2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

valla bana uyar, ama vasıtayla rahat gelinirmi oraya karşıdan gelen arkadaşlar zorlanmasınlar...

gunaydın aso barı sen yarıdm et nere gıdelım dıye yanı ben ayarlıcam eyvallah da snr pahalı fln dencek dıye korktum bırden bak uskudarda paşalimanı kafe varmıs hıc gıtmedım guzel dıyolar ama bı de moda da moda teras var gıttım bı sefer ve coooooooook begendım ıkısı de kısı bası 20 TL cıvarı acık bufe ıste ne dersın sen?

günaydın kızlar ben geldim..

çarşamba günü amniyosentezimi yaptırdım...ikiz olunca iş biraz daha zor oluyormuşş.bebeklerden birini çok hareketli idi.sakinleşmesini bekledik.ondan sonra doktor iğneyi girdi ve suyunu aldı.bebeklerimin bir yerine gelecek diye aklım çıktı resmen..ama çok şükür atlattık.inş sonucuda güzel olur.nalancım sakın stres yapma..canım o kadar tatlıdır ama koldan alınan iğne kadar çok hafif bir acısı oldu..korktuğum gibi değildi yanii.senin bugündü dimii.hayırlısı ile sende atlat..dualarım seninle..bu arada bana dua ettiniz yanımda oldunuz..allah hepinizden bin kere razı olsun..hepinizi çok öpüyorum..

valla bana uyar, ama vasıtayla rahat gelinirmi oraya karşıdan gelen arkadaşlar zorlanmasınlar...

ben de karşıdan gelıorum eger karsı dedıgın avrupaysa ben de kagıthanedeyım yanı:)
uskudar besıktastan tek vapur, moda teras da olabılır ona da kadıkoy vapuruyla gıdılıo bırazcık yurunuo
şimdi soyle bısı var paşa limanı rezervasyon almıomuş kım kaparsa mantıgı varmıs erken gıden yol alıo yanı moda terasta rezervasyon var ama bı de oraya gıttım hanı begendım de dıgerıne ben de ılk defa gıtcem

geçmiş olsun maybie, ben nalana da soyluorum acımıcak dıye senınkı de acımamıs ama ınsan halıyle korkuo tabı olsun buyuk gecmıs olsun

bende üsküdarda pek takılmam ki cnm, ben nakkaştepeye yada acıbademde gidiyorum yemeğe, brunch 2-3 kere dışarda yaptım valla genelde sabahları kalkıp gitmeye üşenirim, üsküdarda eskiden katibim die bi yer vardı nikah salonuna yakın bir yerlerdeydi orasıda fena deildi ama hala varmı bilmiyorum...

geçmiş olsun cnmm işin zor tarafını atlattın şimdi sırada iyi haberleri almak varr bu sıkıntılarından kısa bi süre kurtulucaksın inş. sakin ol ve bu süreçte bebişleride strese sokma burda hep beraber güzel sonuçları kutlıycazz seninde nalanında

ya o zmn moda teras olsun kısı bası 25 TL gıbı olur heralde cok pahalı dııl dımı? ulasımı da mesaj atıp anlatırım sıze cok basıt zaten denıze sıfır burası acıbademde fln denız yok kı yanlıs mı bılıorum :S

kızlar ben size küsüm ama neyse bir üsküdarlı olarak, paşalimanını tavsiye ederim.. üsküdar'dan sahilden 10dk yürüsünüz veya herhangi minibüs otobüse biner 2dk. sonra inersiniz yeri çok kolay, belediyenin tesisi fena değil.. hemen karşısı da fethi paşa korusu, yer problemi olacağını sanmıyorum olmazsa koruya çıkar oturursunuz manzarası muhteşem, yaa bizim evimize çok yakın amma Ankara'dayım.. bence güzel seçim buluşma için..

günaydın kızlar.
meybie cim güzel haberine sevindim. inşallah sonuçlar da çok güzel çıkacak.
bende karından iğne olayından korkuyordum, ama acıtmıyormuş.
nalan ve senin iyi haberlerini olup burada hep beraber mutluluk yaşayacağız.

Günaydın canım,
Evet gelecek olanlar fiyat aralığı belirleseler keşke.Bana hepsi uyar fark etmez.Evet şimdi netten baktım üsküdardaki yere kim kaparsa o oturuyomuş.Moda teras güzel madem orası olsun garanti olsun bence.Üsküdardakinde yer bulamama sorunu olursa sap gibi kalırız :)

şimdi niye küssün bilmiorum ama cnm şöle söyliim internetten araştırdım tabi rezervasyon yapmadıkları ıcın cmts pazar yer bulamıomussun sıra beklıomussun fln boyle bısı gelmesın basımıza dedım yoksa benım de arkadaslarım gıtmıstı cok mamnun kalmıslardı ben de o yuzden ılk orayı dusundum ama sımdı 8 tane hamıle kadın hava sıcak gunes altında ac karnına beklemeyelım dıorum ya beklemek zorunda kalırsak nolcek ulasım cok kolay ya halledılır yanı ama ben o yuzden caydım moda terası dusunmeye basladım

of bugünde sabah midem bulandı. hatta sabaha karşı bulantıyla uyandım.
kahvaltıda peynir ekmek yedim ve süt içtim.
ağzımda yine zehir gibi. umarım başa dönmüyorumdur.

evet cnm ya bence de fıyat aralıgı fln konusulmadı sonucta avrupa yakası pahalı bız mecburen bebege fln gıdınce bı 50-60 tl cıkarıoruz gozden kısıbası ama yrn ıcın cok pahalı olabılır bence de moda teras olsun fıyat uygun manzara şahane pekı dısarısı olsun dımı teras kısmı yanı dımı dımı?

niye küseyim bensiz buluşuyorsunuz, dediğim gibi aynı zamanda fethi paşa korusunu da gezmiş olursunuz demiştim... fethipaşada da kahvaltı, restaurant var..

of bugünde sabah midem bulandı. hatta sabaha karşı bulantıyla uyandım.
kahvaltıda peynir ekmek yedim ve süt içtim.
ağzımda yine zehir gibi. umarım başa dönmüyorumdur.

pınarın pembe lıght sutunu ıc mavısını dııl ama pembesını, bı de sutu sabah degıl gece ıc, sbh bulantıyı arttırır

çoookkk geçmiş olsun cnm bak atlattın bile, rahat geçmesine çoookkk sevindim valla, şimdi en zor kısım başladı senin için beklemek, benimki haftaya cuma cnm hayırlısıyla...

Herkese Günaydınopuyorumnanaktan

İnşallah hem sen hemde Nalan güzel haberlerinizi yazacaksınız buraya:Saruboceq:

Evet aynen öyle Bebek tarafları.Dışarısı olsun canım ya hava güzel güneş alalım bişey olmaz.En azından herkesin gelmesi de kolay olur sanırım oraya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…