Canım geçmiş olsun şimdiden.Çok iyi bir şekilde sonuçlanacağına ve bebeklerinin sağlıklı olduğuna inanıyorumopuyorumnanaktan
Canım senin tek yumurta ikzi mi yoksa çift yumurta mı
canim gecmis olsun insallah sonuclarinda güzel cikar:Saruboceq:
gecmis olsun canim Allahin izniyle insallah sonuclarinda temiz cikicak
Merhaba Arkadaşlar
aranıza yeni katıldım.
13 haftalık anne adayıyım :)
İki test sonuçlarımı az önce öğrendim. Herşey yolunda bunu sizlerlede paylaşmak istedim.
Darısı (böyle güzel haberler) diğer anne adaylarınında başına...
arkadaşlar merhaba, 12'nci haftaya kadar turp gibi olan ben 12'nci haftadan sonra yataklara düştüm. çıkarmıyorum, ama mide bulantısından neredeyse kuş kadar yiyebiliyorum ve sürekli yatıyorum. bendeki gelişmeler maalesef pek iç açıcı değil. ikili testte kan sonuçları kötü çıktı, riski yüzde 3 hesapladı doktor. hemen ani bir kararla cvs için girdik, amnio için 16'ncı haftayı beklemek gerekiyor çünkü. ama maalesef doktor yapamadı, çünkü aşırı derecede canım yandı ve kasıldım, doktor yarım bıraktı. 16'ncı haftada amnio yaptırıcaz artık. inşallah bebişim iyidir. moralimi bozmamaya çalışıyorum, ama kötü ihtimaller de aklıma geldikçe, gözümden yaşlar boşanıveriyor. Allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin.
Ben de bugün dr a gittim bebişimizi gördüm çok hareketliydi hiç durmadı yerinde. rahatladım çok iyi geldi. 2'li testi pazartesi günü yaptırıcaz bakalım. Hayırlısı:)))
Merhaba Arkadaşlar
aranıza yeni katıldım.
İki test sonuçlarımı az önce öğrendim. Herşey yolunda bunu sizlerlede paylaşmak istedim.
Merhaba Arkadaşlar
aranıza yeni katıldım.
merhabaaa
geçmişi okudumda kendi kendime güldüm bazı yazdıklarınıza iiki evdeyim başka yerde olsam biri görse kesın deli derdi :roflol:
nalancım sen de çok hoşsun valla kaydirigubbakcemile3
esinde gelmiş bide canan var onu tanıyamadım aslı var onuda tanımadımm
İSTANBULLULAR BULUŞUYOR ANKARALILAR BULUŞAMAZ MI HASDİ ANKARALILAR BİZDE BULUŞALIM :):):) ankaralılar kaç kişi var :):):)
figencim buluşalım canım! kaç kişi var ankarada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?