Hayır şekerim normal doğurmuş
32. haftamı doldurduktan sonra inşallahhhhhhhh ev hanımıyım :sm_cool::sm_cool: valla bıktım artık çalışmaktannn. çok zorlanıyorum
valla helal olsun annene akannehir
kızlar japonyada ölmüş cenin veya bebekleri yiyolarmışş mangal yapıyolarmış en gözde yemekleriş buymuşş
kızlar japonyada ölmüş cenin veya bebekleri yiyolarmışş mangal yapıyolarmış en gözde yemekleriş buymuşş
sıcaklarda çalışıcaksın desene
ayyy sezen facede eklemişşin salak gibi baktım hiç dayanamam öyle şeylere de. çok kötü oldum hala gözümün önünde. nefret ediyorum yaaa o insanlardannn :mymeka:
çinliler canım yiyenler zaten onlar ne b.......... bulsa yiyorlar yanyam gibi bişeyleralsanaalsanasmile
evet canım malesef. herşey bebeğim için opuyorumnanaktan madden şuan zorda olmasam hiç çalışmazdım ama çıkardım hemen :lepi:
ya sorma bende manyak gibi baktım arkadaşım eklemişti inanmadım şaka sandım ama gerçekmişş yaaa googleda baktım demin gerçekmişş resimleride varr midesiz insanlar dün eminönünde yolda japon çinli turistler gördüm yanımdan geçtiler onlara değmemek için elimden geleni yaptım iğrendim artık onlardan
hakkaten canım ya :)32. haftamı doldurduktan sonra inşallahhhhhhhh ev hanımıyım :sm_cool::sm_cool: valla bıktım artık çalışmaktannn. çok zorlanıyorum
valla helal olsun annene akannehir
miğde boğaz insanlık die bişe yok o insanlarda. reziller. Allah göstermesinnnn yaaa. iiki onlardan deilim. şükür ki türk doğdum turkbayragi
sağlığın elverdiği sürece çalış bebiş olunca masraf çok oluyo iyi bilirimm doğumdu bezdi kıyafetti derkenn ooo elde avuçta sıfır kalıyo
hakkaten canım ya :)
evet canım ablamda gördüm ne çok masraf yapılıo. anlamadığım küçücük bi avuç kadarcık bebek kıyafetleri ne kadan da pahalıııı akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?