2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ya prop çok istiyordum gelmeyi de , ablamlara gideceğiz.Yeğenim oldu yeni doğdu daha,hastaneden sonra ilk kez gidebileceğim..Ama bir daha ki buluşmaya gelicem inşallah
Gideceğiniz yer de pek afili,pek güzelmiş

kızlar japonyada ölmüş cenin veya bebekleri yiyolarmışş mangal yapıyolarmış en gözde yemekleriş buymuşş

ayyy sezen facede eklemişşin salak gibi baktım hiç dayanamam öyle şeylere de. çok kötü oldum hala gözümün önünde. nefret ediyorum yaaa o insanlardannn :mymeka:

ayyy sezen facede eklemişşin salak gibi baktım hiç dayanamam öyle şeylere de. çok kötü oldum hala gözümün önünde. nefret ediyorum yaaa o insanlardannn :mymeka:

ya sorma bende manyak gibi baktım arkadaşım eklemişti inanmadım şaka sandım ama gerçekmişş yaaa googleda baktım demin gerçekmişş resimleride varr midesiz insanlar dün eminönünde yolda japon çinli turistler gördüm yanımdan geçtiler onlara değmemek için elimden geleni yaptım iğrendim artık onlardan

bu arada face de baya kişi var baktımda şimdi. çoğu da nickini yazmamış. kimin kim olduğunu bilemedim çoğunun

evet canım malesef. herşey bebeğim için opuyorumnanaktan madden şuan zorda olmasam hiç çalışmazdım ama çıkardım hemen :lepi:

sağlığın elverdiği sürece çalış bebiş olunca masraf çok oluyo iyi bilirimm doğumdu bezdi kıyafetti derkenn ooo elde avuçta sıfır kalıyo

miğde boğaz insanlık die bişe yok o insanlarda. reziller. Allah göstermesinnnn yaaa. iiki onlardan deilim. şükür ki türk doğdum turkbayragi

sağlığın elverdiği sürece çalış bebiş olunca masraf çok oluyo iyi bilirimm doğumdu bezdi kıyafetti derkenn ooo elde avuçta sıfır kalıyo

evet canım ablamda gördüm ne çok masraf yapılıo. anlamadığım küçücük bi avuç kadarcık bebek kıyafetleri ne kadan da pahalıııı akannehir

evet canım ablamda gördüm ne çok masraf yapılıo. anlamadığım küçücük bi avuç kadarcık bebek kıyafetleri ne kadan da pahalıııı akannehir

evet ya dün eminönünde hastane çıkışı baktım kendime 50 den başlıyoo fiatlar 10 parçalı yuh dedim 3 takım alsam 150 bende bi mağaza ellerinde tek kalan hastane çıkışlarını dağıtmış tek tek satıyo bende tesadüf buldum hepsi ayrı sepetteydi tulum şapka eldiven önlük battaniyesi 25 tl ye aldım ilk kıyafetimizi almış oldukk

kızlar ben yemeğe gidiyorum. şansıma menü güzel bugün.
sonra görüşürüz.

gunaydin kizlar nasilsiniz ?

hepinizi kiskandim vallahi ne guzel bulusucaksiniz keske istanbulda veya istanbula yakin biryerde olsaydim bende gelirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…