2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aynen ya her lafları olay yaratıyor yürüyen felaketlerin

aaa kızmı helin seninki allah gönlüne göre verdi zaten kız istiyodun :hulya:

amaninnnn seninde mi kızz canım gözünnna aydınn. kesin mi tahmin ne dedi doktor

bijoux ıkı dk da sattın nasıl dısarda kahvaltı edemıomussun anlamadım yanı bı de acık bufe ne yemek ıstersen onu yerdın neyse brunch yapıciğiz evet sen snr gel madem ben rezervasyonu fln hallettım 10.30 da bulusuoruz
günaydın kızlar.... Anadolu yakasında mı bulusuyonuz

evet şekerim moda da moda terasta gelcek mısın sen de gel

behlül kaçar kızlarr bende gidiyorumm eltime gerçi aynı binadayız ama bebiş seveyim biraz hadi byyy

ayy ne guzel canim demek prensesin olcak bende carsamba gunu ogrenicem kismetse

gelmeyi çok isterim ben sana telimi msg atayım. Ama kesin değil benim günüm günüme uymuyor bazen bulantılarım çok ağır oluyor.

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:allah iyiliğini versin emi.zaten bu kaynanalar gıcıklık olsun diye yapıyorlar.benimkiside dün gittik eşime oğlum türlü yaptım yermisin dedi eşimde yok tokum dedi.bana sormadı bile dediğin gibi biz hamile değilizde oğulları hamile.

arkadaşlar merhaba, 12'nci haftaya kadar turp gibi olan ben 12'nci haftadan sonra yataklara düştüm. çıkarmıyorum, ama mide bulantısından neredeyse kuş kadar yiyebiliyorum ve sürekli yatıyorum. bendeki gelişmeler maalesef pek iç açıcı değil. ikili testte kan sonuçları kötü çıktı, riski yüzde 3 hesapladı doktor. hemen ani bir kararla cvs için girdik, amnio için 16'ncı haftayı beklemek gerekiyor çünkü. ama maalesef doktor yapamadı, çünkü aşırı derecede canım yandı ve kasıldım, doktor yarım bıraktı. 16'ncı haftada amnio yaptırıcaz artık. inşallah bebişim iyidir. moralimi bozmamaya çalışıyorum, ama kötü ihtimaller de aklıma geldikçe, gözümden yaşlar boşanıveriyor. Allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin.

çok geçmiş olsun hayırlısı neyse o olur bence de bozma moralini herşey olcağına varıyo...

yemeğimi yedim ve geldim.
puding vardı yemekte buz gibi severek yedim. şimdi midem bulandı.
tatlı yiyince midem bulanıyor huyum değişti yaw.
hemen erik attım ağzıma.
kızlar kaynananız çok tuhaf kalkıp oğullarına mı soruyor ne yicen diye pes valla.
ben duramam lafı sokuverirdim.
asimavicim bozma moralini herşey yoluna girer.
yat dinlen üzme kendini. az ve sık ye. bende doğru dürüst yiyemiyordum şimdi daha iyiyim.
arada olan bulantıları saymazsam.

gecmis olsun canim Allahin izniyle bebisin iyidir aklina kotu seyler getirme

canim gecmis olsun insallah sonuclarinda güzel cikar:Saruboceq:
kızlar japonyada ölmüş cenin veya bebekleri yiyolarmışş mangal yapıyolarmış en gözde yemekleriş buymuşş
iiiiiiiiiiiiii ne igrenc insanlaralsanaalsanasmile
ne sinirler dimi aslinda sana sormasi lazimklava:

canim gecmis olsun testlerin yanilma payi cok fazla insallah hersey güzel olur üzme kendini tatlim :1hug:

gecmis olsun canim Allahin izniyle insallah sonuclarinda temiz cikicak

Kimse yorum yapmamış bugün ankaraya gidelim dedik biz doktorumda gidebilirsin dedi bijoux arkadaşımda çıktı yola ben mideme güvenemiyoru ya çok tutarsa yol karar veremedik izini kopardım ama bir gün izin aldımm eşimin kızkardeşide ankarada ablamlarıda görücem benim için iyi olucak ama yol işte gerçi kendi arabam rahat olur geçerim arkaya uzatırım ayaklarımı uyurummm neysee buluşma yeri belirlenmiş hadi bakalım koyarsınız resimlerinizi bakarız bizde

Ben de bugün dr a gittim bebişimizi gördüm çok hareketliydi hiç durmadı yerinde. rahatladım çok iyi geldi. 2'li testi pazartesi günü yaptırıcaz bakalım. Hayırlısı:)))

ıSTANBULLULAR BULUŞUYOR ANKARALILAR BULUŞAMAZ MI HASDı ANKARALILAR BıZDE BULUŞALIM :):):) ankaralılar kaç kişi var :):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…