arkadaslar zonguldaktaki maden iscilerinin cesedine ulasilmis sabah sabah cok üzüldüm allahim ailelerine sabir versin iscilerinde günahlarini affetsin yerin kacmetre dibinde ekmek parasi icin calisiyorlar kiyamam ya cok üzüldüm:çok üzgünüm:
haklisin canim gerci adamcagzimin günahini almayayim normalde öyle birsey yapmazdida yoklugumu firsat bilmis ben saat 6da evden ciktim heralde yemegimi yedigimi düsündü o yüzden yemis neyse gene yaptim yedim :lepi:
Günaydın kızlar,of gece doğru dürüst uyuyamadım yine aptal alerjimden dolayı.Yağmur da yağıyor ama ne zaman geçecekse artık geçsin ooof.Nefes almayı özledim resmen
kızlar günaydın!
merak içindeyim tosti'den haber var mı?
geçmişe bakamadım kızlar.
bugün mide bulantısıyla uyandım. kahvaltımıda zorla yaptım.
soda+limon içtim ama sersem gibiyim ağzımın tadı berbat.
umarım başa dönmem tekrar.
bunlarda hayatin gercekleri biz gurbette oldugumuz icin türkiyede olan haberlerle daha ilgili oluyoruz magazinde iyide bizimkiler cok abartiyorlar o kiyafetler o haller inaninki burasi avrupa ama hicte bizimkiler gibi degillerhay allahım ya üzücü bir durum.
kuzum seyretme haberi. ben izlemiyorum. hatta gazte bile okumuyorum.
magazin sayfasına bakıyorum sadece.
dün yaprak dökümünde koptum zaten.
zor birdurum gercektenAllah rahmet eylesin Allah geride kalanlara sabır versin valla, ulaşılmışmı ben göçüğün altına ulaşma çalışmaları daha devam ediyo die biliyodum sabah en son öle demişlerdi... mafoldumben :gitme:
canimin cektigi seyi geceyarisi bile olsa yapar yerim vallacokacimcoookzeyn maşşallah sana yeniden yapmışsın.
ben kocişe yaptırırdım ceza olarak.
tabi bunda halsiz olmamımda rolü var.
afiyet olsun cnm, kızman ii olmuş bundan sonra daha dikkatli olur bari, ay çocuk gibiler valla...
günaydin arkadaslar meybicim napti acaba daha yeni bir topikte okudum nalan ve meybie icin umut olur diye bir arkadasta ikili testinin sonucu cok kötü cikmis amniyosentez yaptirmis bir ay boyunca aglamis ama sonuclari tertemiz cikmis cok sevindim insallah sizlerdende böyle güzel haberler aliriz:1hug:
geçmiş olsun cnm, şu grissini lerden yesene sabahları yada arada miden bulandığında belki ii gelir...
Arkadaşlar benmimde mide bulantılarım ve kusmalarım devam ediyor malesef özellkile akşamları bulantı çok olmuyor midem çok fena yanıyor ama nasıl yanmaa sonra öğürüyorum sonrasıda malum ne var ne yok çıkıyor sanırım ben işden geç çıktığım için ve yemeği geç yedğim için midem yanıyor öğlen ne yiycem diğe sabah düşünüyorum evden getiremiyorum akşam yemeğini zor yapıyorum çünkü olmassa ekmek arası bişiler hazırlıycammm dışardan yemek istemiyorumkısır muhabbeti dönmüş ayy bende kısır yapayim bali akşama ama evde eksik malzemeler var onları alayim hem kısırda çok faydalıymış arkadaşlarr bol bol yapııp afiyetle yiyelim hepinize bulantısız bir gün diliyorum :):):)
valla bende meybie yi merak ettim nasıl die keşke telefonunu alsaydık arardık, hiç aklımıza gelmedi, en önemlisi inşallah sonuçları ii çıkar, bi komplikasyon olduğunu sanmıyorum sonuçta ii bi prof. a yaptıracaktı, ii düşünelim ii olsun...
içimde o umut hep var zaten, sonuçlarım kötü çıkmış olsada ben amniyo sonucunu elimde görmeden bebeğimde kötü bi durum söz konusu olduğunu düşünmem, düşünemem zaten, kim bebeğine hastalığı yada ölümü yakıştırabilirki? Allah büyük bekleyip görücez bakalım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?