aynen ya her lafları olay yaratıyor yürüyen felaketlerinhehehe çok ii demişşin valla aso olumunekankayizsmile bende gıcık oluyorum bazen dengesiz laflarına. salla gitsin hihoyyyt
fınfıkkkkkkkkk çok güzel canım saol burda paylaştığın içinn. inşallah biz de öyle rahat ve güzel bi doğum geçiririz yaaaa :Saruboceq:
selam kızlar.çok kalamayacağım bi göz atıp çıkacağım.kızım olacağı için beni kutlayan gözünaydın diyen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.allah herkesin gönlüne göre versin.
selam kızlar.çok kalamayacağım bi göz atıp çıkacağım.kızım olacağı için beni kutlayan gözünaydın diyen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.allah herkesin gönlüne göre versin.
bijoux ıkı dk da sattın nasıl dısarda kahvaltı edemıomussun anlamadım yanı bı de acık bufe ne yemek ıstersen onu yerdın neyse brunch yapıciğiz evet sen snr gel madem ben rezervasyonu fln hallettım 10.30 da bulusuoruzprop hayatım illa brunch mı olmak zorunda.. eğer öyleyse ben kahvaltıdan sonra katılayım size. malesef dışarda kahvaltı edemiyorum ben. kızkardeşimle gelicez büyük ihtimal, 10 da biraz erken olacak. öyle yapalım o zaman.. brunch sonrası kahve içeriz beraber artıkın..
günaydın kızlar.... Anadolu yakasında mı bulusuyonuz
bijoux ıkı dk da sattın nasıl dısarda kahvaltı edemıomussun anlamadım yanı bı de acık bufe ne yemek ıstersen onu yerdın neyse brunch yapıciğiz evet sen snr gel madem ben rezervasyonu fln hallettım 10.30 da bulusuoruz
evet şekerim moda da moda terasta gelcek mısın sen de gel
Dengesiz yahu. Doktora gittikten sonra onu arayıp haber vemriyorum diye gıcık oluyor banakısa bi zaman önce önce onlara gittik haftasonu için.Evde durmadan "oğlummmm şunu yer misin,oğlummmmmm bunu yer misin" deli ettiler beni.Oğlu hamile sanki. Doğum yapayım da göstercem ona ebesininkini rus ebesininkini hatta D D:d:d:d: bakayım bebeği görmeye her istediğinde gelebilcek mi yaşasın kötülük :sm_cool::lepi:
arkadaşlar merhaba, 12'nci haftaya kadar turp gibi olan ben 12'nci haftadan sonra yataklara düştüm. çıkarmıyorum, ama mide bulantısından neredeyse kuş kadar yiyebiliyorum ve sürekli yatıyorum. bendeki gelişmeler maalesef pek iç açıcı değil. ikili testte kan sonuçları kötü çıktı, riski yüzde 3 hesapladı doktor. hemen ani bir kararla cvs için girdik, amnio için 16'ncı haftayı beklemek gerekiyor çünkü. ama maalesef doktor yapamadı, çünkü aşırı derecede canım yandı ve kasıldım, doktor yarım bıraktı. 16'ncı haftada amnio yaptırıcaz artık. inşallah bebişim iyidir. moralimi bozmamaya çalışıyorum, ama kötü ihtimaller de aklıma geldikçe, gözümden yaşlar boşanıveriyor. Allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin.
arkadaşlar merhaba, 12'nci haftaya kadar turp gibi olan ben 12'nci haftadan sonra yataklara düştüm. çıkarmıyorum, ama mide bulantısından neredeyse kuş kadar yiyebiliyorum ve sürekli yatıyorum. bendeki gelişmeler maalesef pek iç açıcı değil. ikili testte kan sonuçları kötü çıktı, riski yüzde 3 hesapladı doktor. hemen ani bir kararla cvs için girdik, amnio için 16'ncı haftayı beklemek gerekiyor çünkü. ama maalesef doktor yapamadı, çünkü aşırı derecede canım yandı ve kasıldım, doktor yarım bıraktı. 16'ncı haftada amnio yaptırıcaz artık. inşallah bebişim iyidir. moralimi bozmamaya çalışıyorum, ama kötü ihtimaller de aklıma geldikçe, gözümden yaşlar boşanıveriyor. Allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin.
canim gecmis olsun insallah sonuclarinda güzel cikar:Saruboceq:günaydın kızlar ben geldim..
çarşamba günü amniyosentezimi yaptırdım...ikiz olunca iş biraz daha zor oluyormuşş.bebeklerden birini çok hareketli idi.sakinleşmesini bekledik.ondan sonra doktor iğneyi girdi ve suyunu aldı.bebeklerimin bir yerine gelecek diye aklım çıktı resmen..ama çok şükür atlattık.inş sonucuda güzel olur.nalancım sakın stres yapma..canım o kadar tatlıdır ama koldan alınan iğne kadar çok hafif bir acısı oldu..korktuğum gibi değildi yanii.senin bugündü dimii.hayırlısı ile sende atlat..dualarım seninle..bu arada bana dua ettiniz yanımda oldunuz..allah hepinizden bin kere razı olsun..hepinizi çok öpüyorum..
iiiiiiiiiiiiii ne igrenc insanlaralsanaalsanasmilekızlar japonyada ölmüş cenin veya bebekleri yiyolarmışş mangal yapıyolarmış en gözde yemekleriş buymuşş
ne sinirler dimi aslinda sana sormasi lazim:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:allah iyiliğini versin emi.zaten bu kaynanalar gıcıklık olsun diye yapıyorlar.benimkiside dün gittik eşime oğlum türlü yaptım yermisin dedi eşimde yok tokum dedi.bana sormadı bile dediğin gibi biz hamile değilizde oğulları hamile.
günaydın kızlar ben geldim..
çarşamba günü amniyosentezimi yaptırdım...ikiz olunca iş biraz daha zor oluyormuşş.bebeklerden birini çok hareketli idi.sakinleşmesini bekledik.ondan sonra doktor iğneyi girdi ve suyunu aldı.bebeklerimin bir yerine gelecek diye aklım çıktı resmen..ama çok şükür atlattık.inş sonucuda güzel olur.nalancım sakın stres yapma..canım o kadar tatlıdır ama koldan alınan iğne kadar çok hafif bir acısı oldu..korktuğum gibi değildi yanii.senin bugündü dimii.hayırlısı ile sende atlat..dualarım seninle..bu arada bana dua ettiniz yanımda oldunuz..allah hepinizden bin kere razı olsun..hepinizi çok öpüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?