- 26 Mayıs 2008
- 1.434
- 0
- 156
- 37
ayy insan oraya hamile gitmeyede korkar adamlar aç aç karnımıza dikerler gözlerini vallaklava:
kızlar ben yemeğe gidiyorum. şansıma menü güzel bugün.
sonra görüşürüz.
Evet ya aynen.Dün akşam kaynanam geldi doğum anılarını anlattı beni korkutmak için (gıcık ya ondan ) bok kafalı :))))))))))))inatla korkmadım da tırsmadım da doğumdan ona inat :) normal doğum yapmış orasını poposuna kadar kesmişler 30 tane dikiş atmışlar da fln da filan bana bunları anlatıyo. dedim teknoloji gelişti artık her şey kolay ve rahat. normal doğumda kesilmeden de olabiliyr duruma göre. arkadaşımın kesmişler ama küçücük diyor 2-3 cm anca kestiler dedi. teknoloji gelişti dedim diye kaynana sinir oldu bana " ama ben almanyada doğum yaptım doktorlar da ebeler de çok iyiydi rustu benim ebem diyor" deli mi neee russa rus neyse ne Türk doktorları gibisi var mı ya.Ondan çok iyiylermiş de doğramışlar seni dedimşimdi olsa hemen sezeryan derlerdi eskiler çatır çatır doğuruyomuş valla
ayyy sezenimmm çok güldümm :roflol: o kadar şey yiyolar ne bulsalar mideye indirio pislikler ama sıskalar.
haberlerde izlemiştim bi keresinde. restaurantı bile varmış yuhhhh yani hayvanların falan şeylerini yiyolar. penis restaurant adı da akannehirakannehir ayyy midem kalktı gene
Evet ya aynen.Dün akşam kaynanam geldi doğum anılarını anlattı beni korkutmak için (gıcık ya ondan ) bok kafalı :))))))))))))inatla korkmadım da tırsmadım da doğumdan ona inat :) normal doğum yapmış orasını poposuna kadar kesmişler 30 tane dikiş atmışlar da fln da filan bana bunları anlatıyo. dedim teknoloji gelişti artık her şey kolay ve rahat. normal doğumda kesilmeden de olabiliyr duruma göre. arkadaşımın kesmişler ama küçücük diyor 2-3 cm anca kestiler dedi. teknoloji gelişti dedim diye kaynana sinir oldu bana " ama ben almanyada doğum yaptım doktorlar da ebeler de çok iyiydi rustu benim ebem diyor" deli mi neee russa rus neyse ne Türk doktorları gibisi var mı ya.Ondan çok iyiylermiş de doğramışlar seni dedimD :
bende kilolu doğmuşum ama kızkardeşim 4.5 doğmuşş annemde sezryansız dikişsiz doğurmuş eskiden dikişte yokmuş
evet ya dün eminönünde hastane çıkışı baktım kendime 50 den başlıyoo fiatlar 10 parçalı yuh dedim 3 takım alsam 150 bende bi mağaza ellerinde tek kalan hastane çıkışlarını dağıtmış tek tek satıyo bende tesadüf buldum hepsi ayrı sepetteydi tulum şapka eldiven önlük battaniyesi 25 tl ye aldım ilk kıyafetimizi almış oldukk
kızlar ben yemeğe gidiyorum. şansıma menü güzel bugün.
sonra görüşürüz.
Dengesiz yahu. Doktora gittikten sonra onu arayıp haber vemriyorum diye gıcık oluyor banaayy çok güldümm kıııss boşver onun hatası hamile kadına bunlar söylenirmi hiçç
Dengesiz yahu. Doktora gittikten sonra onu arayıp haber vemriyorum diye gıcık oluyor banakısa bi zaman önce önce onlara gittik haftasonu için.Evde durmadan "oğlummmm şunu yer misin,oğlummmmmm bunu yer misin" deli ettiler beni.Oğlu hamile sanki. Doğum yapayım da göstercem ona ebesininkini rus ebesininkini hatta D D:d:d:d: bakayım bebeği görmeye her istediğinde gelebilcek mi yaşasın kötülük :sm_cool::lepi:
fınfık çımm ne güzel anlatmışş doğal yol gibisi varmı hayvanların yöntemi ha süperr kıss sana hep fındık diyesim geliyoo
Evet ya aynen.Dün akşam kaynanam geldi doğum anılarını anlattı beni korkutmak için (gıcık ya ondan ) bok kafalı :))))))))))))inatla korkmadım da tırsmadım da doğumdan ona inat :) normal doğum yapmış orasını poposuna kadar kesmişler 30 tane dikiş atmışlar da fln da filan bana bunları anlatıyo. dedim teknoloji gelişti artık her şey kolay ve rahat. normal doğumda kesilmeden de olabiliyr duruma göre. arkadaşımın kesmişler ama küçücük diyor 2-3 cm anca kestiler dedi. teknoloji gelişti dedim diye kaynana sinir oldu bana " ama ben almanyada doğum yaptım doktorlar da ebeler de çok iyiydi rustu benim ebem diyor" deli mi neee russa rus neyse ne Türk doktorları gibisi var mı ya.Ondan çok iyiylermiş de doğramışlar seni dedimD :
Evet bende çok beğendim opuyorumnanaktan
İstediğini söyleyebilirsin sezencim hiç farketmez kaydirigubbakcemile5
sabah sabah pazara gittik annemle yine. cuma pazarı kadıköyde yerini değiştirmişler aman neler vardı birrr sürü kumaş aldık annem bana çeşit çeşit elbise dikicek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?