2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
balık yağını bende yazdırdım doktoruma marincap mı seninki bana 2 günde 1 iç dedi ama ben haftada 1 anca içiyorum unutuyorumm 9 ayda anca biter heralde hap

yok cnm benımkı ocean fish oil, ben sımdıye kdr ıkı defa ıctım benım bı sonrkı hamılelıgıme bıle yeter bu :teytey:

canım benim çokk geçmiş olsun. inşallahhhh güzel haberlerinide yazacaksın buraya. sonuç çıkana kadar ferah tut için. stres yapma kendine.

pınarın pembe ligt sütü aldım bi yudum içtim çıkardım ne varsa içimde. o nasıl bi tat. ben içemedim şahsen.

balığı annemler ne zaman pişirir de beni çaırırsa ki sadece benim için yapıolar artık. orda yiyorum. kendim pişiremem yani.

ha bi de kepek cok onemlı hamur ısı yapıosan eğer kepeklı undan yap ben artık herseyı kepeklı undan ve esmer şekerden yapıorum tadı degısıo bıraz tabı ozellıkle un yuzunden ama kabızlık sorunu yasayanlar ıcın ozellıkle en onemlı sey kepek aklınızda bulunsun

yok cnm benımkı ocean fish oil, ben sımdıye kdr ıkı defa ıctım benım bı sonrkı hamılelıgıme bıle yeter bu :teytey:

bende yazdıralı 2 ay olucak nerdeyse 4 kere içtimm unutmasam içsem ama artık ilaç içmektende öğğğ geldi kusucam artık ilaç denilince dün gece rüyamda doktora gittim ultrasonda bakıyo doktor aaa kız diyo bende net görüyorum ne demek acaba bendede bafo gibimi olcak

e tersıne cıkarmıs ya erkekmıs ıste:)

Benim kocamda etobur ama evlenince alıştırdım onu sebzeye:) Markete gidince sebze reyonunda ıspanağa atlıyor hemen :))))Etin her halini her şeyini yiyor ya ben de ete pek düşkün değilim dengeledik evde yemekleri artık :)Balık çok severdim hamilelikte yiyemez oldum.Geçen hafta pazar günü açık havanın etkisiyle kocaman bir levreği indirdim mideye :))))Ben evde balık yapmıyorum bir kere yaptım da aman aman salonla mutfak açık bizim maalesef.Ama yakınımızda güzel bir balıkçı var sabahtan sipariş veriyorsun bana şu kadar balık pişirin akşam şu saatte getirin diyosun akşam o saatte sıcacık geliyor :)))) bazen yemekli misafir olunca salataları çorbayı fln yapıyorum akşam balık pişip geliyor oohh rahat oluyor :))))

benımkı alısmaz cnm mıs gıbı ıspanak yapıorum ben severım ıspanagı dogrusu benım de tek sevdıgım sebze yemegıdır yanı ıspanak :) yuzune bıle bakmıo ben de pek yıyemem ya ılla ıcınde kıyma bıle olsa mutlaka et olcak ıste bezelye ıse kusbası et olcak bamya desen keza oyle karnıyarık zaten kıymalı hmmmm canım karnıyarık ıstedı yanına pılav yanına da buz gıbı cacık üşenmeyip popomu kaldırıp yapsam mı acaba akşama

erkek gördünmü kız olur derler hep. ablamın bebeğini de ben erkek gördüm rüyamda sürekli. kızımız oldu ama bayanssulusmile
erkektir seninde canım

patlıcanın mevsimi geçti mi ya kıdemlı ev hanımları soyleyın bakayım ben yenı evlıyım bılemem mevsımını fln

meybie bir sorun çıkmayacak inşallah... Allah hepimizin yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..

amin canım...

sende iyi ki varsın canım. bebişlerin resimlerini bile paylaşıcaz buradan.

inş canım o günleride görürüz...

evet orası öyle ama acabalar kafamdan hiç çıkmıyor..mafoldumben

facede yeni arkadaşlar gelmiş gördünüzmü kızlarr

evet akça ve yarenn arkadaşımız geldi zemuszemus

ben her yemekte eti yiyemiyorum. yap kız ne güzel evdesin.. oooo akşama kadar yemekteyiz sofrası kurmanız gerek sempatiksalakcinni

evet akça ve yarenn arkadaşımız geldi zemuszemus

ben her yemekte eti yiyemiyorum. yap kız ne güzel evdesin.. oooo akşama kadar yemekteyiz sofrası kurmanız gerek sempatiksalakcinni

hahahha olduuuuu.. evde olabilirim ama sonuçta mesleğim ev hanımlığı değil oyle sureklı elımde bezle sagdan sola kosturup yemekler yapamıorum yanı afakanlar basıo benı hıc ugrasamam canım ısterse

ah canımm umut fakırın ekmegı tabı kız ıstıodun sen belkı de kızdır bakalım daha kesınlesmemıs işte hayırlısı

valla içime doğan ilk günden beri erkekti doktorda 2 kere erkek dedi artık kız ümidim kalmadı bende rüyalarda avunuyorum ev pipililerle dolucakk:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…