2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

helal sana :lepi:

aynen sana katılıyorum canım benim.Hamilelikte hormonlra su toplamaları(ödem),kabızlık gaz şikayetleri hepsi bir olunca kilo aldık sanıyoruz.hem alsak da çok problem değil. kuzenim 16 kg ile doğuma girdi şuan 23 kilo verdi eski kilosundan da 7 kg daha gitti düşünün artık.Zaten gidiyor doğumda bir de bebek koşturmacası emzirmek derken bebeklerimizin 40ıyla beraber kilolardan da kurtulcaz dert etmeyelim hiç :)

cd alsam evde tembellik ederim gibime geliyo
hem pilates topunu alana kadar :kedi:
sen aldın mı pilates topunu fınfık kaydirigubbakcemile2
yogaya baslayamadım bi türlü ya :bbo:

Hamile platesinde top yok ki boshayallersmile
En azından benim aldığım cd de hiç topla yapılan bir hareket yoktuCADIARZU

Ya çalışmayanlar bana cevap verirse sevinirim Ebru Şallı'nın programı devam ediyor mu?
Yoksa hamile olduğu için bıraktı mıCADIARZU

ben söliyim devam ediyo
hatta doğurana kadar devam edecem dedi
ama her bölümde hamilelikle ilgili şeyler yapmak istemiyorum diğer izleyicilere haksızlık olur dedibayanssulusmile

ben söliyim devam ediyo
hatta doğurana kadar devam edecem dedi
ama her bölümde hamilelikle ilgili şeyler yapmak istemiyorum diğer izleyicilere haksızlık olur dedibayanssulusmile

O normal platese devam ediyorsa bende hamile platesine başlıyim o zamansempatiksalakcinni
Vay be kadın topun üstünde doğuracam dedi yapacakta helal olsunkaydirigubbakcemile3

O normal platese devam ediyorsa bende hamile platesine başlıyim o zamansempatiksalakcinni
Vay be kadın topun üstünde doğuracam dedi yapacakta helal olsunkaydirigubbakcemile3
he sorma sanırım 5 aylık hatun emme çocuğu nerede saklıyor anlamadım
bu kadın taşıyıcı anne bulduda bizimi hamileyim diye kandırıyo yahualsanaalsanasmile

he sorma sanırım 5 aylık hatun emme çocuğu nerede saklıyor anlamadım
bu kadın taşıyıcı anne bulduda bizimi hamileyim diye kandırıyo yahualsanaalsanasmile

Yine kiwi ağacının altına yerleşmiştir :umursamaz:
İlkinde 3 öğün kiwi yedi kilo almamak için :dilcikar:

kan tahlilili sonucumda tsh 5,18 çıkmış. kan şekerimde çok düşük çıkmış. doktorum endokrin veya dahiliyeye görün sonuçlarla bana gel dedi.

kan tahlilili sonucumda tsh 5,18 çıkmış. kan şekerimde çok düşük çıkmış. doktorum endokrin veya dahiliyeye görün sonuçlarla bana gel dedi.

Tiroidi uyaran (stimüle) eden hormon (TSH) ölçümünün teşhisteki değeri nedir?

TSH beynin alt kısmında bulunan hipofiz glandında salgılanan bir hormondur. TSH vücudun ihtiyacı durumunda salgılanır ve tiroidi uyararak tiroit hormonlarının yapımını sağlar. TSH ölçümü aşağıdaki durumlarda bize bilgi verir.
· Hipotiroidi'nin tanısında. Bu durumda kandaki TSH düzeyi yükselir
· Hipotiroidi tedavisinin takibinde. Hipotiroidi tedavisinin yeterli olup olmadığı TSH ölçümleri ile anlaşılır. Tedavinin yeterli olduğu durumlarda TSH düzeyi normal sınırlara iner.
· Subklinik hipertiroidi tanısında. TSH düzeyi normal değerinden düşüktür.

kızlar moralim bozuldu.
bir arkadaşım vardı geçen gün bahsetmiştim.
bebeğini kaybetmiş maalesef.
doktora kabahat buluyorum ben. düşük tehlikesi olan biri işe gider mi?
yatıp dinlenmesi gerekirdi.
yaş faktörü demiş. kız 33 yaşında.

çok geçmiş olsun canım.Allah arkadaşının yardımcısı olsun umarım çabuk atlatır(( ve haklısın bencede çoğumuz tecrübesisiz olduğumuz için doktorlarımız ne dese inanmak zorunda kalıyoruz..(

amin inşallah!
yalnış hastane ve doktordan kaynaklandı bence.
bir insanın hamileliğinde kanamsı varsa doktorun ilaç verip rapor vermesi gerekirdi.
benim de kahve lekem olduğunda burada araştırmıştım.
kanama yaşayıp evde dinlenip atlatan çok kişi var.
kısmet diyelim. hayırlısı böyleymiş demekki.
inşallah tez zamanda yeniden hamile kalır.

çokkk üzüldüm canım.Allah arkadaşına sabır versin. inşallah yakında tekrar hamile olur. doktorları anlamıyorum. neden kendi kardeşleri v.s. varmış karşılarında gibi davranmazlar lmaz:

İlaçla tedavi edilebiliyormuş begüm kafana takıp canını sıkma
En kısa zamanda doktorun dediği bölümlere görün..

yarına randevu aldım canım sabahtan gidicem hemen. inşallah düzelir bebeğimi etkilemez

hallettin demek temizliği eline sağlık valla, benimki beyaz renk cnm önden kilitli üstünde mavi ve kırmızı tuşlar var, demin kardeşim geldi simit ısıttık tazecik yaptı valla

inşallah hemen kırılmaz çok üzülürüm valla, zaten garantisi var, bişi olursa gönderir yenisini isterim sinbonun öle bi hizmeti var çünki, ama uyardığın için saol, bu ürünleri çok nazik kullanmak lazım zaten...

annadım cnm, zaten benimki sadece bi fikirdi hep burda reklamını görüyordum, ya olmazsa kıllı kıllı giderim doğuma onlar traş ederler orda...-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…