sezen naber, kaçta gidiosunuz bgn
iyiyim cnmm sen nasılsın?aşkı memnuyu izledimm sonunu kestiler galiba yada orda bitti anlamadım akşam 7 gibi gidiyoruz canım haset ve kıskançlıkla yazdıklarınızı okudumm pazarteside aynı haset ve kıskançlıkla resimlerinize bakarım artık:dilcikar:
prop burda kahvaltı 29 TL dio ona göre yaz istersen...
kızııım o verıdıgım lınk 4. parcası ıcındı sadece işte vıdeonun altında parca ısımlerı var 4 bıtınce 5e tıkla işte devamı 5. kısımda
Ben de aynı şekilde süt ve yoğurdu light alıyorum.Süte başta alışamamıştım.Pınar'ın yüzde 50 light sütü var onu çok seviyorum.Hem hafif hem lezzetli. Başlarda kötü gelebilir ama ben alıştığım için gayet güzel geliyor şimdi :)))light ürün kullanmasın denilmiyor diyet ürünleri kullanılmasın deniliyor cunku onların uzerınde kımyasal oynamalar yapılmıs oluyor doktorum ve kıtaplar hep lıght urun kullanmamı soyluyolar cunku sut ve sut urunlerını cok tukettıgımız ıcın cok yaglısı kılo almamıza neden oluyo ve gereksız mıde bulantısı sut yogurt peynır hepsını lıght kullanmaya calıstım ama lıght peynırı sevemedım onun dısında butun sut urunlerını lıght kullanıorum cok hafıf oluo ve tadı da daha guzel oluo ton balıgını fln da lıght alıorum zaten baska lıght bısı yok kullandıgım
iyiyim cnmm sen nasılsın?aşkı memnuyu izledimm sonunu kestiler galiba yada orda bitti anlamadım akşam 7 gibi gidiyoruz canım haset ve kıskançlıkla yazdıklarınızı okudumm pazarteside aynı haset ve kıskançlıkla resimlerinize bakarım artık:dilcikar:
Ben de aynı şekilde süt ve yoğurdu light alıyorum.Süte başta alışamamıştım.Pınar'ın yüzde 50 light sütü var onu çok seviyorum.Hem hafif hem lezzetli. Başlarda kötü gelebilir ama ben alıştığım için gayet güzel geliyor şimdi :)))
Kocam rahat valla hadi şuraya gidelim der ben hemen tamam hadi gidelim yapalım edelim derim:)))))):sm_cool:aso ne rahat karısın kocan yaşıodur valla her dediğine bana uyar diosan eğerbuyrunnnnnnnnn
nalan ne karıstırıosun kı ben duz hesap 25 dıodum ıste ona orda ogrenmıs gıbı yapcaktım 29 oldugunu aaaa fln dıcektım hay allamsırnaşık şey
light ürün kullanmasın denilmiyor diyet ürünleri kullanılmasın deniliyor cunku onların uzerınde kımyasal oynamalar yapılmıs oluyor doktorum ve kıtaplar hep lıght urun kullanmamı soyluyolar cunku sut ve sut urunlerını cok tukettıgımız ıcın cok yaglısı kılo almamıza neden oluyo ve gereksız mıde bulantısı sut yogurt peynır hepsını lıght kullanmaya calıstım ama lıght peynırı sevemedım onun dısında butun sut urunlerını lıght kullanıorum cok hafıf oluo ve tadı da daha guzel oluo ton balıgını fln da lıght alıorum zaten baska lıght bısı yok kullandıgım
Ay pembesi 0 olan dimi.Bir kere aldım iğrenç geldi tadı kocama içirdim al sen iç bunu ben sevmeidm diyehmmm sen mavi pınarı kullanıosun ya ben işte sütten tiksinirim ne kadar light alırsan tadı o kdr guzel oluo ben de pembesini alıorum o yuzden yıne de cok sık ıcmıorum yanı haftada 2 kılo fln ıcıorum :S peynır ve yogurtla kapatmaya calısıorum acıgı
sağol canım bende lıght alayım o zaman.
peynir bende lıght yiyemem, ezine yada tulum yiyebiliyorum. tuzlu olduğu için iyi geliyor.
sütü doktor günde bir bardak demişti bana. onu da gece içeyim.
ton balığı hangi marka alıyorsun? doktor balık ye dedi haftada 1 defa ama henüz yemedim.
balık ekmek yediğimiz bir yer var çok meşhur burda. hep oradan yerdim. ama uzak olduğu için otobüsü çekemem diye gitmedik hiç.
mezgit filan var marketlerde onu yiyebilirim.zararı olmaz değil mi?
Ay pembesi 0 olan dimi.Bir kere aldım iğrenç geldi tadı kocama içirdim al sen iç bunu ben sevmeidm diyeo sevdi içti bir daha da almadım. Ben her sabah içiyorum süt.yoğurt sütten daha faydalı fermantasyona uğradığı için aslında. benimeski iş arkadaşım hamileyken sabahtan akşama kadar 2 lt süt, küçük boy yoğurt yiyordu oha diyodum her gün ben onları yesem kalsiyum patlaması yaşardım
Ay pembesi 0 olan dimi.Bir kere aldım iğrenç geldi tadı kocama içirdim al sen iç bunu ben sevmeidm diyeo sevdi içti bir daha da almadım. Ben her sabah içiyorum süt.yoğurt sütten daha faydalı fermantasyona uğradığı için aslında. benimeski iş arkadaşım hamileyken sabahtan akşama kadar 2 lt süt, küçük boy yoğurt yiyordu oha diyodum her gün ben onları yesem kalsiyum patlaması yaşardım
ben dardanel ton ya da superfresh kullanırım hep bılmedıgım guvenmedıgım markayı yıyemem. kabuklu denız urunlerı yasak işte midye karides fln gıbı seyler cunku zehırlenme rıskı yuksek oluomus onun dısında herhangı bı kısıtlama yok benım bıldıgım kadarıyla ben de lüfer alabalık uskumru fln sevıorum ama pek yıyemıorum bı de yazın sımdı kım balık pısırcekte yıcek ıyyy kotu kokuo :) balık yagı aldım doktor yazdı ama onu da aklıma estıkce ıcıorum amannn napıım balıgı da eksık kalıversın hhahaha
kızlar birde haftada 2 kre et yemek gerekiyormuş ama bende evde et yapmadım hiç. mutfağa yeni girmeye başladım. eti bütün halinde yiyemem. mangal olması lazım oda apartmanda zor oluyor.
kıymayıda yemekte hiç sevmiyorum. ancak köfte yiyebiliyorum.
etin ve kıymanın eski tadı yok, yemekte yiyince midem bulanıyor siz nasıl tüketiyorsunuz?
nerelerden alıyorsunuz?
ben dardanel ton ya da superfresh kullanırım hep bılmedıgım guvenmedıgım markayı yıyemem. kabuklu denız urunlerı yasak işte midye karides fln gıbı seyler cunku zehırlenme rıskı yuksek oluomus onun dısında herhangı bı kısıtlama yok benım bıldıgım kadarıyla ben de lüfer alabalık uskumru fln sevıorum ama pek yıyemıorum bı de yazın sımdı kım balık pısırcekte yıcek ıyyy kotu kokuo :) balık yagı aldım doktor yazdı ama onu da aklıma estıkce ıcıorum amannn napıım balıgı da eksık kalıversın hhahaha
4 kg doğurdu valla.Kızın hamileyken yanakları kırmızı kırmızıydı öyle yiyordu ki maşallahı vardı valla :) Gerçi ben de 4 kg 750 gr doğmuşummaşallah o arkadaşın bi 5 kilo doğurmuştur heralde bebişini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?