günaydın barays nasılsın?
suyu çok zor içiyorum bende zorluyorum hergün 2 litre içebilmek için kendimi. sen valla ii içiyormuşşun gene canım
bijoux gözün aydın canım olumunekankayizsmile ohhh ne güzel istanbuldasın gez dolaş. cicilerini al resmini koyarsın göbük şova ordan bakarız bizde.
bu arada benim karnım daha şişti. indi şimdi. hafif bir çıkıntı var sadece eyvahedigeldismile gaz sıkıntımın bitmiş olmasıyla alakalı olabilirmi kızlar
iyiyim tatlım sadece uykuluyum
dün akşam iki tane pantolon aldım çok pahalı hamile pantolonları birde çok çeşit yok pek istediğim modeller değil.
iyiyim tatlım sadece uykuluyum
dün akşam iki tane pantolon aldım çok pahalı hamile pantolonları birde çok çeşit yok pek istediğim modeller değil.
ben normalde suyu hiç içemem ne olduysa hamile kaldıktan sonra oldu valla, bebeğim benim sağlıklı yaşamamı istiyo herhalde, eşim bile şaşıyo nasıl o kadar su içiyorum die, ama bi kötü tarafı var gece en az 5-6 kere tuvalate kalkıyorum...sabah 6:30 dedinmi cin gibiyim valla hemen kalkıyorum eskiden 11-12 den önce hayatta kalkamazdım...
saat 11:00 de kuaförde randevum, on dakika sonra kalkıp giyineyim bari, gelince tekrar gelirim yine...
hayırlı olsun canım. kaça aldın pantolanları. aslında orası büyük yer ucuz satan yerlerde olmaz mı? burda çok pahalı alamadım ben hala akannehir
aynen bende öyleyim canım. her pazar 12 den önce kalkmazdım.şimdi aynen 7 gibi açıyorum gözlerimi. su içerken zorlanıyorum ama ben
ne yaptıracaksın nalan boshayallersmile
bayılırım kuaförlere opuyorumnanaktan
kızlar geçmişi okudum. kısır ve patates salatası sohbetlerinizi okuyunca benımde canım çekti. siz yine akşam yapmışsınız ben sabah sabah yapsamda yesem diye düşünüyorum limonlu limonlu:))
güzel :asigim:İsimleride düşündüm kıslar sizce nasıl
Erkek: Sarp
Kız: Maya
:)
ben daha başlamadım ya ne kullanıcaz acaba
selam kızlar
bijoo hosheldin istanbula hihoyyyt
ya kızlar ben arada geldiğpim için gecmişi okuyamıyorum
tosti neden bebeğini aldırdı anlamadım nolur biri yazsın yaa:çok üzgünüm:
güzel :asigim:
erkek olursa doruk koymayı istiyorum ilk ismi de babasının ismi olucak
kız olursa neval olabilir henüz karar vermedik cinsiyeti kesin belli olsun da olumunekankayizsmile
aa neden baslamadın
bebe yağı felan kullansaydın baslarında
hiç kasıntın olmadı mı
palmers kakao kremi alabilirsin guzum olumunekankayizsmile
lady cmts bulusmasına gelıoı musun gelıosan hemen numaranı ve ısmını mesaj atıosun bana ozelden :)
hayırlı olsun canım. kaça aldın pantolanları. aslında orası büyük yer ucuz satan yerlerde olmaz mı? burda çok pahalı alamadım ben hala akannehir
aynen bende öyleyim canım. her pazar 12 den önce kalkmazdım.şimdi aynen 7 gibi açıyorum gözlerimi. su içerken zorlanıyorum ama ben
kıslar ben izin aldım gidiyorum.
ben mesaj atıyım prop ama gelip gelemiyeceğim henüz belli değil
sen haber verirsin gelebilirsem gelirim :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?