nalannn.. ben paşalimanı kafe diye bi yer var üsküdarda oraya gideriz diye dusunmustum ben de daha once gıtmedım namını cok duydum ama. ne dersın, bı de kac gıbı gıderız yanı sence sonucta brunch yapalım dıyoduk 10 u gecmemesı lazım yanı cunku cesıt fln azalır bı de yaz geldı herkes boyle yerlere gıdıo ne dıosun
valla bana uyar, ama vasıtayla rahat gelinirmi oraya karşıdan gelen arkadaşlar zorlanmasınlar...
günaydın kızlar ben geldim..
çarşamba günü amniyosentezimi yaptırdım...ikiz olunca iş biraz daha zor oluyormuşş.bebeklerden birini çok hareketli idi.sakinleşmesini bekledik.ondan sonra doktor iğneyi girdi ve suyunu aldı.bebeklerimin bir yerine gelecek diye aklım çıktı resmen..ama çok şükür atlattık.inş sonucuda güzel olur.nalancım sakın stres yapma..canım o kadar tatlıdır ama koldan alınan iğne kadar çok hafif bir acısı oldu..korktuğum gibi değildi yanii.senin bugündü dimii.hayırlısı ile sende atlat..dualarım seninle..bu arada bana dua ettiniz yanımda oldunuz..allah hepinizden bin kere razı olsun..hepinizi çok öpüyorum..
nalannnn bişpi soylesene yaa.. ben bana bırakın dedım ama fıyat aralıgınızı fln bılmıorum kı ben emırganda kale dıye bı yer var oraya gıderım, bebek kahveye gıderım, kurucesmede asssk kafe var oraya fln gıderım brunch a ama pahalı denebılır burdası bıraz ekonomıkmıs de bı yorum yap ayol aaa
çarşamba günü amniyosentezimi yaptırdım...ikiz olunca iş biraz daha zor oluyormuşş.bebeklerden birini çok hareketli idi.sakinleşmesini bekledik.ondan sonra doktor iğneyi girdi ve suyunu aldı.bebeklerimin bir yerine gelecek diye aklım çıktı resmen..ama çok şükür atlattık.inş sonucuda güzel olur.nalancım sakın stres yapma..canım o kadar tatlıdır ama koldan alınan iğne kadar çok hafif bir acısı oldu..korktuğum gibi değildi yanii.senin bugündü dimii.hayırlısı ile sende atlat..dualarım seninle..bu arada bana dua ettiniz yanımda oldunuz..allah hepinizden bin kere razı olsun..hepinizi çok öpüyorum..
bende üsküdarda pek takılmam ki cnm, ben nakkaştepeye yada acıbademde gidiyorum yemeğe, brunch 2-3 kere dışarda yaptım valla genelde sabahları kalkıp gitmeye üşenirim, üsküdarda eskiden katibim die bi yer vardı nikah salonuna yakın bir yerlerdeydi orasıda fena deildi ama hala varmı bilmiyorum...
Günaydın canım,gunaydın aso barı sen yarıdm et nere gıdelım dıye yanı ben ayarlıcam eyvallah da snr pahalı fln dencek dıye korktum bırden bak uskudarda paşalimanı kafe varmıs hıc gıtmedım guzel dıyolar ama bı de moda da moda teras var gıttım bı sefer ve coooooooook begendım ıkısı de kısı bası 20 TL cıvarı acık bufe ıste ne dersın sen?
kızlar ben size küsüm ama neyse bir üsküdarlı olarak, paşalimanını tavsiye ederim.. üsküdar'dan sahilden 10dk yürüsünüz veya herhangi minibüs otobüse biner 2dk. sonra inersiniz yeri çok kolay, belediyenin tesisi fena değil.. hemen karşısı da fethi paşa korusu, yer problemi olacağını sanmıyorum olmazsa koruya çıkar oturursunuz manzarası muhteşem, yaa bizim evimize çok yakın amma Ankara'dayım.. bence güzel seçim buluşma için..
Günaydın canım,
Evet gelecek olanlar fiyat aralığı belirleseler keşke.Bana hepsi uyar fark etmez.Evet şimdi netten baktım üsküdardaki yere kim kaparsa o oturuyomuş.Moda teras güzel madem orası olsun garanti olsun bence.Üsküdardakinde yer bulamama sorunu olursa sap gibi kalırız :)
of bugünde sabah midem bulandı. hatta sabaha karşı bulantıyla uyandım.
kahvaltıda peynir ekmek yedim ve süt içtim.
ağzımda yine zehir gibi. umarım başa dönmüyorumdur.
Evet aynen öyle Bebek tarafları.Dışarısı olsun canım ya hava güzel güneş alalım bişey olmaz.En azından herkesin gelmesi de kolay olur sanırım oraya.evet cnm ya bence de fıyat aralıgı fln konusulmadı sonucta avrupa yakası pahalı bız mecburen bebege fln gıdınce bı 50-60 tl cıkarıoruz gozden kısıbası ama yrn ıcın cok pahalı olabılır bence de moda teras olsun fıyat uygun manzara şahane pekı dısarısı olsun dımı teras kısmı yanı dımı dımı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?