ha bi de kepek cok onemlı hamur ısı yapıosan eğer kepeklı undan yap ben artık herseyı kepeklı undan ve esmer şekerden yapıorum tadı degısıo bıraz tabı ozellıkle un yuzunden ama kabızlık sorunu yasayanlar ıcın ozellıkle en onemlı sey kepek aklınızda bulunsun
Benim kocamda etobur ama evlenince alıştırdım onu sebzeye:) Markete gidince sebze reyonunda ıspanağa atlıyor hemen :))))Etin her halini her şeyini yiyor ya ben de ete pek düşkün değilim dengeledik evde yemekleri artık :)Balık çok severdim hamilelikte yiyemez oldum.Geçen hafta pazar günü açık havanın etkisiyle kocaman bir levreği indirdim mideye :))))Ben evde balık yapmıyorum bir kere yaptım da aman aman salonla mutfak açık bizim maalesef.Ama yakınımızda güzel bir balıkçı var sabahtan sipariş veriyorsun bana şu kadar balık pişirin akşam şu saatte getirin diyosun akşam o saatte sıcacık geliyor :)))) bazen yemekli misafir olunca salataları çorbayı fln yapıyorum akşam balık pişip geliyor oohh rahat oluyor :))))
tersi çıkrmış dimi
benim bildiğim geçmedi cnmm tam anlamam bu konudan ama
ohhhhh karnıyarık ne zamandır yemedim en son yazın annemlerde yemiştim ben hiç yapmadım ya yapamam gibi geliyo denemek lazım aslında :) yap bence akşam akrnıyarık yanına da cacık oohhhh mis :)benımkı alısmaz cnm mıs gıbı ıspanak yapıorum ben severım ıspanagı dogrusu benım de tek sevdıgım sebze yemegıdır yanı ıspanak :) yuzune bıle bakmıo ben de pek yıyemem ya ılla ıcınde kıyma bıle olsa mutlaka et olcak ıste bezelye ıse kusbası et olcak bamya desen keza oyle karnıyarık zaten kıymalı hmmmm canım karnıyarık ıstedı yanına pılav yanına da buz gıbı cacık üşenmeyip popomu kaldırıp yapsam mı acaba akşama
ohhhhh karnıyarık ne zamandır yemedim en son yazın annemlerde yemiştim ben hiç yapmadım ya yapamam gibi geliyo denemek lazım aslında :) yap bence akşam akrnıyarık yanına da cacık oohhhh mis :)
esinde gelmiş bide canan var onu tanıyamadım aslı var onuda tanımadımm
hahahha olduuuuu.. evde olabilirim ama sonuçta mesleğim ev hanımlığı değil oyle sureklı elımde bezle sagdan sola kosturup yemekler yapamıorum yanı afakanlar basıo benı hıc ugrasamam canım ısterse
valla içime doğan ilk günden beri erkekti doktorda 2 kere erkek dedi artık kız ümidim kalmadı bende rüyalarda avunuyorum ev pipililerle dolucakk:roflol:
patlıcan mevsimi geçmedi daha yeni başlıyor kabak patlıcak zamanı.
bende mevsimi olmadan almak istemiyorum.
anneme sorayım bende.
kızlar patates salatasına taze soğan koyacağım. çiğdenmikoyayım yoksa yağda hafif kavurayım mı?
birde mercimek köftesine konan bulgur köftelik ince bulgur değil mi?
ay bildiğim herşeyi unutmuşum.
patlıcan mevsimi geçmedi daha yeni başlıyor kabak patlıcak zamanı.
bende mevsimi olmadan almak istemiyorum.
anneme sorayım bende.
kızlar patates salatasına taze soğan koyacağım. çiğdenmikoyayım yoksa yağda hafif kavurayım mı?
birde mercimek köftesine konan bulgur köftelik ince bulgur değil mi?
ay bildiğim herşeyi unutmuşum.
hepsini görmedim. onlar yenimi geldi ki du bakimaklinialirimsmile
hehehe bende öleyim. gerçi hep çalıştım evde olsam belki deişirdim. 2 çeşit yemek yapamam mesela çok üşenirimmmm bilmiyorumkismile
:roflol::roflol::roflol:
ay ben kactım kıtap okucam gorusuruz snr pha phaiii
patlıcanın mevsimi geçti mi ya kıdemlı ev hanımları soyleyın bakayım ben yenı evlıyım bılemem mevsımını fln
günaydın kızlar ben geldim..
çarşamba günü amniyosentezimi yaptırdım...ikiz olunca iş biraz daha zor oluyormuşş.bebeklerden birini çok hareketli idi.sakinleşmesini bekledik.ondan sonra doktor iğneyi girdi ve suyunu aldı.bebeklerimin bir yerine gelecek diye aklım çıktı resmen..ama çok şükür atlattık.inş sonucuda güzel olur.nalancım sakın stres yapma..canım o kadar tatlıdır ama koldan alınan iğne kadar çok hafif bir acısı oldu..korktuğum gibi değildi yanii.senin bugündü dimii.hayırlısı ile sende atlat..dualarım seninle..bu arada bana dua ettiniz yanımda oldunuz..allah hepinizden bin kere razı olsun..hepinizi çok öpüyorum..
patlıcanın zamanı bundan sonra ama yazın çok çekirdekli ve acı olur eğer güzel sulanmadıysa...
Canım geçmiş olsun şimdiden.Çok iyi bir şekilde sonuçlanacağına ve bebeklerinin sağlıklı olduğuna inanıyorumopuyorumnanaktan
Ohhhhh Sefanız olsun.Moda terasta buluşmalar,kahvaltılar falan:dilcikar:
Hayır şekerim normal doğurmuşmaşallah sende çok iyi doğmuşunn annen sezeryanlamı doğurmuş
begün ne zaman ev hanımı olucaksın cnmm
Hayır şekerim normal doğurmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?