ay tabı kı olmaz da tırstım işte normalde hıc batıl ınancım yoktur ama bebekle ılgılı olunca oluomuş ıste
cnm bazı arkadaşlar bulantı için medpamid die bi hap kullandı dr.una bi sor istersen çok etkili bi ilaç...
günaydn tatlm. bulantın varmış hala. en kısa zamanda geçer umarım.
sağol canım merak ettiğin için, birtanesin Şeniz
herkese günaydın arkadaşlar,
uykusuz bir gece yolculuğundan sonra sağsalim evimdeyim.. çoook mutluyum, özlemişim.. kızkardeşim işe gitti erkek kardeşimin okulu cuma günü yaz tatiline girecekmiş o da gelecek süper olacak..
az sonra annemle kıyafet bakmaya gidicez dakka bir gol bir olacak ama çok kalmicam için değerlendirelim dedik, zaten yazdığım gibi gece uyumadım akşamüstü pilim iyice biter..
bu arada karnım baya çıkmaya başladı arkadaşlar :bbo: ama bişey hissetmiyorum daha..
bende birazdan kuaföre gidim hazır daha erkenken boş olur...
Hamile kaldığım günden beri 2 defa kestirdim.
Benim annemde aynı şeyi söyledi bilimsel olarak ıspatlayamadığı için dinlemedim:umursamaz:
yaaa kahvaltımı yaptım işe gelmeden 7'de. şimdi yine acıktım normal dimi. saat 10 araöğün zamanım zaten. ama çok acıkıyorum yaa :ecrin_bebek:
sağol canım merak ettiğin için, birtanesin Şeniz
herkese günaydın arkadaşlar,
uykusuz bir gece yolculuğundan sonra sağsalim evimdeyim.. çoook mutluyum, özlemişim.. kızkardeşim işe gitti erkek kardeşimin okulu cuma günü yaz tatiline girecekmiş o da gelecek süper olacak..
az sonra annemle kıyafet bakmaya gidicez dakka bir gol bir olacak ama çok kalmicam için değerlendirelim dedik, zaten yazdığım gibi gece uyumadım akşamüstü pilim iyice biter..
bu arada karnım baya çıkmaya başladı arkadaşlar :bbo: ama bişey hissetmiyorum daha..
Sağol nalan arkadaşım dikkat edicem biras daha ben ceviz fındık gibi çerezleri tüketemiyorum sanki midemde taş gibi kalıyorlar yiyince dışardan yemeği kesicem bende tost ekmeği alıp evde ekmek arası birşeyler hazırlıyacağım birde akşamları geç yemiycem gerekirse 7 de çıkacağım işden geç yememdende kaynaklanıyor biras mide sıkıntılarım
nalan bana numaranı atmadın mesajla cmts gunku ayarlamayı yapınca mesaj atcam sıze telden
yaaa kahvaltımı yaptım işe gelmeden 7'de. şimdi yine acıktım normal dimi. saat 10 araöğün zamanım zaten. ama çok acıkıyorum yaa :ecrin_bebek:
Melodi arkadaşım yazdığım gibi ceviz leblebi kuruyemiş atıştırmalık şeyler midemde taş gibi oturuyo rahatsız ediyor ceviz yemem gerekiyormuş ya
cezizi dözdüm ufaladım öyle yedim yemek gerekiyormuş çünkü çubek krekerde çok tuzlu geliyor midemi yakıyor ama iki gübü bir tabak meyva saatim var erik iyi geliyor bana yiyom hamileliğimin balşından beri
ya zaten adı ustunde hurafe işte benımkı salaklık :)
sen cmts gelıo muydun fınfık, gelıosan numaranı bana ozelden mesaj at buluscamız yerı ve saatı haber vercem telefonunuza
normaldir cnm bende 2-3 saatte bir yiyiyorum, az ama sık yemeye başladım hamile kaldığımdan beri bide günde 3-5 litre arası su içiyorum, yani rejim yapsam anca bu kadar olur, eskiden 2 öğünle geçiştirirdim günü günde 1 bardak su yeterdi bana...
günaydın güzell anneler ve bebişleriiiiiiii
saç kestirme konusu batıl kızlar ilk duyduğumda şaşırmıştım. Bi arkadaşım dinen araştırmıştı dinimize göre kestirilmesi uygun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?