneme girdik bu dönemde de 5 kg almalıymışım.Zaten çok kilo alanlar da üzülmesin,bütün kilolar gidiyor doğumdan sonra.

Benim dr um 1 kilo aldım deyince beni rahatlatmaya çalıştı. Stres yapma sen çok kilo almazsın aldığını da verirsin merak etme dedi. Hamilelik kadına çok yakışır falan dedi. Ne iyi doktorum varmış:)) zemuszemus

yara bandı koyabilirsin çok çıktıgı zamanlarda kaydirigubbakcemile3

kızlar hurma yiyo musunuz bilmiyorumkismile
hurmayı dr um yeme dedi bana. erken doğum riski yapıyormuşş..

canım ben de annemlere yazlık hediyesi almıştım sanırım aynı tost makinesi. siyah olan değil mi? ama 15 gün sonra kırıldı yan tarafı tabi plastik olduğu için. dikkatli kullan derim..

süt dolunca 105 e çıkar artık nadide sultan gibi gezersin:roflol:benimde 85 ti 90 olduu bende arkandayımm :roflol:
yürüyün kızlar ben de arkanızdayım 90 numara sütyenlerim olmuyorsempatiksalakcinni

canım dr arkadaşıma krampları için magnezyum takviyesi verdi ve arkadaşım çoook çok rahatladığını söylüyor. istersen bir sor dr una..

netim gitmişti anca geldi ben de öldüm yorgunluktan belim kopacak ama 1 hafta rahatım :lepi:

Son düzenleme:
benim doktorum iyi mi bilmem çünkü ben kilo verdim sempatiksalakcinni

bana da drum 4 kilo aldım diye biraz yavaş git istersen dedi. dr bey hiç sorun değil ben veririm hamile kalmadan önce 19 kilo verdim dedim güldü bişey demedi. geçen gün alışveriş yaparken kasada bekliyoduk çöp gibi bir bayan da arkamızda. hamilelik falan derken dedi ki hiç takma 90 kilo doğuma gittim ve sadece emzirerek yine bu hale geldim. zaten hiç takmıyorum yine zayıflarım. kilo almicam diye hamileliğimi kendime zehir edememm..

zaten sadece yemeyle o kilolar alınmıyor bence. hamileliğin getirdiği bişey kolay kilo almak yoksa ben de eskisinden fazla yediğimi düşünmüyorum. canımın istediğinide yiyorum tatlı bişey canım hiç istemiyor hiç almamam lazım bu durumda ama alıyorum ben de fazla olmasa da 2 kiloyu devirdim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…