begümcük fitil kullanıyormuş ondada varmış doktor fitil yazmış yoksa rady miydi ay kafam karıştı valla...
Selam kızlar nasılsınız?Hava gerçekten çok sıcak bugün.ağdayı ben de yaptırıyorum mecburen.Kendim yapamıyorum çünkü.Bacaklara artık yaptırmam yaz geldi makineye devam ama genitale kesinlikle ağda.
Evet canım çalışanlar için en rahatı elbise. Kıyafetler çok fark ediyor ben sabahları aç karna geceliğimle tartılıyorum en doğru kilo o çünkü. Senin boyun kaç?
Anladım canım evet sen 500-700 gram arası kıyafet ve yediklerini de sayarak düş.Çok fark ediyor bir bardak su içince 100 gram daha çok çıkıyorum ben artık ustası oldum kg işinin :)))) inşallah çok kilo almayız ben 14.haftamdayım 2.trimester da doktorum 5 kg alırsın dedi bakalım görcez ben kaç kg alcam. 3.5 ayda 900 gram aldım inşallah 2.trimester da fazla kilo almam diyodum ama kuzenim ve bir arkadaşım doğumda 20 kg aldılar. şu an bir görseniz eski hallerine döndüler,insan veriyor onun için inşallah almam demicem ve canım ne istiyosa yicem :)evde tartım yok canım. dışarda tartılıyorum bu yüzden.
boyum 1.67 cm. 61 ile hamile kaldığımı düşünürsem 71-73 olmam lazım en çok.
umarım iştahım çok açılmaz ve çok yemem.
Anladım canım evet sen 500-700 gram arası kıyafet ve yediklerini de sayarak düş.Çok fark ediyor bir bardak su içince 100 gram daha çok çıkıyorum ben artık ustası oldum kg işinin :)))) inşallah çok kilo almayız ben 14.haftamdayım 2.trimester da doktorum 5 kg alırsın dedi bakalım görcez ben kaç kg alcam. 3.5 ayda 900 gram aldım inşallah 2.trimester da fazla kilo almam diyodum ama kuzenim ve bir arkadaşım doğumda 20 kg aldılar. şu an bir görseniz eski hallerine döndüler,insan veriyor onun için inşallah almam demicem ve canım ne istiyosa yicem :)
kızlar netim gitti giremedim o yüzden.
yazın ne giyeceğiz diye sormuş ladyim.
ben elbise girmeyi düşünüyorum. sıcakta başka türlü rahat edemem.
hurmayı son aylarda yemeyi düşünüyorum.
doktora pekmez yeme konusunu sordum. yiyebilirisin ama sana kilo aldırır dedi.
3 hafta önce 64 çıkmıştım. bu sefer 63,5 çıktım.
500 gr kıyafetleri çıkarsak 63 oluyorum. fazla kilo almak istemiyorum.
iyi ki tatlı sevmiyorum hamileliğimde.
lady canım sen niye doktor arıyorsunki bide çok para ya adam her gidenden o kadar para aldıysa adam köşeyi dönmüştür bu devirde kadın doğumcu olacaksın.
Valla biryerde gözüme çarptı hurmanın rahim kasılmalarını başlatma gibi bir özelliği varmış
Bu kasılmalar için de çok erken olduğundan yeme işini çok abartmamak lazım kuşumkaydirigubbakcemile5
bende dün aldım normalde 80b takardım 95c oldu yaa dahada büyürse yandım anam :umursamaz:
evet canım iyi bi doktorçılgın bu dr.lar ya bunlar nasıl rakkamlar valla, rıza beyde ii bi dr. muş cnm onuda duymuştum ii bi seçim yapmışsın cnm...
kızlar netim gitti giremedim o yüzden.
yazın ne giyeceğiz diye sormuş ladyim.
ben elbise girmeyi düşünüyorum. sıcakta başka türlü rahat edemem.
hurmayı son aylarda yemeyi düşünüyorum.
doktora pekmez yeme konusunu sordum. yiyebilirisin ama sana kilo aldırır dedi.
3 hafta önce 64 çıkmıştım. bu sefer 63,5 çıktım.
500 gr kıyafetleri çıkarsak 63 oluyorum. fazla kilo almak istemiyorum.
iyi ki tatlı sevmiyorum hamileliğimde.
1 kg aldım diye doktordan fırça yedimbilmiyorumkismile
1 kg nun lafımı olur aramızda canın sağolsun bile demedi:umursamaz:
sinbo cnm 29 TL ye almış kociş hepsiburadadan, orası çok hesaplı oluyo ben bi çok şeyi ordan alıyorum, hem bolca taksit yapıyorlar hemde bi sorun olunca ya ürünü hemen değiştiriyorlar yada para iadesi yapıyorlar müthiş bi yer,
geçen ayda sinbonun minik fritözünü aldım acayip güzel bişi siyah renk, benim büyük fritözüm 4-5 litre yağ alıyodu buna 1 litre bile koymadım çok tatlı, ben genel olarak sinbonun ürünlerini tercih ediyorum hem kullanışlı hemde sağlam,
bi de sinbonun pilli sıvı sabunluğu var sensörlü gören herkes hayran kaldı valla, elini altına tutunca sabun akıyo, altındada tepsisi var sabun dökülürse ona dökülsün die, mutlaka incelemeni tavsiye ederim cnm...
valla dünde bugünde denedim cnm tam kıvamında yaptı tostu, ne sert ne yumuşak, zaten soğukken koyuyorsun ışık sönünce hazır, çok güzel, benim büyük tost makinem az biraz fazla tutunca beton gibi yapıyordu bu tam kıvamında yaptı, biz eşimle çok beğendik valla..
1 kg aldım diye doktordan fırça yedimbilmiyorumkismile
1 kg ne ki la senin doktor da :uhm:
pilates istiidin noldu bilmiyorumkismile
spor neyim yapcak mısınız kızlar merak ettim guclubacismile
aynen bende yidim fırçayı sempatiksalakcinni
nalak karı onane kilomdan alsanaalsanasmile altı üstü 2 kilo almışım ona kızdı boshayallersmile
nalancım, ben de bunlar ilk çıktığında araştırmıştım. bildiğin zımpara kağıdının çok çok inceltilmişini düşün, jiletle aynı hesaba geliyor. genelde kol ve bacak kılları için kullanıyor kadınlar. zımpara kağıdı gibi olduğu için koltuk altı ve bikini bölgesini acayip tahriş ediyormuş hep yabancı forumlardan okumuştum. diğer bir kötü yanı diyelim ki bir kağıdını sadece bir kere bir koluna kullanabiliyorsun sonra köreliyormuş. o yüzden de çok pahalıya geliyor vesaire. bütün bunları okuyunca almaktan vazgeçmiştim. ebay'den alacaktım ben.smooth away miş o kese gibi şeyin adı hatta bu sayfada sol tarafta reklamı var sürekli ağrısız ağda die şimdi gördüm bende onu arıyordum...
fınfıık, senin doktorun kilo takıntısı var herhalde :) yahu ne olcak bir kilo :umursamaz:1 kg aldım diye doktordan fırça yedimbilmiyorumkismile
yara bandı koyabilirsin çok çıktıgı zamanlarda kaydirigubbakcemile3bende 3 parmak kalınlığında ve süngersiz kullanıyorum ama yazın üstüne ince bişi giydinmi göğüs uçların çıkarsa kötü oluyo, benim en ufak şeyde hemen çıkar, üşüdüğüm zaman felan çok feci yani...
göğüs pedlerinden denedim ama onlar daha feci belli oluyo....-tatlicadiarzu-
hurmayı dr um yeme dedi bana. erken doğum riski yapıyormuşş..kızlar hurma yiyo musunuz bilmiyorumkismile
canım ben de annemlere yazlık hediyesi almıştım sanırım aynı tost makinesi. siyah olan değil mi? ama 15 gün sonra kırıldı yan tarafı tabi plastik olduğu için. dikkatli kullan derim..sinbo cnm 29 TL ye almış kociş hepsiburadadan, orası çok hesaplı oluyo ben bi çok şeyi ordan alıyorum, hem bolca taksit yapıyorlar hemde bi sorun olunca ya ürünü hemen değiştiriyorlar yada para iadesi yapıyorlar müthiş bi yer,
yürüyün kızlar ben de arkanızdayım 90 numara sütyenlerim olmuyorsempatiksalakcinnisüt dolunca 105 e çıkar artık nadide sultan gibi gezersin:roflol:benimde 85 ti 90 olduu bende arkandayımm :roflol:
canım dr arkadaşıma krampları için magnezyum takviyesi verdi ve arkadaşım çoook çok rahatladığını söylüyor. istersen bir sor dr una..kızlar bişey sorucam size...benim yaklaşık olarak 1 haftadır karnıma kramp giriyor.otururken bişey yok.tam kalkarken sağ tarafıma bir sancı bir kramp anlatamam.bir kaç adım atıyorum bu sefer sağ bacağıma vuruyor bu kramp...umarım kötü bişey değildir..p.tesi profa gittiğimd sorucam...sizdede bu şekilde oluyormuu?
bana da drum 4 kilo aldım diye biraz yavaş git istersen dedi. dr bey hiç sorun değil ben veririm hamile kalmadan önce 19 kilo verdim dedim güldü bişey demedi. geçen gün alışveriş yaparken kasada bekliyoduk çöp gibi bir bayan da arkamızda. hamilelik falan derken dedi ki hiç takma 90 kilo doğuma gittim ve sadece emzirerek yine bu hale geldim. zaten hiç takmıyorum yine zayıflarım. kilo almicam diye hamileliğimi kendime zehir edememm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?