2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
smileylilere bakıyordum bunu görünce şakkıdı canım çok sakız çektii.. yuh artık smiley'den bile etkileniyorumm. kkoşum bir sakız alayım ağzıma hahaha

yok cnm maalesef, dediğim gibi beni kocam getirecek onun için benim açımdan sorun yok ben gelirim 25 TL de ii bi rakkam ama diğer arkadaşlarada sormak lazım...

geçmiş olsun maybie, ben nalana da soyluorum acımıcak dıye senınkı de acımamıs ama ınsan halıyle korkuo tabı olsun buyuk gecmıs olsun

çoookkk geçmiş olsun cnm bak atlattın bile, rahat geçmesine çoookkk sevindim valla, şimdi en zor kısım başladı senin için beklemek, benimki haftaya cuma cnm hayırlısıyla...

Herkese Günaydınopuyorumnanaktan

İnşallah hem sen hemde Nalan güzel haberlerinizi yazacaksınız buraya:Saruboceq:

çok şükür kızlar.dediğiniz gibi bekleme sürecine girdik..rabbim hepimiz için hayırlısını nasib etsin...çok sağolun kızlar iyiki varsınız..şuan beni sizden daha iyi kimse anlayamaz..

sen neden küstün bize bakim onu söle sen, sensiz buluşuyoruz diemi, ee atla gel sende bu akşam istanbula birlikte yapalım kahvaltımız hem annenleride ziyaret edersin sürpriz olur pazarda dönersin olmaz mı öle?

yok cnm maalesef, dediğim gibi beni kocam getirecek onun için benim açımdan sorun yok ben gelirim 25 TL de ii bi rakkam ama diğer arkadaşlarada sormak lazım...
Ben de taksiyle gelcem eşim cumartesi de çalıştığı için getiremicek. Dönüşte alır artık beni :))))))))

Evet aynen öyle Bebek tarafları.Dışarısı olsun canım ya hava güzel güneş alalım bişey olmaz.En azından herkesin gelmesi de kolay olur sanırım oraya.

tmmdır karar verıldı moda teras olcak ben herkese mesaj atarım rezervasyonu yaptırdıktan snr ulasımını fln yazarım sıkı gıyınmelerını de tembıhlerım zaten usursek ıcerı gırerız nolcek saat 10 da uygundur heralde daha gec bı saatte kahvaltı yapmıs olmayalım yanı

meybie bir sorun çıkmayacak inşallah... Allah hepimizin yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..

Ben de taksiyle gelcem eşim cumartesi de çalıştığı için getiremicek. Dönüşte alır artık beni :))))))))

ohh maşalla bırının şöförü var özel:) biri taksiyle gidebilcek kdr yakın oh oh harika ben beşiktaşa incem minibüsle snr vapurla kadıkoye gelcem snr anca kadıkoyden taksıye bınebılırım modaya kdr en zavallınız benım yanı

günaydın kızlar bi selam verip çıkıcam umarım gününüz çok güzel geçer..
öpüldünüz..

aslında gelebilirdim ama haftasonu başka bir yere gitme ihtimalimiz var nalancım... bir de şehirdışı yolculuklar beni acayip yoruyor geçen haftasonu da şehir dışındaydık.. belki bu haftasonu da gidicez bir yere.

pınarın pembe lıght sutunu ıc mavısını dııl ama pembesını, bı de sutu sabah degıl gece ıc, sbh bulantıyı arttırır

pınar sütü ilk içtiğimde hiç sevmemiştim.
sek içtim fena gelmedi. sütaşı denedim.
lıght süt içilir mi acaba? hamileler lıght ürün kullanmasın deniliyor?
süt midemi bulandırmıyor ama birde yatarken deneyeyim.

çok şükür kızlar.dediğiniz gibi bekleme sürecine girdik..rabbim hepimiz için hayırlısını nasib etsin...çok sağolun kızlar iyiki varsınız..şuan beni sizden daha iyi kimse anlayamaz..

sende iyi ki varsın canım. bebişlerin resimlerini bile paylaşıcaz buradan.

Benimki de çok yakın değil canım ama sana göre yakın sayılır tabi.:)Çekmeköydeyim ben de Şile yolunda burası. Buluşma saati 10 mu valla bana her saat uyar daha erken de olur hiiç fark etmez benim için.

artık rahat ol cnm kendini sonuçlar için sakın strese sokma, zaten detaylı ultrason muayeneside ii geçmişti, ordaki ölçüler ii se sorun çıkmıyo diyolar, seninde burnu, ensesi normal çıkmış, onun için artık rahat rahat sonucu bekleyebilirsin...

ay kızlar ne güzel buluşuyorsunuz?
kıskandım valla. resimlerini çekip bizimle paylaşın emi?
benim içinde eğlenin canlarım.

Ben buradan tanıştığım bir arkadaşımı görmek için izmite gitmiştim vakti zamanında boshayallersmile
Çalışmasaydım kesin ordaydım yarın bilmiyorumkismile
Bende küstüm birisi gibi size:umursamaz:

light ürün kullanmasın denilmiyor diyet ürünleri kullanılmasın deniliyor cunku onların uzerınde kımyasal oynamalar yapılmıs oluyor doktorum ve kıtaplar hep lıght urun kullanmamı soyluyolar cunku sut ve sut urunlerını cok tukettıgımız ıcın cok yaglısı kılo almamıza neden oluyo ve gereksız mıde bulantısı sut yogurt peynır hepsını lıght kullanmaya calıstım ama lıght peynırı sevemedım onun dısında butun sut urunlerını lıght kullanıorum cok hafıf oluo ve tadı da daha guzel oluo ton balıgını fln da lıght alıorum zaten baska lıght bısı yok kullandıgım

aslında gelebilirdim ama haftasonu başka bir yere gitme ihtimalimiz var nalancım... bir de şehirdışı yolculuklar beni acayip yoruyor geçen haftasonu da şehir dışındaydık.. belki bu haftasonu da gidicez bir yere.

tüh keşke programınız olmasaydı gelsen çok güzel olurdu, annenlerede sürpriz olurdu valla, inşallah bi dahaki sefere, istanbula gelirsen bana uğramadan dönme, yakınsın sen bana, hiç olmazsa beni görmüş bi çayımı içmiş olursun fenamı...olumunekankayizsmile

Benimki de çok yakın değil canım ama sana göre yakın sayılır tabi.:)Çekmeköydeyim ben de Şile yolunda burası. Buluşma saati 10 mu valla bana her saat uyar daha erken de olur hiiç fark etmez benim için.

aso ne rahat karısın kocan yaşıodur valla her dediğine bana uyar diosan eğerbuyrunnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…