2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok geçmiş olsun canım.bide ağrılar yetmezmiş gibi düşmüşsün.az kaldı bahar bitince biraz olsun rahatlayacağız.

kızlar acaba bende gariplik mi var?
bebeğin ultrason fotolarına bakmıyorum. aklıma bile gelmiyor.
ama görüntüsü hep gözümün önünde.
Ben bilgisayarıma masa üstü görüntüsü yaptım canım sende yap :) bakıp bakıp seviyorum cimcimeyi :)))) ama renkli fotoğrafına bakmıyorum o çok çirkin görünüyor :))))))))))tövbe tövbeeeee :))))

günaydın annecikler nasılsınız?, herkesin karnı büyüyo benimki küçülüyor neden
Karnın mı küçülüyor,kusmaların mı çok acaba canım kilo mu veriyosun ki? Kilo vermiyorsun kusmalar da yoksa ve karnın büyümüyorsa ne güzel işte iç karnın geniş demekki. benimki de daha çok büyümedi ama bu hafta bi çıkıntı olduk sonunda :)

kusmalarım geçti canım çok şükür son bir haftadır çok iyiyim yarın tam 4 aylık olucaz ama benim göbüş minnacık 2 gün sonra gıdıcem doktora bebişi merak ediyorum çok mu küçük acaba

günaydınn,
bu akşam veya yarın akşam istanbula geliyorum.. pazartesiye kadar ordayım. hadi ayarlicaksanız ayarlayın buluşma benim de gelmemi istiyorsanız

aaaa çok ii miş de bu kadar çabuk organize olurmuyuz onu bilmiyorum tabi, kıız neden daha önce haber vermedin son anda sölüyon sende...fisfisfis

birisi kolay gelsin canım.
asogkl cım keşke hamile kalmadan yaptırsaydın burun ameliyatını.
ben evlenmeden yaptırmıştım. et ve kemik alındı. belki o yüzden daha hafif atlatıyorum.
ama hafifi bile fena. aslında her gece yağmur yağsa sabaha kadar polenler temzilense ne iyi olur.

doktor bize alerjik yapı kalıtımsal oluyor genelde.sende ve babasında yoksa kalıcı olmaz dedi.o biraz içimi rahatlattı.bende başağrıları ve burun tıkanıklığı dışında ne öksürük ne nefes darlığı vardır.oğlumda da bu kadarına razıyım.hafif burun tıkanıklığı ve başağrısına razıyım

aaaa çookkk geçmiş olsun cnm, Allah korumuş bebişini ve seni, dikkat e bi daha merdiven inerken yada eşin belinden falan tutsun destek olsun sana nolur nolmaz, insan acı çekerken nereye bastığını bilemiyo bazen...

kusmalarım geçti canım çok şükür son bir haftadır çok iyiyim yarın tam 4 aylık olucaz ama benim göbüş minnacık 2 gün sonra gıdıcem doktora bebişi merak ediyorum çok mu küçük acaba
Yok canım hiç öyle düşünme,vücut yapısına göre değişiyor.Beni de bunalıma soktular hep aa karnın niye küçük aaa bilmem ne fln filan. biri geliyor karnın 6 aylıkken büyümeye başlar diyor herkes abuk subuk şeyler diyor.6 aylıkken de yuh diyorum 6 aylıkken başlar mı ya çok geç. doktora sordum ben herkesin vücut yapısıyla alakalı o dedi onlara kafaya takma bebek de sağlıklı gelişimi de normal hem de 10 cm (idi) dedi

canım ya içimi rahatlattın bana da herkes ne bıçım hamilesin hanı bebek diyor, korkmaya başlamıştım

aaaa çookkk geçmiş olsun cnm, Allah korumuş bebişini ve seni, dikkat e bi daha merdiven inerken yada eşin belinden falan tutsun destek olsun sana nolur nolmaz, insan acı çekerken nereye bastığını bilemiyo bazen...
Ah Nalanım sorma valla ya ne acı ne acıydı fenaydı dün gece sabah kalkar kalkmaz kahvaltı yapıp ağrı kesici içtim daha iyim çok şükür.Dün o kadar serumları yiyince anca kendime gelebildim. Eşim de dün beni o halde görünce ne yapcağını şaşırdı baktım gözler dolmuş kıpkırmızı,gözlerimin altı mosmordu rengim bembeyazdı.eşim eve gelip de beni o halde görünce korktu çok.Neyseki allah korudu kolum morardı ama olsun popo üstü düşüyodum kolumun üstüne oturdum nasıl bi şekildi anlamadım ama oldu :))

günaydın kızlar...
dün profta randevumuz vardı..yaklaşık olarak bir saate kadar ultrasonda iki bebeğimi incelemeye aldı..biliyorsunuz ikili testimin sonucu trizonomi 18 1/83 çıkmıştı..ve dünkü konturolde problemlemli görünen bebeğimde iki adet choroid plexus kist çıktı.bu kist normal gebeliklerdede görünürmüş ve 26.haftasına kendiliğinden kaybolabilirmiş ve beyinde her hangi bir hasar bırakmazmış..fakat trizonomi 18 de çok sıkça görülebilinen bir durummuş..yarın amniosentez yapılacak her iki bebeğimede...üzgünüm ...umarım rabbim sağlıkla sıhatle iki kızımıda bana bağışlar.bu arada ikiside kızmış..ne olur dualarınızı eksik etmeyin...

benim ilk hamileliğimde karnım 17-18 haftalarda büyüdü.hatta gece karnım çıkıyor sabah puf diye sönmüş buluyordum.ilk hamileliklerde ve yapıya göre değişiyor.tabi büyümeye başlayıncada durdurana aşk olsun.8-9 aylık oluncada her gören ikizmi diye soruyordu.çok büyüdü karnım sonradan.bende hiç büyümeyecek diye endişeleniyor her gün bakıyordum büyümüşmü diye

ah canım kıyamam ben ona, benim en küçük kardeşimde babam işe giderken öle yapardı bacağına yapışır bırakmazdı, sonra bide yarım saat susmazdı, her gün aynı manzarayı yaşardık ama biraz büyüyünce kesildi o ağlamalar, Allah yardımcın olsun valla işin çok zor...:gitme:

asogklcım masaüstü görüntüsü yapamam. bizim işyerinde masaüstü görüntüleri aynı olmak zorunda.
herkeste renkli görüntüleri var bende yok siyah beyaz. doktora gidince bende sorayım.
elacım senin iç karnın geniş ne güzel.
benimde göbek vardı yazlıkları giymeye başlayınca herkes diyor karnın çıkmış. çok fazla çıkmadı.
sabah biraz iniyor yemek yedikçe şişiyorum.

evet çok doğru söyledin akşama kadar tıkınmaktan benim de karnımda büyüyor :)), sabah kalkınca bi bakıyorum göbüş möbüş kaybolmuş, sonra başlıyorum acaba üstüne mi yattım bişimi oldu demeye ama sanırım sürekli tıkınmaktan ve gazdan şişiyor karnım bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…