ya o zmn moda teras olsun kısı bası 25 TL gıbı olur heralde cok pahalı dııl dımı? ulasımı da mesaj atıp anlatırım sıze cok basıt zaten denıze sıfır burası acıbademde fln denız yok kı yanlıs mı bılıorum :S
geçmiş olsun maybie, ben nalana da soyluorum acımıcak dıye senınkı de acımamıs ama ınsan halıyle korkuo tabı olsun buyuk gecmıs olsun
geçmiş olsun cnmm işin zor tarafını atlattın şimdi sırada iyi haberleri almak varr bu sıkıntılarından kısa bi süre kurtulucaksın inş. sakin ol ve bu süreçte bebişleride strese sokma burda hep beraber güzel sonuçları kutlıycazz seninde nalanında
günaydın kızlar.
meybie cim güzel haberine sevindim. inşallah sonuçlar da çok güzel çıkacak.
bende karından iğne olayından korkuyordum, ama acıtmıyormuş.
nalan ve senin iyi haberlerini olup burada hep beraber mutluluk yaşayacağız.
çoookkk geçmiş olsun cnm bak atlattın bile, rahat geçmesine çoookkk sevindim valla, şimdi en zor kısım başladı senin için beklemek, benimki haftaya cuma cnm hayırlısıyla...
Herkese Günaydınopuyorumnanaktan
İnşallah hem sen hemde Nalan güzel haberlerinizi yazacaksınız buraya:Saruboceq:
kızlar ben size küsüm ama neyse bir üsküdarlı olarak, paşalimanını tavsiye ederim.. üsküdar'dan sahilden 10dk yürüsünüz veya herhangi minibüs otobüse biner 2dk. sonra inersiniz yeri çok kolay, belediyenin tesisi fena değil.. hemen karşısı da fethi paşa korusu, yer problemi olacağını sanmıyorum olmazsa koruya çıkar oturursunuz manzarası muhteşem, yaa bizim evimize çok yakın amma Ankara'dayım.. bence güzel seçim buluşma için..
Ben de taksiyle gelcem eşim cumartesi de çalıştığı için getiremicek. Dönüşte alır artık beni :))))))))yok cnm maalesef, dediğim gibi beni kocam getirecek onun için benim açımdan sorun yok ben gelirim 25 TL de ii bi rakkam ama diğer arkadaşlarada sormak lazım...
Evet aynen öyle Bebek tarafları.Dışarısı olsun canım ya hava güzel güneş alalım bişey olmaz.En azından herkesin gelmesi de kolay olur sanırım oraya.
Ben de taksiyle gelcem eşim cumartesi de çalıştığı için getiremicek. Dönüşte alır artık beni :))))))))
pınarın pembe lıght sutunu ıc mavısını dııl ama pembesını, bı de sutu sabah degıl gece ıc, sbh bulantıyı arttırır
çok şükür kızlar.dediğiniz gibi bekleme sürecine girdik..rabbim hepimiz için hayırlısını nasib etsin...çok sağolun kızlar iyiki varsınız..şuan beni sizden daha iyi kimse anlayamaz..
Benimki de çok yakın değil canım ama sana göre yakın sayılır tabi.:)Çekmeköydeyim ben de Şile yolunda burası. Buluşma saati 10 mu valla bana her saat uyar daha erken de olur hiiç fark etmez benim için.ohh maşalla bırının şöförü var özel:) biri taksiyle gidebilcek kdr yakın oh oh harika ben beşiktaşa incem minibüsle snr vapurla kadıkoye gelcem snr anca kadıkoyden taksıye bınebılırım modaya kdr en zavallınız benım yanı
çok şükür kızlar.dediğiniz gibi bekleme sürecine girdik..rabbim hepimiz için hayırlısını nasib etsin...çok sağolun kızlar iyiki varsınız..şuan beni sizden daha iyi kimse anlayamaz..
pınar sütü ilk içtiğimde hiç sevmemiştim.
sek içtim fena gelmedi. sütaşı denedim.
lıght süt içilir mi acaba? hamileler lıght ürün kullanmasın deniliyor?
süt midemi bulandırmıyor ama birde yatarken deneyeyim.
sende iyi ki varsın canım. bebişlerin resimlerini bile paylaşıcaz buradan.
aslında gelebilirdim ama haftasonu başka bir yere gitme ihtimalimiz var nalancım... bir de şehirdışı yolculuklar beni acayip yoruyor geçen haftasonu da şehir dışındaydık.. belki bu haftasonu da gidicez bir yere.
Benimki de çok yakın değil canım ama sana göre yakın sayılır tabi.:)Çekmeköydeyim ben de Şile yolunda burası. Buluşma saati 10 mu valla bana her saat uyar daha erken de olur hiiç fark etmez benim için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?