2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canim hosgeldin iki erkek olucak masallah rabbim bagislasin onlari:Saruboceq:
canim gecmis olsun bu korkular bizi mahvediyor rabbim korktugumuzdan emin umdugumuza nail eylesinolumunekankayizsmile
güle güle kullan cani:1hug:m
eşim göğüslerim küçük diye şikayet ederdi şimdi nerde o eski göğüslerin diyor.nankörsün sen diyorum eskiden beğenmiyordun gelen gideni aratır diyorum bende:)

ah bu erkekler zaten bizim malatyalilardada gögüsler bayagi büyük oluyorkaydirigubbakcemile3

ben göğüsten yana çok şansızım.zaten çok büyktüler. şimdi vücdumun hepsi göğüs gibi duruyoo.95 takıyorm bene.doğma kadar kaç olur bilemem.geçen hafta arası pişik oldu zaten.arasına peçete koup dolaşııyorum.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

pişik için pudra sür bol bol canım, iş yerinde tuvalete gittiğinde ıslak mendille sil aralarını ii gelir..

aklinialirimsmile aklinialirimsmile

canim hosgeldin iki erkek olucak masallah rabbim bagislasin onlari:Saruboceq:
amin canımm hepimizin evladını bize bağışlasın...canım çok saol... evet canım 2 tane aslan parçam olduuu:))
kızlar hurma yiyo musunuz bilmiyorumkismile
ben ağustostada doğum yaptığım için biliyorum sanırım biz ozmn son 2 ayda yedik canımm
tmm cnm, uğra mutlaka özletme kendini...
tamammm canummm benüüüm:1hug:

kızlar bişey sorucam size...benim yaklaşık olarak 1 haftadır karnıma kramp giriyor.otururken bişey yok.tam kalkarken sağ tarafıma bir sancı bir kramp anlatamam.bir kaç adım atıyorum bu sefer sağ bacağıma vuruyor bu kramp...umarım kötü bişey değildir..p.tesi profa gittiğimd sorucam...sizdede bu şekilde oluyormuu?

Hamilelikte kasık ağrısı nedenleri ve çözüm yolları.. Gebelik döneminde doğum için düzenli olarak büyüme ve genişleme eğilimi gösteren rahim, karın boşluğunu dik tutan bağların bu gelişim sonucu aşırı derecede gerilmesine sebep olur. Bu gerilmeler ve bebeğin karın içerisindeki ani yer değiştirmelerini anne adayı kasık ve bel ağrısı olarak hisseder.

Anne adayı tarafından hissedilen hafif ölçüdeki bu ağrılar gebelik dönemi süresince son derece normal karşılanmalıdır. Öyle ki bu ağrıların aniden, sebepsiz yere durması veya ağrıların zıt yönde şiddetli artması, buna bağlı olarak da idrara eşlik eden yanma hissi gebeliğin gelişim evrelerinde belirli bir terslik olduğunun göstergesidir.

İlerleyen zamanlarda anne adayı karnında büyüyen cenin, omurilik alt yapısını bozarak yine aynı şekilde anne adayına ağrı hissi verebilir. Bel ve kasık ağrılarına karşın ayaklarınızı karın bölgenize doğru çekerek uzun süreli istirahat edebilirsiniz. Buna karşın anne adayı ağrılardan büyük ölçüde rahatsız oluyorsa, eczane ve tıbbi ürünler satan marketlerde, doktorunun da tavsiyesiyle vücuda fazladan magnezyum ve kalsiyum sağlayan ilaçlardan kullanabilir.

evet bendede oluyo cnm yataktan yada koltuktan kalkarken hızlı kalkarsam oluyo ama bacağıma vurmuyo biraz yürüyünce geçiyo...

güzel bi yazı ii bulmuşsun cnm, teşekkürler...

Kızlar nasılsınız: AĞda konusu konusulmus ben sÜreklı yapıtırıyorum valla kuafÖrÜn doĞum yaptı hstneye gıtmeden yapmıŞtı: Benımde kasıĞımda agrılar oluyor sanırım normaldır

tşk ederim yabangülü ...normal gibi duruyor durum ama neden tek taraflı acaba..hep merak ederdim hamile olanlar ne hissediyor diyee..zor işmiş anne olmak...

Kızlar nasılsınız: AĞda konusu konusulmus ben sÜreklİ yapıtırıyorum valla kuafÖrÜn doĞum yaptı hstneye gİtmeden yapmıŞtı: Benİmde kasıĞımda agrılar oluyor sanırım normaldİr

bende yaptiriorum normalde ayda bir ama daha 2 hafta olmadan uzadilar şimdi akannehir

kasık ağrılarınıda doktora sormuştum ben normal olduğunu we istirahat gerektirdiğini söylemişti.
çalişirken nasil olcaksa artik...

kızlar netim gitti giremedim o yüzden.
yazın ne giyeceğiz diye sormuş ladyim.
ben elbise girmeyi düşünüyorum. sıcakta başka türlü rahat edemem.
hurmayı son aylarda yemeyi düşünüyorum.
doktora pekmez yeme konusunu sordum. yiyebilirisin ama sana kilo aldırır dedi.
3 hafta önce 64 çıkmıştım. bu sefer 63,5 çıktım.
500 gr kıyafetleri çıkarsak 63 oluyorum. fazla kilo almak istemiyorum.
iyi ki tatlı sevmiyorum hamileliğimde.

Selam kızlar nasılsınız?Hava gerçekten çok sıcak bugün.ağdayı ben de yaptırıyorum mecburen.Kendim yapamıyorum çünkü.Bacaklara artık yaptırmam yaz geldi makineye devam ama genitale kesinlikle ağda.

Evet canım çalışanlar için en rahatı elbise. Kıyafetler çok fark ediyor ben sabahları aç karna geceliğimle tartılıyorum en doğru kilo o çünkü. Senin boyun kaç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…