çok geçmiş olsun canım.bide ağrılar yetmezmiş gibi düşmüşsün.az kaldı bahar bitince biraz olsun rahatlayacağız.Selam kızlar,
Dünkü bahsettiğim ağrı beni gece acile götürmeye yetti :S Dün gecemizi acilde geçirdik maalesefO nasıl bir ağrıydı ya anlatamam.Hastaneye giderken bir de evin otoparkının merdivenlerinden düştüm.O an aklıma tek gelen bebeğimdi ona bir şey olmasın diye kolumun üstüne oturdum şeklim kaydı neyse ki bir problem yok :) Benim başımın belası alerjim sebep olmuş sürekli burnum boğazım tıkalı olduğu için sinüslerim kapanmış ve şiddetli sinüzit ağrıları çektim.Şu anda hafiften ağrı var kahvaltı yaptım hemen bir ağrı kesici içcem.Yağmur yağıyor çok şükür tüm polenler tozlar hepsi defolsun gitsin artık canımdan bezdirdiler
Ben bilgisayarıma masa üstü görüntüsü yaptım canım sende yap :) bakıp bakıp seviyorum cimcimeyi :)))) ama renkli fotoğrafına bakmıyorum o çok çirkin görünüyor :))))))))))tövbe tövbeeeee :))))kızlar acaba bende gariplik mi var?
bebeğin ultrason fotolarına bakmıyorum. aklıma bile gelmiyor.
ama görüntüsü hep gözümün önünde.
Karnın mı küçülüyor,kusmaların mı çok acaba canım kilo mu veriyosun ki? Kilo vermiyorsun kusmalar da yoksa ve karnın büyümüyorsa ne güzel işte iç karnın geniş demekki. benimki de daha çok büyümedi ama bu hafta bi çıkıntı olduk sonunda :)günaydın annecikler nasılsınız?, herkesin karnı büyüyo benimki küçülüyor neden
günaydınn,
bu akşam veya yarın akşam istanbula geliyorum.. pazartesiye kadar ordayım. hadi ayarlicaksanız ayarlayın buluşma benim de gelmemi istiyorsanız
doktor bize alerjik yapı kalıtımsal oluyor genelde.sende ve babasında yoksa kalıcı olmaz dedi.o biraz içimi rahatlattı.bende başağrıları ve burun tıkanıklığı dışında ne öksürük ne nefes darlığı vardır.oğlumda da bu kadarına razıyım.hafif burun tıkanıklığı ve başağrısına razıyımbijoux iyi haberlerini bekliyoruz.
helincim okyanus suyu burun tıkanmasını tam geçirmiyor. biraz nefes alıyorum.
doktor başka ilaç vermedi.
benim eşimde alejik bende inşallah çocuğumuz olmaz.
çok zor inşallah büyüdüğü zaman geçer.
Selam kızlar,
Dünkü bahsettiğim ağrı beni gece acile götürmeye yetti :S Dün gecemizi acilde geçirdik maalesefO nasıl bir ağrıydı ya anlatamam.Hastaneye giderken bir de evin otoparkının merdivenlerinden düştüm.O an aklıma tek gelen bebeğimdi ona bir şey olmasın diye kolumun üstüne oturdum şeklim kaydı neyse ki bir problem yok :) Benim başımın belası alerjim sebep olmuş sürekli burnum boğazım tıkalı olduğu için sinüslerim kapanmış ve şiddetli sinüzit ağrıları çektim.Şu anda hafiften ağrı var kahvaltı yaptım hemen bir ağrı kesici içcem.Yağmur yağıyor çok şükür tüm polenler tozlar hepsi defolsun gitsin artık canımdan bezdirdiler
Yok canım hiç öyle düşünme,vücut yapısına göre değişiyor.Beni de bunalıma soktular hep aa karnın niye küçük aaa bilmem ne fln filan. biri geliyor karnın 6 aylıkken büyümeye başlar diyor herkes abuk subuk şeyler diyor.6 aylıkken de yuh diyorum 6 aylıkken başlar mı ya çok geç. doktora sordum ben herkesin vücut yapısıyla alakalı o dedi onlara kafaya takma bebek de sağlıklı gelişimi de normal hem de 10 cm (idi) dedikusmalarım geçti canım çok şükür son bir haftadır çok iyiyim yarın tam 4 aylık olucaz ama benim göbüş minnacık 2 gün sonra gıdıcem doktora bebişi merak ediyorum çok mu küçük acaba
Yok canım hiç öyle düşünme,vücut yapısına göre değişiyor.Beni de bunalıma soktular hep aa karnın niye küçük aaa bilmem ne fln filan. biri geliyor karnın 6 aylıkken büyümeye başlar diyor herkes abuk subuk şeyler diyor.6 aylıkken de yuh diyorum 6 aylıkken başlar mı ya çok geç. doktora sordum ben herkesin vücut yapısıyla alakalı o dedi onlara kafaya takma bebek de sağlıklı gelişimi de normal hem de 10 cm (idi) dedi
Ah Nalanım sorma valla ya ne acı ne acıydı fenaydı dün gece sabah kalkar kalkmaz kahvaltı yapıp ağrı kesici içtim daha iyim çok şükür.Dün o kadar serumları yiyince anca kendime gelebildim. Eşim de dün beni o halde görünce ne yapcağını şaşırdı baktım gözler dolmuş kıpkırmızı,gözlerimin altı mosmordu rengim bembeyazdı.eşim eve gelip de beni o halde görünce korktu çok.Neyseki allah korudu kolum morardı ama olsun popo üstü düşüyodum kolumun üstüne oturdum nasıl bi şekildi anlamadım ama oldu :))aaaa çookkk geçmiş olsun cnm, Allah korumuş bebişini ve seni, dikkat e bi daha merdiven inerken yada eşin belinden falan tutsun destek olsun sana nolur nolmaz, insan acı çekerken nereye bastığını bilemiyo bazen...
günaydın kızlar
moralim bozuk.sabah evden zor çıktım.oğlum arkamdan çok ağladı.kaç defa kapıya gidip geri geldim.en son ağlarken bırakıp çıkmak zorunda kaldım.içim acıyor inanın.gözlerinden boncuk boncuk dökerek ağladı.artık büyüdü.sabah olunca hemen anlıyor babasına bana yapışıyor her an kaçacağız diye.çalışan anne olmak çok zor.üstelik babaannesi bakıyor.buna rağman çok ağlıyor bazı günler.içim sızladı sabah sabah.
yok yok hiç takma canım bizzat sordum doktora millet beni delirtince :)))))))))canım ya içimi rahatlattın bana da herkes ne bıçım hamilesin hanı bebek diyor, korkmaya başlamıştım
benim ilk hamileliğimde karnım 17-18 haftalarda büyüdü.hatta gece karnım çıkıyor sabah puf diye sönmüş buluyordum.ilk hamileliklerde ve yapıya göre değişiyor.tabi büyümeye başlayıncada durdurana aşk olsun.8-9 aylık oluncada her gören ikizmi diye soruyordu.çok büyüdü karnım sonradan.bende hiç büyümeyecek diye endişeleniyor her gün bakıyordum büyümüşmü diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?