2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sezen naber, kaçta gidiosunuz bgn

iyiyim cnmm sen nasılsın?aşkı memnuyu izledimm sonunu kestiler galiba yada orda bitti anlamadım akşam 7 gibi gidiyoruz canım haset ve kıskançlıkla yazdıklarınızı okudumm pazarteside aynı haset ve kıskançlıkla resimlerinize bakarım artık:dilcikar:

kızııım o verıdıgım lınk 4. parcası ıcındı sadece işte vıdeonun altında parca ısımlerı var 4 bıtınce 5e tıkla işte devamı 5. kısımda

Ben de aynı şekilde süt ve yoğurdu light alıyorum.Süte başta alışamamıştım.Pınar'ın yüzde 50 light sütü var onu çok seviyorum.Hem hafif hem lezzetli. Başlarda kötü gelebilir ama ben alıştığım için gayet güzel geliyor şimdi :)))

eh işte kendin ettin kendin bulmuş olceksin hıhhhh...
cnm hurma istedi bu arada :S valla ne alaka demeyin ama böyle güzel bi hurma olsa şimdi ohhh kokusu burnuma doldu yeminle

hmmm sen mavi pınarı kullanıosun ya ben işte sütten tiksinirim ne kadar light alırsan tadı o kdr guzel oluo ben de pembesini alıorum o yuzden yıne de cok sık ıcmıorum yanı haftada 2 kılo fln ıcıorum :S peynır ve yogurtla kapatmaya calısıorum acıgı

sağol canım bende lıght alayım o zaman.
peynir bende lıght yiyemem, ezine yada tulum yiyebiliyorum. tuzlu olduğu için iyi geliyor.
sütü doktor günde bir bardak demişti bana. onu da gece içeyim.
ton balığı hangi marka alıyorsun? doktor balık ye dedi haftada 1 defa ama henüz yemedim.
balık ekmek yediğimiz bir yer var çok meşhur burda. hep oradan yerdim. ama uzak olduğu için otobüsü çekemem diye gitmedik hiç.
mezgit filan var marketlerde onu yiyebilirim.zararı olmaz değil mi?

Ay pembesi 0 olan dimi.Bir kere aldım iğrenç geldi tadı kocama içirdim al sen iç bunu ben sevmeidm diye o sevdi içti bir daha da almadım. Ben her sabah içiyorum süt.yoğurt sütten daha faydalı fermantasyona uğradığı için aslında. benimeski iş arkadaşım hamileyken sabahtan akşama kadar 2 lt süt, küçük boy yoğurt yiyordu oha diyodum her gün ben onları yesem kalsiyum patlaması yaşardım

ben dardanel ton ya da superfresh kullanırım hep bılmedıgım guvenmedıgım markayı yıyemem. kabuklu denız urunlerı yasak işte midye karides fln gıbı seyler cunku zehırlenme rıskı yuksek oluomus onun dısında herhangı bı kısıtlama yok benım bıldıgım kadarıyla ben de lüfer alabalık uskumru fln sevıorum ama pek yıyemıorum bı de yazın sımdı kım balık pısırcekte yıcek ıyyy kotu kokuo :) balık yagı aldım doktor yazdı ama onu da aklıma estıkce ıcıorum amannn napıım balıgı da eksık kalıversın hhahaha

kızlar birde haftada 2 kre et yemek gerekiyormuş ama bende evde et yapmadım hiç. mutfağa yeni girmeye başladım. eti bütün halinde yiyemem. mangal olması lazım oda apartmanda zor oluyor.
kıymayıda yemekte hiç sevmiyorum. ancak köfte yiyebiliyorum.
etin ve kıymanın eski tadı yok, yemekte yiyince midem bulanıyor siz nasıl tüketiyorsunuz?
nerelerden alıyorsunuz?

maşallah o arkadaşın bi 5 kilo doğurmuştur heralde bebişini

ııyykkk kuscam nası yıyolar o kdr ya ben bılmıorum ya hayatım boyunca sevemedım ben sutu yogurt fln eyvallah da ben peynır cok yıyorum her sbh bı sıgara kutusu kdr beyaz peynır yıyorum bı kac parca kasar yıyorum ıste ekmegıme de pınar bayaz suruorum fln peynır agacı cıkcak ıcımde :))

balık yağını bende yazdırdım doktoruma marincap mı seninki bana 2 günde 1 iç dedi ama ben haftada 1 anca içiyorum unutuyorumm 9 ayda anca biter heralde hap

bizim evde haftada 5 gün kırmızı et 1 gun beyaz et 1 gun de sucuk pısıo kocam cok etçil oldugu ıcın saolsun sebze yemez asla benım yanı et bakımından eksıgım olması mumkun degıl artık et kuscam sebze az yıyorum ama meyve cok dengelenıodur heralde sebze ozellıkle havuc ve roka yerım her sabah salatalık domates ve bıber yıyorum yemege de anca mantar kabak sokarım kocam baska sebze yemıo cunku

sağol canım. bende bilmediğim markayı almam. lezzet olarak güzeldir o markalar. çok balık yiyen biri değilim ama bundan sonra bu ürünlerden alırım. arada anneme yaptırırım.
uzun zamandır marketler girmediğim için almak aklıma gelmemişti.
hamile olunca sanki bildiğim bir çok şeyi unuttum.
bazen ne yesem diye düşünüyordum. patates salatası,kısıribulgur pilavı, mercimek köftesi, mantarı aklıma getirdiniz.
iyi ki varsınız çok destek alıyorum sizden. Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…