2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba Arkadaşlar
aranıza yeni katıldım.
13 haftalık anne adayıyım :)
ıki test sonuçlarımı az önce öğrendim. Herşey yolunda bunu sizlerlede paylaşmak istedim.
Darısı (böyle güzel haberler) diğer anne adaylarınında başına...

Canım geçmiş olsun şimdiden.Çok iyi bir şekilde sonuçlanacağına ve bebeklerinin sağlıklı olduğuna inanıyorumopuyorumnanaktan

inş canım bu güzel temennilere inanmak istiyorum..inş rabbim bizi üzmez :Saruboceq:

Canım senin tek yumurta ikzi mi yoksa çift yumurta mı

çift yumurta ikizi canım..

canim gecmis olsun insallah sonuclarinda güzel cikar:Saruboceq:

inş canım cumanın suyu yüzü hürmetine güzel alırız inş..

gecmis olsun canim Allahin izniyle insallah sonuclarinda temiz cikicak

sağol canım..

canım hoşgeldin. bende 13 haftalığım canım. seninle aynıyız sanırım.
herşeyin yolunda olmasına sevindim.
darısı hepimizin başına.

geçmiş olsun cnm sıkma canını, o kan testlerinin yanlış olma olasılığı çok fazla,

benim ve meybie arkadaşımızında kan testi kötü çıktı meybie arkadaşımızın bebişleri bide ikiz düşün kendisi çarşamba amniyo oldu, bende haftaya cuma olucam, her şeyin hayırlısı, korkunun ecele faydası yok maalesef,

eğer çocuk sakatsa bunu hiç olmazsa önceden bilip sonlandırma şansın var tabi istersen, eğer doğurup bakıcam dersen o ayrı tabi...

bu testlerin böle kötü çıkması birazda yaşla alakalıymış arkadaşlar yaş büyüdükce risk oranı artıyo, her şeyin hayırlısı...

bu arada cvs dediğin ne?

Ben de bugün dr a gittim bebişimizi gördüm çok hareketliydi hiç durmadı yerinde. rahatladım çok iyi geldi. 2'li testi pazartesi günü yaptırıcaz bakalım. Hayırlısı:)))

gözünaydın, inşallah ikili testinde ii çıkar...

amin inşallah, hoşgeldin aramıza, inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın....

birazdan kalkıp zeytinyağlı biber dolması yapıcam ama acayip üşeniyorum, deminde ütüleri bitirdim, ooooffffff iş bitmiyo valla....

ya keşke benim evde buluşsaydık ben size kahvaltı ve çay hazırlardım, sizde elinize poğaça, açma veya simidinizi alır gelirdiniz ne güzel burda yapardık kahvaltımızı, bizim deniz manzaralı tablomuzda var ona bakardınız manzara niyetine, ne güzel daha samimi bi ortam olurdu...

bilmiyorum ki buluşalım vallahi ne güsel olurr benim gideceğim kesinleşti canım hadi ankaralılar bizde buluşalımmm

aa mşlhhh..hayırlısı olsun.aramıza hoşgeldin..allah sağlıkla sıhatle kucağınada almayı nasib etsin inş...:Saruboceq:

merhabaaa
geçmişi okudumda kendi kendime güldüm bazı yazdıklarınıza iiki evdeyim başka yerde olsam biri görse kesın deli derdi :roflol:
nalancım sen de çok hoşsun valla kaydirigubbakcemile3

esinde gelmiş bide canan var onu tanıyamadım aslı var onuda tanımadımm

sezen facede grubun adı ne söylede bende gireyim....

İSTANBULLULAR BULUŞUYOR ANKARALILAR BULUŞAMAZ MI HASDİ ANKARALILAR BİZDE BULUŞALIM :):):) ankaralılar kaç kişi var :):):)

figencim buluşalım canım! kaç kişi var ankarada?

ooo süpper olur arkadaşlar bizde bi haftasonu brunc düzenleyelim hadi olduk 3 kişihihoyyythihoyyyt
birisi sen toplarsın ankaralıları bir araya şekerim:dance::dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…