2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hamurişi pek yapmıyorum canım.
ama ekmeği beyaz yiyorum artık. beyaz ekmek bebk için yararlı diye duydum ama bir öğün beyaz bir öğün kepekli yesem daha iyi olur.
şükür kabızlık sorunum olmadı ama aklımda olsun.

benim kocamda otobur. ilk tanıdığımda kıymadan başka birşey yemezdi.
tavuğu bile yaptığımda tavada kıtır kıtır olana kadar kızartırdım.
şimdi alıştırdım şükür ama ya snıtzel yaparım yada sote yer.
haşlanmış tavuğu asla yemez.
yemekte et varsa asla yemez. eti mangalda yer ancak. kurbanda kavurma severim o mutfağın uzağında durur.
balık pişirici yok yakınımda maalesef. balık hali var ama çok uzak.
anneme giderim artık balık yemeğe.

ohhhhh karnıyarık ne zamandır yemedim en son yazın annemlerde yemiştim ben hiç yapmadım ya yapamam gibi geliyo denemek lazım aslında :) yap bence akşam akrnıyarık yanına da cacık oohhhh mis :)

ohhhhh karnıyarık ne zamandır yemedim en son yazın annemlerde yemiştim ben hiç yapmadım ya yapamam gibi geliyo denemek lazım aslında :) yap bence akşam akrnıyarık yanına da cacık oohhhh mis :)

allah yandık bugünde karnıyarığa hücum kızlarr 2 gün önce kısırdı bugünkü menüde bu olucak galiba

patlıcan mevsimi geçmedi daha yeni başlıyor kabak patlıcan zamanı.
bende mevsimi olmadan almak istemiyorum.
anneme sorayım bende.
kızlar patates salatasına taze soğan koyacağım. çiğdenmi koyayım yoksa yağda hafif kavurayım mı?
birde mercimek köftesine konan bulgur köftelik ince bulgur değil mi?

ay bildiğim herşeyi unutmuşum.

esinde gelmiş bide canan var onu tanıyamadım aslı var onuda tanımadımm

hepsini görmedim. onlar yenimi geldi ki du bakimaklinialirimsmile

hahahha olduuuuu.. evde olabilirim ama sonuçta mesleğim ev hanımlığı değil oyle sureklı elımde bezle sagdan sola kosturup yemekler yapamıorum yanı afakanlar basıo benı hıc ugrasamam canım ısterse

hehehe bende öleyim. gerçi hep çalıştım evde olsam belki deişirdim. 2 çeşit yemek yapamam mesela çok üşenirimmmm bilmiyorumkismile

valla içime doğan ilk günden beri erkekti doktorda 2 kere erkek dedi artık kız ümidim kalmadı bende rüyalarda avunuyorum ev pipililerle dolucakk:roflol:

:roflol::roflol::roflol:

taze soğan çiğden canım diğerini bilmiyorum malesef

:S mercimek köftesi kesinlikle ince bulgurdan onu çok iyi bilirim patates salatasına da patates hariç herşey çiğ konuodur benım bıldıgım hıc yesıl soganın kavruldugunu duymadım hayatımda

prop görüşürüz. ay ben kitap okumayı bıraktım.
benimde başlamam lazım en kızsa zamanda.

Canım geçmiş olsun şimdiden.Çok iyi bir şekilde sonuçlanacağına ve bebeklerinin sağlıklı olduğuna inanıyorumopuyorumnanaktan

Ohhhhh Sefanız olsun.Moda terasta buluşmalar,kahvaltılar falan:dilcikar:

dilemma sen de gel sen nıye gelmıodun nedenını belırtmısmıydın bakalım
ya yenı bebek kıtapları almak ıstıyorum ıkı tane almıstım bıttı onlar tekrar tekrar okuyorum mal olcam

kızlar japonyada ölmüş cenin veya bebekleri yiyolarmışş mangal yapıyolarmış en gözde yemekleriş buymuşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…