selam hanimlar ben iki gündür yoktum cuma günü arabamizla kaza yaptik ben arkada oturuyordum allahtan kemerimde takiliydi esim öndeki arabayi farkademedi bayagi hizla carpti ben öne savruldum kemer karnimi sikistirdi esimde hastaneye götürdü dört tane doktor bakti cok sükür bebegim iyi kemiklerine kadar baktilar zedelenme olmusmu diye cok sükür birsey yok doktorlar iki gün gözetim altinda kalmam gerektigini söylediler bugün öglen eve geldim sabah tekrar bakti doktor bebegim iyiydi ucuz atlattik iyiki kemerim takiliymis rabbim beterinden korusun:Saruboceq:
selam hanimlar ben iki gündür yoktum cuma günü arabamizla kaza yaptik ben arkada oturuyordum allahtan kemerimde takiliydi esim öndeki arabayi farkademedi bayagi hizla carpti ben öne savruldum kemer karnimi sikistirdi esimde hastaneye götürdü dört tane doktor bakti cok sükür bebegim iyi kemiklerine kadar baktilar zedelenme olmusmu diye cok sükür birsey yok doktorlar iki gün gözetim altinda kalmam gerektigini söylediler bugün öglen eve geldim sabah tekrar bakti doktor bebegim iyiydi ucuz atlattik iyiki kemerim takiliymis rabbim beterinden korusun:Saruboceq:
Evet yaa.ceee dedin kayboldun.laelaelaelaelaeSelam kızlar. Dün de bi selam verip kaçmış gibi oldum ama lanet olası telefonumuz internetimiz bir aydır bağlanmadığı için ancak telden girebildim nete 1 aydır o da bıkac kereBugun tel baglandı pzts de net bağlanıcak işalla ondan snr rutin düzenime dönebilcem.
Şimdi son haberler: Bebeğim %95 erkek. İki kere gittim muayene oldum ikisinde de erkekti.
2li testim çok güzel çıktı 1:68000 gibi komık sayılar fln var, ense kalınlığımız da 1.1 mm o nedenle 3lü test fln yapılmıcak ama bi AFP testı olcak galıba o da 8 hazıran.
Şimdilik baska bısı yok, pzts gorusmek dılegıyle dıyorum hepınıze ıyı geceler dılıorum, hoşçakalın annecikleeerrr
Fiyatı çok iyiymiş.Yağ çeşitlerinden ben de aldım.Bir de güzel bir vücut losyonu alayım diyordum.Bunu alayım o zaman iyiymişhihoyyytgünaydın herkese,
dün hep dışarlardaydık. bir tane adam gibi hamile kıyafeti bulamadım burda şaka gibi..
arkadaşımın dediği sebamed çatlak önleyiciyi aldım. yanında da yine söylediği gibi kakao yağı+badem yağı+çörekotu yağı karışımı kullanıcam o kadar. başka bir ürün kullanmayı düşünmüyorum. sonuçta arkadaşım denemiş ve hiç çatlamamış. neyse ürünün fotosu bu ben 12 tl ye aldım..
ay canım ya allah korumuş çok geçmiş olsun :gitme: allah bi daha yaşatmasın böyle bişeyi:Saruboceq:
canım çook geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın inşallah.:Saruboceq:
canım geçmiş olsun. neyse atlatmışsınız bebeğin de iyiymiş. dikkat et kendine.
Evet yaa.ceee dedin kayboldun.laelaelaelaelae
Erkekmiş bebeğinin cinsiyeti hayırlı olsun canım.AFP testi ne onu bilmiyorum ama
Fiyatı çok iyiymiş.Yağ çeşitlerinden ben de aldım.Bir de güzel bir vücut losyonu alayım diyordum.Bunu alayım o zaman iyiymişhihoyyyt
Canım çok geçmiş olsun.Bebeğine zarar gelmemesine çok sevindim.Allah beterinden korusun.Aman eşin de dikkatli olsun
ben daha bebeğe hiçbişey bakmadım ama kendime bulamadım giyecek. artık istanbula gidicem ne yapayım. ordaki pazarların bile gözünü seveyim yaa :umursamaz:gfünaydın bijoux. ben de burda bişey bulamıyorum. bebeğe kıyafet alayım dedim ilk kez. uzun kollu bişey bulamadım hiç bi yerde. ist ank şanslı bu konuda.
ayy akannehir canımmm çok geçmiş olsun. Allah korumuş sizi. ben de takarım hep emniyet kemerimi aman ne olur ne olmaz..selam hanimlar ben iki gündür yoktum cuma günü arabamizla kaza yaptik ben arkada oturuyordum allahtan kemerimde takiliydi esim öndeki arabayi farkademedi bayagi hizla carpti ben öne savruldum kemer karnimi sikistirdi esimde hastaneye götürdü dört tane doktor bakti cok sükür bebegim iyi kemiklerine kadar baktilar zedelenme olmusmu diye cok sükür birsey yok doktorlar iki gün gözetim altinda kalmam gerektigini söylediler bugün öglen eve geldim sabah tekrar bakti doktor bebegim iyiydi ucuz atlattik iyiki kemerim takiliymis rabbim beterinden korusun:Saruboceq:
bence de al canım çok da güzel kokuyor zemuszemusFiyatı çok iyiymiş.Yağ çeşitlerinden ben de aldım.Bir de güzel bir vücut losyonu alayım diyordum.Bunu alayım o zaman iyiymişhihoyyyt
2 gündür çok başım ağrıyor neden bilmiyorum. buralarda çok rüzgar var ondan mı acaba? gerçi rüzgara da pek çıkmıyorum ama. ikide bir Parol da içmek istemiyorum. bir de kasık baskısı başladı böyle aşaya doğru bazen sert bir şekilde. bunu yaşayan var mı?
selam kızlar nasılsınız ben grip oldum yao kadar kış geçti grip olmadım şimdi oldum ilaçta içemem nasıl atlatacam bilmiyorum.
canım coook gecmıs olsun verılmıs sadakanız varmıs allah beterınden korusunselam hanimlar ben iki gündür yoktum cuma günü arabamizla kaza yaptik ben arkada oturuyordum allahtan kemerimde takiliydi esim öndeki arabayi farkademedi bayagi hizla carpti ben öne savruldum kemer karnimi sikistirdi esimde hastaneye götürdü dört tane doktor bakti cok sükür bebegim iyi kemiklerine kadar baktilar zedelenme olmusmu diye cok sükür birsey yok doktorlar iki gün gözetim altinda kalmam gerektigini söylediler bugün öglen eve geldim sabah tekrar bakti doktor bebegim iyiydi ucuz atlattik iyiki kemerim takiliymis rabbim beterinden korusun:Saruboceq:
bende bugün ilk defa hünkar beğendi yaptım, daha önce hiç deneme fırsatım olmamıştı evde, gerçekten harika bi yemek oldu, bundan sonra bunuda menüye eklemiş bulunuyorum...sizede tavsiye ederim mutlaka deneyin...
hamaratımmm benımmm
bende mantı yaptımohaoldumsmile sölemesi ayıp
günaydın herkese,
dün hep dışarlardaydık. bir tane adam gibi hamile kıyafeti bulamadım burda şaka gibi..
arkadaşımın dediği sebamed çatlak önleyiciyi aldım. yanında da yine söylediği gibi kakao yağı+badem yağı+çörekotu yağı karışımı kullanıcam o kadar. başka bir ürün kullanmayı düşünmüyorum. sonuçta arkadaşım denemiş ve hiç çatlamamış. neyse ürünün fotosu bu ben 12 tl ye aldım..
bende bugün ilk defa hünkar beğendi yaptım, daha önce hiç deneme fırsatım olmamıştı evde, gerçekten harika bi yemek oldu, bundan sonra bunuda menüye eklemiş bulunuyorum...sizede tavsiye ederim mutlaka deneyin...
ellerine sağlık canım cokacimcoookbende bugün ilk defa hünkar beğendi yaptım, daha önce hiç deneme fırsatım olmamıştı evde, gerçekten harika bi yemek oldu, bundan sonra bunuda menüye eklemiş bulunuyorum...sizede tavsiye ederim mutlaka deneyin...
arkadaşım duş almadan 1 saat önce sürüp bekliyodum demişti. işe gittiği için yağlı durmamak için.. ben de öyle yapıcam canım.. yoktun birkaç gündür merak etmiştim ben de seni..ben kakao yagini ve losyonunu kullaniyorum
kizlar merak ettigim sizler losyonlari veya yaglari hergun dus alip oylemi suruyorsunuz yoksa dus almadan da surulebilirmi CADIARZU
ellerine sağlık canım cokacimcoook
arkadaşım duş almadan 1 saat önce sürüp bekliyodum demişti. işe gittiği için yağlı durmamak için.. ben de öyle yapıcam canım.. yoktun birkaç gündür merak etmiştim ben de seni..
sagol canim inanki ucuz atlattik:sinifsinif:
ben daha bebeğe hiçbişey bakmadım ama kendime bulamadım giyecek. artık istanbula gidicem ne yapayım. ordaki pazarların bile gözünü seveyim yaa :umursamaz:
ayy akannehir canımmm çok geçmiş olsun. Allah korumuş sizi. ben de takarım hep emniyet kemerimi aman ne olur ne olmaz..
bence de al canım çok da güzel kokuyor zemuszemus
sagol tatlim yazik esim benden fazla korktu senağlamaarabayi o kullaniyordu daha fazla suclandi ama cok sükür birsey olmadan atlattikmafoldumbenaaa geçmiş olsun, Allah korumuş valla, bebeğinin ve senin ii olmanıza sevindim, aman kocanda dikkat etsin, Allah bi daha göstermesin...:Saruboceq:
sagol tatlim bende öyle dedim esime bir verdigimiz karsi geldi diye rabbim herkesi kazadan beladan korusun:Saruboceq:canım cok gecmıs olsun aman dıkkat et havalar tam hastalık havası
canım coook gecmıs olsun verılmıs sadakanız varmıs allah beterınden korusun
hamaratımmm benımmm
bende mantı yaptımohaoldumsmile sölemesi ayıp
gecmis olsun canim Allahtan bebegine de sizlerede birsey olmamis verilmis sadakaniz varmis
amin. geçmiş olsun canım lekelenmeler devam edebiliyor bazı kişilerde. inşallah geçicek, yaptığın gibi dinlen bol bol..anladim canim bende oyle yapiyim ozaman kaydirigubbakcemile2
yine lekelenmem oldu canim :a015:moralim inanilmaz bozuldu ara ara girip baktim sizlere sadece :çok üzgünüm: lekelenmeler olunca aklim gidiyo resmen odum kopuyo bebegime birsey olcak diye Allahtan bugun birsey yok surekli wcye kontrole gidiyorum eyvahedigeldismile takinti haline geldi artik Rabbim hepimizin bebislerini korusun sagsalim kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?