kızlar moralim bozuldu.
bir arkadaşım vardı geçen gün bahsetmiştim.
bebeğini kaybetmiş maalesef.
doktora kabahat buluyorum ben. düşük tehlikesi olan biri işe gider mi?
yatıp dinlenmesi gerekirdi.
yaş faktörü demiş. kız 33 yaşında.
kızlar tsh ne oluyor. çok önemli birşeymi
kan tahlilili sonucumda tsh 5,18 çıkmış. kan şekerimde çok düşük çıkmış. doktorum endokrin veya dahiliyeye görün sonuçlarla bana gel dedi.
kızlar moralim bozuldu.
kızlar moralim bozuldu.
merhaba kızlar yarın dr a gidicem
inş hayırlı ve güzel haberlerle dönerim buraya
dua edin nolur
inşallah ii haberlerle dönersin, kocaman olmuştur bebişlerin...
çoookk önemli cnm bebeğin zeka gelişimini etkiliyomuş, tsh 2.5 in altında olması gerekiyormuş, benim gebeliğin başında 2.88 di sonra 4.5 fırladı doktor hemen hap verdi, şimdi her sabah aç karnına o hapı içiyorum, şu an 1.90 a düştü ama gebeliğim boyunca hapa devam edicem,
gebelik bittikten sonrada endokrin uzmanına gitmem lazımmış, dr.um öle dedi, benim son 3-4 senedir kilo sorunum başladı yemek yesemde yemesemde kilo alıyorum ve veremiyorum yada çok zor veriyorum, dr.um hipotroididen kaynaklandığını söledi, zannedersem doğum kontrol hapıyla başladı her şey o haplar benim dengemi bozdu...
sakın ihmal etme hemen doktora git ve ilaçlara başla, üst sınır 4.2 die hatırlıyorum çünki...
sinirden çatlıcam gebercem resmen mafoldumben testlerim ii çıkmayınca tekrar randevu aldım ya. işyerine söyledim. yarın doktora gitmem gerektiğini. geçen konuşma aynen şu kızlar :
__ testlerimde sorun çıkmış yarına randevu aldım gecikmeden gelirim
__ bak işte bu sorun oluyor gülşen hanım
__ neden kontrol olmam gerekiyor öylesine izin almıyorum
__ hamilesin sen doktora gitmen gerek sürekli neden işten çıkmıyorsun?
__ ( dondum kaldım burda ). bunlar rutin kontroller zaten ayda bir gidiyorum. ayrıca işveren kontrol için işçiye izin vermek zorunda. benim çalışmam gerekiyor. sizin söylediğiniz yasalarada aykırı dedim.
__ senin izinlerin bize sorun oluyor. bu işe bi çözüm getirmen gerek.
__ çözüm derken napaım hiç doktora mı gitmeyim ???
__ orası senin bileceğin iş
__ yarın patronla görüşücem ben direk dedim ve çıktım...
nasıl bir insanlıktır bu anlamıyorum. doktora gitsem bile koştur koştur 2 saatte geri dönüyorum işe. çok canımı acıttılar. Rabbim de onlara bana yaptıklarını göstersin. o çaresizliği onlarda yaşaşın
uzun oldu ama çok doluyum kızlar. size yazdım bende mafoldumbenmafoldumben
sinirden çatlıcam gebercem resmen mafoldumben testlerim ii çıkmayınca tekrar randevu aldım ya. işyerine söyledim. yarın doktora gitmem gerektiğini. geçen konuşma aynen şu kızlar :
__ testlerimde sorun çıkmış yarına randevu aldım gecikmeden gelirim
__ bak işte bu sorun oluyor gülşen hanım
__ neden kontrol olmam gerekiyor öylesine izin almıyorum
__ hamilesin sen doktora gitmen gerek sürekli neden işten çıkmıyorsun?
__ ( dondum kaldım burda ). bunlar rutin kontroller zaten ayda bir gidiyorum. ayrıca işveren kontrol için işçiye izin vermek zorunda. benim çalışmam gerekiyor. sizin söylediğiniz yasalarada aykırı dedim.
__ senin izinlerin bize sorun oluyor. bu işe bi çözüm getirmen gerek.
__ çözüm derken napaım hiç doktora mı gitmeyim ???
__ orası senin bileceğin iş
__ yarın patronla görüşücem ben direk dedim ve çıktım...
nasıl bir insanlıktır bu anlamıyorum. doktora gitsem bile koştur koştur 2 saatte geri dönüyorum işe. çok canımı acıttılar. Rabbim de onlara bana yaptıklarını göstersin. o çaresizliği onlarda yaşaşın
uzun oldu ama çok doluyum kızlar. size yazdım bende mafoldumbenmafoldumben
merhaba kızlar yarın dr a gidicem
inş hayırlı ve güzel haberlerle dönerim buraya
dua edin nolur
ağzın kulaklarında olarak döneceğine eminim zemuszemus
BegÜmcÜk canım yaa haklısın nasıl sİnİr bozucu bİŞİ hakların var canım senİn hayatta İŞden Çıkartamaz mahkemeĞe verİrsİn gıcık Şeylerr orays arkadaŞım İyİ haberlerle gel İnŞallahhh
O gerizekalılara söyle eğer popoları yetiyorsa onlar çıkarsınlar seni işten..
Bu tamamen caydırma politikasıdır
Sakın moralini bozma
İşlerine gelmez hiçbir işverenin, çalışanlarının hamile kalması..
cnm haklarını bildikten sonra sana bi şi yapamazlar, senin yıl içerisinde 3 gün mazeretsiz izin kullanma hakkın var, ayrıca ölüm hastalık gibi durumlarda yine izin kullanabilirsin, ayrıca sen kendi isteğinle çıkmadığın sürece seni kimse zorla çıkartamaz, çıkartırlarsa hiç bi evrağın altına imza atmadan çık ve hemen o gün mahkemeye git dava aç, hem işe iade kararı hemde kaç sene çalıştıysan onların parasını alırsın hemde çalıştığın pozisyona geri almak zorundalar seni, mahkemeler bu konuda çok katı ve tamamen çalışandan yana, haklarını bilirsen kendine güvenin artar, kendini ezdirme sakın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?