balık yağını bende yazdırdım doktoruma marincap mı seninki bana 2 günde 1 iç dedi ama ben haftada 1 anca içiyorum unutuyorumm 9 ayda anca biter heralde hap
4 kg doğurdu valla.Kızın hamileyken yanakları kırmızı kırmızıydı öyle yiyordu ki maşallahı vardı valla :) Gerçi ben de 4 kg 750 gr doğmuşum
günaydın kızlar ben geldim..
çarşamba günü amniyosentezimi yaptırdım...ikiz olunca iş biraz daha zor oluyormuşş.bebeklerden birini çok hareketli idi.sakinleşmesini bekledik.ondan sonra doktor iğneyi girdi ve suyunu aldı.bebeklerimin bir yerine gelecek diye aklım çıktı resmen..ama çok şükür atlattık.inş sonucuda güzel olur.nalancım sakın stres yapma..canım o kadar tatlıdır ama koldan alınan iğne kadar çok hafif bir acısı oldu..korktuğum gibi değildi yanii.senin bugündü dimii.hayırlısı ile sende atlat..dualarım seninle..bu arada bana dua ettiniz yanımda oldunuz..allah hepinizden bin kere razı olsun..hepinizi çok öpüyorum..
sağol canım. bende bilmediğim markayı almam. lezzet olarak güzeldir o markalar. çok balık yiyen biri değilim ama bundan sonra bu ürünlerden alırım. arada anneme yaptırırım.
uzun zamandır marketler girmediğim için almak aklıma gelmemişti.
hamile olunca sanki bildiğim bir çok şeyi unuttum.
bazen ne yesem diye düşünüyordum. patates salatası,kısıribulgur pilavı, mercimek köftesi, mantarı aklıma getirdiniz.
iyi ki varsınız çok destek alıyorum sizden. Şeniz
yok cnm benımkı ocean fish oil, ben sımdıye kdr ıkı defa ıctım benım bı sonrkı hamılelıgıme bıle yeter bu :teytey:
bende yazdıralı 2 ay olucak nerdeyse 4 kere içtimm unutmasam içsem ama artık ilaç içmektende öğğğ geldi kusucam artık ilaç denilince dün gece rüyamda doktora gittim ultrasonda bakıyo doktor aaa kız diyo bende net görüyorum ne demek acaba bendede bafo gibimi olcak
e tersıne cıkarmıs ya erkekmıs ıste:)
Benim kocamda etobur ama evlenince alıştırdım onu sebzeye:) Markete gidince sebze reyonunda ıspanağa atlıyor hemen :))))Etin her halini her şeyini yiyor ya ben de ete pek düşkün değilim dengeledik evde yemekleri artık :)Balık çok severdim hamilelikte yiyemez oldum.Geçen hafta pazar günü açık havanın etkisiyle kocaman bir levreği indirdim mideye :))))Ben evde balık yapmıyorum bir kere yaptım da aman aman salonla mutfak açık bizim maalesef.Ama yakınımızda güzel bir balıkçı var sabahtan sipariş veriyorsun bana şu kadar balık pişirin akşam şu saatte getirin diyosun akşam o saatte sıcacık geliyor :)))) bazen yemekli misafir olunca salataları çorbayı fln yapıyorum akşam balık pişip geliyor oohh rahat oluyor :))))bizim evde haftada 5 gün kırmızı et 1 gun beyaz et 1 gun de sucuk pısıo kocam cok etçil oldugu ıcın saolsun sebze yemez asla benım yanı et bakımından eksıgım olması mumkun degıl artık et kuscam sebze az yıyorum ama meyve cok dengelenıodur heralde sebze ozellıkle havuc ve roka yerım her sabah salatalık domates ve bıber yıyorum yemege de anca mantar kabak sokarım kocam baska sebze yemıo cunku
Benim kocamda etobur ama evlenince alıştırdım onu sebzeye:) Markete gidince sebze reyonunda ıspanağa atlıyor hemen :))))Etin her halini her şeyini yiyor ya ben de ete pek düşkün değilim dengeledik evde yemekleri artık :)Balık çok severdim hamilelikte yiyemez oldum.Geçen hafta pazar günü açık havanın etkisiyle kocaman bir levreği indirdim mideye :))))Ben evde balık yapmıyorum bir kere yaptım da aman aman salonla mutfak açık bizim maalesef.Ama yakınımızda güzel bir balıkçı var sabahtan sipariş veriyorsun bana şu kadar balık pişirin akşam şu saatte getirin diyosun akşam o saatte sıcacık geliyor :)))) bazen yemekli misafir olunca salataları çorbayı fln yapıyorum akşam balık pişip geliyor oohh rahat oluyor :))))
bende yazdıralı 2 ay olucak nerdeyse 4 kere içtimm unutmasam içsem ama artık ilaç içmektende öğğğ geldi kusucam artık ilaç denilince dün gece rüyamda doktora gittim ultrasonda bakıyo doktor aaa kız diyo bende net görüyorum ne demek acaba bendede bafo gibimi olcak
meybie bir sorun çıkmayacak inşallah... Allah hepimizin yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..
sende iyi ki varsın canım. bebişlerin resimlerini bile paylaşıcaz buradan.
artık rahat ol cnm kendini sonuçlar için sakın strese sokma, zaten detaylı ultrason muayeneside ii geçmişti, ordaki ölçüler ii se sorun çıkmıyo diyolar, seninde burnu, ensesi normal çıkmış, onun için artık rahat rahat sonucu bekleyebilirsin...
erkek gördünmü kız olur derler hep. ablamın bebeğini de ben erkek gördüm rüyamda sürekli. kızımız oldu ama bayanssulusmile
erkektir seninde canım
patlıcanın mevsimi geçti mi ya kıdemlı ev hanımları soyleyın bakayım ben yenı evlıyım bılemem mevsımını fln
facede yeni arkadaşlar gelmiş gördünüzmü kızlarr
benımkı alısmaz cnm mıs gıbı ıspanak yapıorum ben severım ıspanagı dogrusu benım de tek sevdıgım sebze yemegıdır yanı ıspanak :) yuzune bıle bakmıo ben de pek yıyemem ya ılla ıcınde kıyma bıle olsa mutlaka et olcak ıste bezelye ıse kusbası et olcak bamya desen keza oyle karnıyarık zaten kıymalı hmmmm canım karnıyarık ıstedı yanına pılav yanına da buz gıbı cacık üşenmeyip popomu kaldırıp yapsam mı acaba akşama
tersi çıkrmış dimi
evet akça ve yarenn arkadaşımız geldi zemuszemus
ben her yemekte eti yiyemiyorum. yap kız ne güzel evdesin.. oooo akşama kadar yemekteyiz sofrası kurmanız gerek sempatiksalakcinni
evet akça ve yarenn arkadaşımız geldi zemuszemus
ben her yemekte eti yiyemiyorum. yap kız ne güzel evdesin.. oooo akşama kadar yemekteyiz sofrası kurmanız gerek sempatiksalakcinni
ah canımm umut fakırın ekmegı tabı kız ıstıodun sen belkı de kızdır bakalım daha kesınlesmemıs işte hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?