2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım sıkma canını her işyerinde böle insanlar çıkıyor moralini bozduğuna değmez
patronunla konuş yarın eminim bişey demeyecektir anlayışla karşılayacaktır

evet unutmuştum çikolatayı saol hatırlattığın için
tşkler canım

ni demek cnm, gitmeden önce ye dr.a girene kadar etki etsin, çılgınlar gibi dönüyorlar çok tatlı oluyorlar, illa çikolata değil tatlı başka bi şi de yesen olur canın ne çekerse, gelince haber verebilirsen bizede haber ver tatlım...

normalde işten kendi isteğinle çıktığında hak talep edemiyorsun ya. evlendikten sonra 1 sene içinde çıkarsan veriyorlar öylemi

canım sıkma canını her işyerinde böle insanlar çıkıyor moralini bozduğuna değmez
patronunla konuş yarın eminim bişey demeyecektir anlayışla karşılayacaktır

patronumunda anlayacağını sanmıyorum pek ya hayırlısı.
inşallah güzel haberlerle gel canım.

onlarda yeni olduğun için cesaret buluyorlar demek 1 seneyi doldursan böle olmaz...

evet insafsızlar işte

he öylemi pilates diyince illa topla yapılır diye düşünüyorum ne ka cahal kaldım
ebru şallının programı devam edi gecen hafta gördüm o nasıl 5 aylık hamileyse :1closedeyes:

33 yasında ya 35 yas üstü değilki
ah bu doktora :mymeka:

seninle konusan akrı gerizekalı sölim ben
sen gereken cvbını verdin hiçççç strest yapma doktoruna git olumunekankayizsmile
zalak mı ne ya hamileliğini kıskanii zaar :dilcikar:

Ben çıkıyorum kısçeler kendinize cici bakın
kafanıza tokadan başka bişi takmayın ha hersey bebeğimiz için
öpüyorum hepicinizi iyi datüller

nasıl bu kadar anlayışsız olabiliyorlar yaa. sen sakin ol canım. bazı öküzler yüzünden canını sıkma bebeğini de üzme.

ıyi Tatiller herkese ben evdeyken pek girmiyorum nete
Haftosunu programımda bayağı bir yoğun pazartesi görüşürüz
Hoşçakalın...

oraycım erken değil mi ense kalınlığı için. 11. haftadan sonra olmuyor muydu.

canım aslında benim hesabıma göre 11+1
ama dr 5 gün gerisini sölemişti bende tıckerımı ona göre yapmıştım inş yarın gittiğimde tamamlamıştır bebğim eksik günleri

tabi canım zaten ilk işim haber vermek unutmam merak etmeyin

canım aslında benim hesabıma göre 11+1
ama dr 5 gün gerisini sölemişti bende tıckerımı ona göre yapmıştım inş yarın gittiğimde tamamlamıştır bebğim eksik günleri

inşallah canım. bebeğin el sallar sana:) haber ver dönünce.

evet cnm şu an çalıştığın şirkette atıyorum 1 senedir yada daha fazla süredir çalışıyorsun diyelim ve evlendin, evlendiğin tarihten itibaren bir sene içinde kendi isteğinle bile çıksan bütün haklarını vermek zorundalar, kocam istemio diyip çıktınmı bi şi diemezler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…